reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka no gdyby nie @ to serio bym pomyślała o ciąży bo mam smak na jajka (tak jak w drugiej ciąży), wszystko mi śmierdzi, do tego śpię strasznie dużo, no i temp skoczyła, nie wiem jaka jest teraz od jutra zaczynam pomiar. Ciąże wykluczam bo @ była serio normalna czerwona, ze strzepkami i pierwsze dwa dni standardowo mocne. Wiec myśle ze tu wyłącznie chodzi o hormony.

Bada a prolaktyne kiedy trzeba robić? Tzn w którym dniu cyklu?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ja robiłam w 2 dc ale to nie ma znaczenia kiedy pójdziesz,bo ona zmienia się podczas cyklu niewiele,ważne,żeby podczas badania się nie denerwować i nie wbiegać na nie tylko usiąść odpocząć przed:tak:
na wyniku mam napisane-normy dla kobiet nie będących w ciąży i tyle ,nie ma faz cyklu

Ostatnia edycja:
Blair właśnie się zastanawiam czy robić test czy poczekać do tego ostatniego na termin @
Mnie piersi w ogóle nie bolą tylko czasami mi mrowią
Ciężko mi też powiedzieć kiedy była u mnie owulacja bo pobolewało mnie często w tym cyklu podbrzusze jak na @ ale teraz mam spokój
A śluzu mam dużo w tym cyklu , już się zarejestrowałam do ginka na 5 maja
Chodzę tylko strasznie zdenerwowana już samo zbliżenie z R doprowadza mnie do białej gorączki więc chyba coś już jest ze mną nie tak
Jołasia ładną masz tą temperaturę

Ostatnia edycja:
dziewczyny, jakie kwiaty stawiacie na dwór na okno. Ja kupiłam to:
images
euphorbia diamond frost
zastanawim sie jeszcze nad
images
scaevola
oraz:
13672e15fb22d6c55e1184985c128422_200.jpg
calibrachoa
i :
136634_diaskia_710387.jpg
diaskia

Ostatnia edycja:
Bada to ja jestem juz w 5dc, jeśli dobrze kojarzę to Dziewczyny pisały ze prolaktyne bada sie w 3-4dc chyba ze coś pomyliłam, trudno poobserwuje sie dalej zobaczę jak temp bedzie wyglądać. (.)(.) bolą jak przed @, jak ja nielubie takiej niewiedzy :/

Karolina na test to jeszcze za wcześnie ale za kilka dni? ;)

Jolasia ja nie stawiam nie mam gdzie ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Do góry