reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Lisica ona wszystkie badania robi na kase ,prywatnie nawet o tym bym nie myslala bo tak jak mowisz podchodze do tego na luzie...ona chyba po prostu widziala ze chcialabym ale sie boje i dlatego jakos tak zaproponowala:tak:

Motylku super ze z Dzidzia wszystko w porzadku:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Nie dziękuje za kciuki, by nie zapeszać. Ale już straciłam nadzieję, bo dzisiaj jestem już trochę rozchwiana emocjonalnie. Nerwowa, płaczliwa i zajadałam moje lody i cukierki. Czuję się wielka, więc raczej nadejdzie @, ale póki nie ma nadzieja jest.

Iwo kciuki za maluszka :-) Trzymaj się cieplutko.

Motylku cieszę się, że już wszystko ok :-)

A gdzie Uleńka?

Nie wiem jak u Was, ale ja chodzę do lekarza prywatnie i on robi monitoring bez opłat.

Hej dziewczyny

jem kolację i jadę do Z.G. do dentysty. po 19stej jest pogotowie stomatologiczne a u nas o 16-stej już nie uraczyłam nawet prywatnego dentysty. Ząb rozbolał i po pyralginie nawet nie przestaje więc to poważna sprawa.

Dziewczyny,które stosują wiesiołek,powiedźcie czy branie go nie zaburzy mi obserwacji śluzu płodnego,ja tylko tym się sugeruje przy owu (nie mierzę tempki,nie badam szyjki),czy po prostu jest go wówczas więcej i tyle?

lalka trzecia próba z rządowego, tak? do trzech razy sztuka więc już tym razem się musi udać ;-)

motyl - małe fajne;-) ruszało się bardzo? ile ma cm?

A ja miałam w tym tygodniu szefowi powiedzieć, ale kurczę znowu nie było okazji bo tylko na chwile wpadał, a teraz to już musze poczekać do 5.05 bo wyjechał, byleby przed porodem się wyrobić ...:szok:

reklama
jakiś stan zapalny przy okostnej bo ząb i martwy. dała antybiotyk ale jak po prochach które wziełam przejdzie i po płukaniu to spróbuje przetrzymać do poniedziałku do swojej. Jak nie to u nas w sobotę prywatnie po wcześniejszym telefonie jest dentysta i robią na miejscu zdjęcie, więc może wyrwą tą paskudną ósemkę.

gośka, - a tak w ogóle to idziesz zaraz na zwolnienie, że szefowi mówisz? On się w ogóle tym szerzej zainteresuje?

Do góry