reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Iwo mocno trzymam kciuki za Twoja wizyte &&&&& ;**
watpliwosci3
Fanka BB :)
Ja juz czuje ze małpa u bra,m.. Jutro punktualnie przyjdzie rano .. Chociaż pierwszy cykl od dawna ze cycki w ogóle nie bola .. Nastepny cykl A
Lbo dwa odpuszczamy bo chcemy odpoczac psychicznie .. Ten tez juz byl odpuszczony ..
Gratuluje ewelinka wizyty Iwo kochana trzymam mocno kciuki !!!!
malus nie lam się bo zaraz przyjade i Ci nakopie do dupska
U nas tez szału nie ma .. P będzie po powrocie roboty szukał bo się pożarł zvtym gościem u którego pracował bo jeden gość w robocie go nie lubi i kablowal na niego nie słusznie ... A reszta się tego gościa boi i się nie wstawi za P i nie powie prawdy ... :/ także teraz z kasa będzie ciezko bo urlop a teraz kij wie ile nie BD pracował .. :/
Się rozpisalam .. Uciekam do stajni do Fairplaya bo P samochód naprawia kola zmienia a ja pierwszy raz od kiedy przyjechalismy nic nie mam do robienia i mnie to męczy buziaki :* i dużo tłustych grubych kresek wam życzę
Lbo dwa odpuszczamy bo chcemy odpoczac psychicznie .. Ten tez juz byl odpuszczony ..
Gratuluje ewelinka wizyty Iwo kochana trzymam mocno kciuki !!!!
malus nie lam się bo zaraz przyjade i Ci nakopie do dupska
U nas tez szału nie ma .. P będzie po powrocie roboty szukał bo się pożarł zvtym gościem u którego pracował bo jeden gość w robocie go nie lubi i kablowal na niego nie słusznie ... A reszta się tego gościa boi i się nie wstawi za P i nie powie prawdy ... :/ także teraz z kasa będzie ciezko bo urlop a teraz kij wie ile nie BD pracował .. :/
Się rozpisalam .. Uciekam do stajni do Fairplaya bo P samochód naprawia kola zmienia a ja pierwszy raz od kiedy przyjechalismy nic nie mam do robienia i mnie to męczy buziaki :* i dużo tłustych grubych kresek wam życzę
karolina859
Cześć dziewczyny
Gratuluje udanych wizyt
Ja tak na sekundkę bo nie dawno wróciłam z pogrzebu..
Muszę ogarnąć mieszkanie nim R wróci z pracy do domu
Mam pytanie do dziewczyny które są we wczesnej ciąży czy Wy też miałyście tak dużo białego śluzu ??
Myślałam że @ przyszła a tu śluz.. I to w sporych ilościach..
Tempka idzie w górę więc jest nadzieja..
Maluś dawaj tego kija
Gratuluje udanych wizyt
Ja tak na sekundkę bo nie dawno wróciłam z pogrzebu..
Muszę ogarnąć mieszkanie nim R wróci z pracy do domu
Mam pytanie do dziewczyny które są we wczesnej ciąży czy Wy też miałyście tak dużo białego śluzu ??
Myślałam że @ przyszła a tu śluz.. I to w sporych ilościach..
Tempka idzie w górę więc jest nadzieja..
Maluś dawaj tego kija
Ostatnia edycja:
Karola ja w ciąży nie jestem ale teraz dzień przed @ to tak mnie białym śluzem zalewało ze latalam co chwila sprawdzić czy to nie @. Zależy od organizmu
Kiedy testujesz?
Podpowie mi któraś w sprawie hormonów?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Kiedy testujesz?
Podpowie mi któraś w sprawie hormonów?
bada m.
Blair a co chcesz zbadać ?
Ja w tym cyklu też badam,a więc w 2 lub 3 dc LH,FSH,Estradiol i Testosteron w 7 lub 8 dpo owu Progesteron i Estradiol oraz Prolakynę i TSH kiedy chcesz ja robiłam w 2dc (tylko prolaktynę na czczo)
Estradiol z pierwszych dni cyklu razem LH określa rezerwę jajnikową(czyli czy dużo masz jeszcze jajeczek),a w drugiej fazie cyklu świadczy o tym czy była owu.
Karolina u mnie też zwykle w fl jest mnóstwo śluzu białego,a jak byłam w ciąży to jeszcze więcej
Ja w tym cyklu też badam,a więc w 2 lub 3 dc LH,FSH,Estradiol i Testosteron w 7 lub 8 dpo owu Progesteron i Estradiol oraz Prolakynę i TSH kiedy chcesz ja robiłam w 2dc (tylko prolaktynę na czczo)
Estradiol z pierwszych dni cyklu razem LH określa rezerwę jajnikową(czyli czy dużo masz jeszcze jajeczek),a w drugiej fazie cyklu świadczy o tym czy była owu.
Karolina u mnie też zwykle w fl jest mnóstwo śluzu białego,a jak byłam w ciąży to jeszcze więcej
Ostatnia edycja:
Mimozama pisałam wcześniej, zwykle w dniu @ lub dzień przed spadała mi temp i piersi z napiętych i bolacych i wrażliwych robiły sie zwykle i niewazliwe. Teraz natomiast przed @ spadła, w dniu @ znowu skoczyła, piersi sa dalej napięte wrażliwe i lekko bolące, do tego dalej bym spała ciagle... Ciąże wykluczam bo @ była normalna, zastanawiam sie czy to nie jakieś problemy z hormonami...
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Karolina mnie nie zalewa jest go więcej ale nie cieknie mi po nogach. Od lekow hormonalnych mam lekko zolty sluz nawet ;-) bezwonny.
Blair moja znajoma miala normalny okres przez 3 miesiace. Nawet jej przez mysl nie przeszlo ze moze byc w ciazy.
Blair moja znajoma miala normalny okres przez 3 miesiace. Nawet jej przez mysl nie przeszlo ze moze byc w ciazy.