reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

to może teraz ja sie pochwalę brzuszkiem bo akurat dzisiaj zgrywałam zdjęcia z tel :) (to ciąża i tłuszczyk ale co tam)

WP_20140412_002.jpg

Załączniki

• WP_20140412_002.jpg
    WP_20140412_002.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Agniecha az milo popatrzec. Ja tam zadnego tluszczyku nie widze ;-) tylko piekny domek fasolki.

Płytki w łazience tez masz fajne. Bardzo mi sie podobają. Uwielbiam zielone lazienki (tez mam zieloną).

Za tęskniłam za wami dziewczynki. Wybaczcie za nie obecność siła wyższa wczoraj wróciłam z Poznania około 21 i byłam już Tak padnięta że masakra:szok: ledwo do wyra do człapałam się a w wannie usypiałam.

Gabis, oj uwierz mi, że jest, ale pocieszam się, że po ciąży wezmę się za siebie i będzie ok :) Co do łazienki to dziękuję, tylko te motylki to trochę dziecinne :)

Asiu ja juz tez zaczynam odganiać chmury od Gdańska ;) zeby na Majowke było ciepło i słonecznie ;)

Agniecha piękny brzuszek!

Mimozama ciężki dzień miałaś, odespany? :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Gabis, - jak napiałam, niektóre kobiety tak mają.
Co do wiedzy, jak byłam gówniarą chłonełam wiedzę workami, pod koniec szkoły średniej tzn trzecia klas czerwony pasek na swiadectwie, czwarta, gdyby nie dysortografia i trója z polskiego na maturze za to był by też czerwony pasek. Studia to już wielka porażka, tarczyca wtenczas chyba ruszyła do ataku, bo wszystkie objawy i mega dawce, wiedza była ciężka jak głaz, były momenty dobre, że wszystko szło ładnie a momentami to najprostrzych rzeczy nie pojmowałam. Z trudem udało sie skończyć studia z 4,5
Pózniej to już totalne dno, nic mi nie szło. Zaczeło się poprawiać kilka mirsięcy temu. Wszysto było dla mnie jasne, zrozumiałe, informacje kłebiły się w głowie. Nie czytam książek bo mi ciężko ze względu na wadę wzroku a z netazrobię sobie rozmiar liter jaki zechce i rąk. Mi nie zabraknie by tekst odsunąć :-D
Interesują mnie takie informavje ityle.
Wynik cytologii z piersi też sama rozgryzłam zanim poszłam do o onkologa i on potwierdził to czego sama się domyśliłam.

Asiu, - jak najbardziej. Troszkę ciepłego wiosennego deszczu się wam przyda:blink: Czemu tylko ja cierpię. Ogród czeka by do niego wejśc a tam mokroooo.

Iwo, - &&&&&

Asiu mam nadzieje ze nie bedzie padać przede wszystkim ;) na razie prognozy nie sa złe, oby sie nie popsuły ;)
Możesz mi podpowiedzieć co warto zobaczyć i jakieś knajpki może fajne znasz? ;)
Na pewno chcemy popłynąć tramwajem na Hel i zobaczyć muzeum westerplatte... Jakbyś mogła coś doradzić to bede wdzięczna ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Oj, kalosze są takie nieporęczne na noge z moim kolankiem ała.

Pyszna pomidorowa na szyjkach kaczych. mniam mniamm. Zaraz sobie jakiś filmik puszczę i opendzluje te szyje.

Do góry