reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair nie martw się,lepiej sprawdzić,a wiadomo każdy się denerwuje przed,ja te hormony z pierwszych dni cyklu mam idealne,we wtorek robię progesteron i estradiol i też mam nadzieje,że będą ok.

Karolina za 2 kreseczki &&&&&&

reklama
Bada m nie dziękuje ale też rozczarowana nie będę bo duużo stresu miałam w tym miesiącu
Ewelinka ale na suwaczku masz już 6 tydzień a z ovu by wychodziło że 4 jest tak czy się mylę..
Najważniejsze że bąbelek jest zdrowy a śliczny jest bo widziałam zdjęcie gratuluje Wam :-)

Karolina trzymam kciuki zeby sie udało :)

Bada teraz tak czytam o prolaktynie i jedyne co pasuje to ten ból piersi i ze raz na jakiś czas mam wydłużony cykl (raz na pół roku albo dłużej) wiec pocieszam sie ze może nie jest źle, ponoć związany jest jej poziom z tarczycą tez a tarczyce mam w tej "dobrej" normie ;)
Fazę lutealna mam tez w ładnej normie, testy owu wychodzą dobrze wiec owu powinna występować... Mam nadzieje ze bedzie dobrze ;)
&&&&& za Twoje wyniki ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair ja za Ciebie też cały czas trzymam i bardzo bym chciała żebyś dołączyła do grona szczęśliwych mam :)
Ewelinka teraz dodałam swój wykres na ovu możesz zerknąć na niego i tak opcjonalnie mi powiedzieć czy widzisz jakieś szanse ??

Bada m ja też trzymam &&&
Na śląsku póki co ładna pogoda się utrzymuje ale lada moment popada bo zbierają się ciemne chmury

Ostatnia edycja:
Karolina u Ciebie owu mogla tez byc 18 dc. Nie mierzysz temp codziennie wiec ciezko na 100% okreslic. Pomierz teraz dzien w dzien kilja dni i zobacz czy temp się utrzymuje.
Jezeli chodzi o mnie to jezeli owu bym miala standardowe cxyli w polowie cyklu to dzis mialabym 7 tydz 0 dni a zr bylo pozniej to jest 6 tydz 2 d.

Tak myślisz że miałam 18 dc?? No to jeżeli by się zgadzało to są duże szansę na bobaska bo wtedy fikaliśmy max :)
Ale tempka jest niska a mnie się zawsze wydawało że owulkę ma się jak jest skok.. wiesz.. pytam bo ja praktycznie nigdy nie wiem kiedy u mnie są dni płodne, a pomiar temperatury praktykuje dopiero od nie dawna.. I zielona jestem..
A w ten czas nie mierzyłam tak jak powinnam bo wyskoczyła mi ta nagła śmierć i przeżywałam to mocno ..
Teraz są skoki ale wiem że przed okresem zawsze tak jest

reklama
Do góry