reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja juz czuje ze małpa u bra,m.. Jutro punktualnie przyjdzie rano .. Chociaż pierwszy cykl od dawna ze cycki w ogóle nie bola .. Nastepny cykl A
Lbo dwa odpuszczamy bo chcemy odpoczac psychicznie .. Ten tez juz byl odpuszczony ..
Gratuluje ewelinka wizyty :) Iwo kochana trzymam mocno kciuki !!!!
malus nie lam się bo zaraz przyjade i Ci nakopie do dupska :D

U nas tez szału nie ma .. P będzie po powrocie roboty szukał bo się pożarł zvtym gościem u którego pracował bo jeden gość w robocie go nie lubi i kablowal na niego nie słusznie ... A reszta się tego gościa boi i się nie wstawi za P i nie powie prawdy ... :/ także teraz z kasa będzie ciezko bo urlop a teraz kij wie ile nie BD pracował .. :/

Się rozpisalam .. Uciekam do stajni do Fairplaya bo P samochód naprawia kola zmienia a ja pierwszy raz od kiedy przyjechalismy nic nie mam do robienia i mnie to męczy :p buziaki :* i dużo tłustych grubych kresek wam życzę :)

Cześć dziewczyny
Gratuluje udanych wizyt
Ja tak na sekundkę bo nie dawno wróciłam z pogrzebu..
Muszę ogarnąć mieszkanie nim R wróci z pracy do domu
Mam pytanie do dziewczyny które są we wczesnej ciąży czy Wy też miałyście tak dużo białego śluzu ??
Myślałam że @ przyszła a tu śluz.. I to w sporych ilościach..
Tempka idzie w górę więc jest nadzieja..
Maluś dawaj tego kija ;)

Ostatnia edycja:
Karola ja w ciąży nie jestem ale teraz dzień przed @ to tak mnie białym śluzem zalewało ze latalam co chwila sprawdzić czy to nie @. Zależy od organizmu
Kiedy testujesz? ;)

Podpowie mi któraś w sprawie hormonów? :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair a co chcesz zbadać ?
Ja w tym cyklu też badam,a więc w 2 lub 3 dc LH,FSH,Estradiol i Testosteron :happy2: w 7 lub 8 dpo owu Progesteron i Estradiol oraz Prolakynę i TSH kiedy chcesz ja robiłam w 2dc (tylko prolaktynę na czczo)
Estradiol z pierwszych dni cyklu razem LH określa rezerwę jajnikową(czyli czy dużo masz jeszcze jajeczek),a w drugiej fazie cyklu świadczy o tym czy była owu.

Karolina u mnie też zwykle w fl jest mnóstwo śluzu białego,a jak byłam w ciąży to jeszcze więcej

Ostatnia edycja:
Mimozama pisałam wcześniej, zwykle w dniu @ lub dzień przed spadała mi temp i piersi z napiętych i bolacych i wrażliwych robiły sie zwykle i niewazliwe. Teraz natomiast przed @ spadła, w dniu @ znowu skoczyła, piersi sa dalej napięte wrażliwe i lekko bolące, do tego dalej bym spała ciagle... Ciąże wykluczam bo @ była normalna, zastanawiam sie czy to nie jakieś problemy z hormonami...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Karolina mnie nie zalewa ;) jest go więcej ale nie cieknie mi po nogach. Od lekow hormonalnych mam lekko zolty sluz nawet ;-) bezwonny.

Blair moja znajoma miala normalny okres przez 3 miesiace. Nawet jej przez mysl nie przeszlo ze moze byc w ciazy.

Do góry