reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Blair nie martw się,lepiej sprawdzić,a wiadomo każdy się denerwuje przed,ja te hormony z pierwszych dni cyklu mam idealne,we wtorek robię progesteron i estradiol i też mam nadzieje,że będą ok.

Karolina za 2 kreseczki &&&&&&

reklama
Bada m nie dziękuje ale też rozczarowana nie będę bo duużo stresu miałam w tym miesiącu
Ewelinka ale na suwaczku masz już 6 tydzień a z ovu by wychodziło że 4 jest tak czy się mylę..
Najważniejsze że bąbelek jest zdrowy a śliczny jest bo widziałam zdjęcie gratuluje Wam :-)

Karolina trzymam kciuki zeby sie udało :)

Bada teraz tak czytam o prolaktynie i jedyne co pasuje to ten ból piersi i ze raz na jakiś czas mam wydłużony cykl (raz na pół roku albo dłużej) wiec pocieszam sie ze może nie jest źle, ponoć związany jest jej poziom z tarczycą tez a tarczyce mam w tej "dobrej" normie ;)
Fazę lutealna mam tez w ładnej normie, testy owu wychodzą dobrze wiec owu powinna występować... Mam nadzieje ze bedzie dobrze ;)
&&&&& za Twoje wyniki ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair ja za Ciebie też cały czas trzymam i bardzo bym chciała żebyś dołączyła do grona szczęśliwych mam :)
Ewelinka teraz dodałam swój wykres na ovu możesz zerknąć na niego i tak opcjonalnie mi powiedzieć czy widzisz jakieś szanse ??

Bada m ja też trzymam &&&
Na śląsku póki co ładna pogoda się utrzymuje ale lada moment popada bo zbierają się ciemne chmury

Ostatnia edycja:
Karolina u Ciebie owu mogla tez byc 18 dc. Nie mierzysz temp codziennie wiec ciezko na 100% okreslic. Pomierz teraz dzien w dzien kilja dni i zobacz czy temp się utrzymuje.
Jezeli chodzi o mnie to jezeli owu bym miala standardowe cxyli w polowie cyklu to dzis mialabym 7 tydz 0 dni a zr bylo pozniej to jest 6 tydz 2 d.

Tak myślisz że miałam 18 dc?? No to jeżeli by się zgadzało to są duże szansę na bobaska bo wtedy fikaliśmy max :)
Ale tempka jest niska a mnie się zawsze wydawało że owulkę ma się jak jest skok.. wiesz.. pytam bo ja praktycznie nigdy nie wiem kiedy u mnie są dni płodne, a pomiar temperatury praktykuje dopiero od nie dawna.. I zielona jestem..
A w ten czas nie mierzyłam tak jak powinnam bo wyskoczyła mi ta nagła śmierć i przeżywałam to mocno ..
Teraz są skoki ale wiem że przed okresem zawsze tak jest

reklama
Do góry