reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

to może teraz ja sie pochwalę brzuszkiem bo akurat dzisiaj zgrywałam zdjęcia z tel :) (to ciąża i tłuszczyk ale co tam)

WP_20140412_002.jpg

Załączniki

• WP_20140412_002.jpg
    WP_20140412_002.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Agniecha az milo popatrzec. Ja tam zadnego tluszczyku nie widze ;-) tylko piekny domek fasolki.

Płytki w łazience tez masz fajne. Bardzo mi sie podobają. Uwielbiam zielone lazienki (tez mam zieloną).

Za tęskniłam za wami dziewczynki. Wybaczcie za nie obecność siła wyższa wczoraj wróciłam z Poznania około 21 i byłam już Tak padnięta że masakra:szok: ledwo do wyra do człapałam się a w wannie usypiałam.

Gabis, oj uwierz mi, że jest, ale pocieszam się, że po ciąży wezmę się za siebie i będzie ok :) Co do łazienki to dziękuję, tylko te motylki to trochę dziecinne :)

Asiu ja juz tez zaczynam odganiać chmury od Gdańska ;) zeby na Majowke było ciepło i słonecznie ;)

Agniecha piękny brzuszek!

Mimozama ciężki dzień miałaś, odespany? :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Gabis, - jak napiałam, niektóre kobiety tak mają.
Co do wiedzy, jak byłam gówniarą chłonełam wiedzę workami, pod koniec szkoły średniej tzn trzecia klas czerwony pasek na swiadectwie, czwarta, gdyby nie dysortografia i trója z polskiego na maturze za to był by też czerwony pasek. Studia to już wielka porażka, tarczyca wtenczas chyba ruszyła do ataku, bo wszystkie objawy i mega dawce, wiedza była ciężka jak głaz, były momenty dobre, że wszystko szło ładnie a momentami to najprostrzych rzeczy nie pojmowałam. Z trudem udało sie skończyć studia z 4,5
Pózniej to już totalne dno, nic mi nie szło. Zaczeło się poprawiać kilka mirsięcy temu. Wszysto było dla mnie jasne, zrozumiałe, informacje kłebiły się w głowie. Nie czytam książek bo mi ciężko ze względu na wadę wzroku a z netazrobię sobie rozmiar liter jaki zechce i rąk. Mi nie zabraknie by tekst odsunąć :-D
Interesują mnie takie informavje ityle.
Wynik cytologii z piersi też sama rozgryzłam zanim poszłam do o onkologa i on potwierdził to czego sama się domyśliłam.

Asiu, - jak najbardziej. Troszkę ciepłego wiosennego deszczu się wam przyda:blink: Czemu tylko ja cierpię. Ogród czeka by do niego wejśc a tam mokroooo.

Iwo, - &&&&&

Asiu mam nadzieje ze nie bedzie padać przede wszystkim ;) na razie prognozy nie sa złe, oby sie nie popsuły ;)
Możesz mi podpowiedzieć co warto zobaczyć i jakieś knajpki może fajne znasz? ;)
Na pewno chcemy popłynąć tramwajem na Hel i zobaczyć muzeum westerplatte... Jakbyś mogła coś doradzić to bede wdzięczna ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Oj, kalosze są takie nieporęczne na noge z moim kolankiem ała.

Pyszna pomidorowa na szyjkach kaczych. mniam mniamm. Zaraz sobie jakiś filmik puszczę i opendzluje te szyje.

Do góry