reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Jolasia u G nie ma czegoś takiego jak urlop, L4 tylko jak juz faktycznie nie dowlecze sie człowiek do pracy ale za to musi pracować w domu...

Anula :* do 29 juz blisko ;) kurczę nadal jak sobie myśle o Tobie to mi banan na usta wyskakuje :) pamietam jak Ci mówiłam ze sie uda w tym cyklu jak odpuśćcie a Ty sie zapieralas ze na pewno nie ;) a tu fasolek sobie rośnie ;)

Anka ja miałam takie bolesne owulacje 2 w życiu, okazało sie za duże jajeczko było i jak sie przeciskalo przez jajowod to bolało. Ale o płynie nic nie słyszałam

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Jołasia - dziękuję Kochana za odpowiedź. Zastanawia mnie jedno - tylko prawa strona boli średnio co 2 mc, jak wypada cykl przypadający, można powiedzieć, że na lewą stronę to jest cisza i nic nie boli... Też masz taki ból, określiłabym go - ciągnący przy każdym ruchu ? Wybacz, że dopytuje, ale jestem zielona... :zawstydzona/y: a broń się, żeby się wyciągnąć czy przeciągnąć, bo mam wówczas wrażenie jakby chciało mnie rozerwać...

Ewelinka- wszystko masz dokładnie w ulotce napisane. Bierze się łyżkę przed posiłkiem, ale niekoniecznie przed każdym. Mi wystarczy 1-2 łyżki dziennie i już mam mega ulgę.

Blair- hihi, no bo ten cykl bez starań, naprawdę. W górach mieliśmy poszaleć. Przez cały cykl był dwa razy seks- jeden tuż po @ w 5 dc, a drugi na zupełnym spontanie po Martini ze spritem w 13 dc, hihi.

Ankax' - dokładnie co dwa miesiące z prawej strony. Jak dwa cykle wstecz miałam identyczne jajeczka na obu jajnikach to przy owu aż ledwo stałam na nogach. To nie jest zwykły ból pozwalający odczuć ,,posiadanie,, jajników, ten ból to ciągnięcie rwanie, rozpychanie, wszystko na raz zarazem. Pisałam wcześniej, że nawet chodzić ciężko. Najlepiej skulić się w kłebek i leżeć.

Cyntia co tam u ciebie? jak sie czujesz?:-)

Aschle co slychac?;-)

malus jak samopoczucie?:tak:

Karolina
trzymam kciuki by @ nie przyszła...:happy:

Jołasia - tak, właśnie taki to ból. Już myślałam, że coś się złego dzieje, że takie akcje się u mnie powtarzają. Pierwsza była 10.2013 - wcześniej nic takiego nie miało miejsca. Widocznie taka nasza natura :) Dziękuję za odpowiedź, uspokoiłaś mnie Kochana! :*

Uciekam, dobrej nocy - jutro Was nadrobię! ;-)

Olusia trzymaj kciuki bo się baaardzo mogą przydać :)
Nie dawno doświadczyłam czegoś dziwnego.. tak samo jak przy ostatniej ciąży.. zakręciło mi się w głowie..
No cóż, do terminu mam jeszcze jakieś 4-5 dni także zobaczymy :) :)
A co u Ciebie?

Dobry Wieczór !!!
Maluś
wywoływałaś Mnie więc jestem :-) U Mnie wszystko dobrze cykl się toczy zobaczymy co z tego będzie:-D
Anuli się udało w 13dc może i mi się uda kto wie :-D.. jak Twoje dziewczynki co u męża?? Mam nadzieje że dobrze;-)
Pisałaś we wcześniejszych postach że rzadziej zaglądasz na forum, Ja też rzadko was podczytuje,
atmosfera tu już nie taka jak wcześniej, do tego trolle powróciły i tak jakoś nikt się tym nie interesuje,
nie wszystkie dziewczyny są szczere no ale jak już ustaliłyśmy kiedyś to jest tylko forum..
Choć czasem bardzo Mi brakuje wcześniejszego klimatu :-(
Motylku bardzo sie ciesze że wszystko dobrze gdybyś chciała się przebadać u jakiegoś innego lekarza np z DG to służę radą :tak: Rośnijcie zdrowo !!!
Iwo &&&&&&& żeby wszystko było dobrze i maluszek rósł dalej tak pięknie ;-)
Mychunia widać że to brzuszek ciążowy kochana zdrówka i czekamy na nowe fotki maluszka :-)
Blair będzie dobrze nie smuć się :tak:
Lalka &&&&& żeby tylko się udało
Ewelinka activia nie jest lekarstwem na zaparcia- wiem bo sama kiedyś przeszłam drogę krzyżową w tym temacie i wiem że wypicie syropu nie koniecznie może Ci pomóc- może być skutek odwrotny- ja bym najpierw poszła do lekarza nie ma co brać na własną rękę.
Anula superże czujesz się dobrze, czekamy na zdjęcia fasolki :-):-)
AsiaSzw Paryż!!!! To będzie podróż marzeń Kochana :-):-)

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym dziewczyną:tak::tak:
Pozdrawiam was serdecznie kochane i jeżeli kogoś pominęła to przepraszam !!! :-):-)

reklama
u mnie w porzadku a co u Ciebie?

Podjelam decyzje z tym monitoringiem ze na razie sobie daruje zobaczymy jak to sie ulozy.Powiedziala ze jak tylko bede potrzebowala jakiejs pomocy albo rady ewentualnie czula potrzebe wykonania jakiegos badania to mam sie kontaktowac o kazdej porze dnia I nocy...
Nie bede na razie jezdzic I sprawdzac bo to jeszcze ze wczesnie ale Milo wiedziec ze w razie obaw mam z kim porozmawiac.
:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry