reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka no gdyby nie @ to serio bym pomyślała o ciąży bo mam smak na jajka (tak jak w drugiej ciąży), wszystko mi śmierdzi, do tego śpię strasznie dużo, no i temp skoczyła, nie wiem jaka jest teraz od jutra zaczynam pomiar. Ciąże wykluczam bo @ była serio normalna czerwona, ze strzepkami i pierwsze dwa dni standardowo mocne. Wiec myśle ze tu wyłącznie chodzi o hormony.

Bada a prolaktyne kiedy trzeba robić? Tzn w którym dniu cyklu?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ja robiłam w 2 dc ale to nie ma znaczenia kiedy pójdziesz,bo ona zmienia się podczas cyklu niewiele,ważne,żeby podczas badania się nie denerwować i nie wbiegać na nie tylko usiąść odpocząć przed:tak:
na wyniku mam napisane-normy dla kobiet nie będących w ciąży i tyle ,nie ma faz cyklu

Ostatnia edycja:
Blair właśnie się zastanawiam czy robić test czy poczekać do tego ostatniego na termin @
Mnie piersi w ogóle nie bolą tylko czasami mi mrowią
Ciężko mi też powiedzieć kiedy była u mnie owulacja bo pobolewało mnie często w tym cyklu podbrzusze jak na @ ale teraz mam spokój
A śluzu mam dużo w tym cyklu , już się zarejestrowałam do ginka na 5 maja
Chodzę tylko strasznie zdenerwowana już samo zbliżenie z R doprowadza mnie do białej gorączki więc chyba coś już jest ze mną nie tak
Jołasia ładną masz tą temperaturę

Ostatnia edycja:
dziewczyny, jakie kwiaty stawiacie na dwór na okno. Ja kupiłam to:
images
euphorbia diamond frost
zastanawim sie jeszcze nad
images
scaevola
oraz:
13672e15fb22d6c55e1184985c128422_200.jpg
calibrachoa
i :
136634_diaskia_710387.jpg
diaskia

Ostatnia edycja:
Bada to ja jestem juz w 5dc, jeśli dobrze kojarzę to Dziewczyny pisały ze prolaktyne bada sie w 3-4dc chyba ze coś pomyliłam, trudno poobserwuje sie dalej zobaczę jak temp bedzie wyglądać. (.)(.) bolą jak przed @, jak ja nielubie takiej niewiedzy :/

Karolina na test to jeszcze za wcześnie ale za kilka dni? ;)

Jolasia ja nie stawiam nie mam gdzie ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Do góry