reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie i ja.

Gabis a skad wiesz ze nie peklo? Bylas na wizycie? Jesli cos przeoczylam to sorki .

Motylek kciuki za kredyt i jutrzejsza wizyte ;-)

W Gdansku piekne slonce!!!

reklama
Motylku, - miałaś się oszczędzać a nie za kredytem biegać.

Gabis, no widzisz tak jak napisałam, bólu, śluzu i krwi raczej nie było gdyby owulacja nie wystąpiła, więc najprawdopodobniej było wiele pęcherzyków. Jak tamten doktorek robił usg to mówił coś o kilku ale dwóch dominujących a następnie trzech dominujących. Skoro został jeden dominujący i dwa tyci maluszki to znaczy że te dwa to te małe co były cały czas mniejsze a ta reszta dominująca pękła. Mnie jajniki bolały od połowy clo ale ten ból we wtorek to taki mega z wrażeniem jakby jajnik rozrywało na strzępy. Mogłam tylko siedzieć skulona, nie daj boże wyprostować się. hsg na żywca. Ledwo chodziłam.

Asiu, - zazdroszczę słoneczka. Te zachodnie chmury pewno do was dotrą.

Asiu to nie bylo w tym cyklu.
W innym akurat mialam wizyte po owu którą czulam a pecherzyk byl niepękniety mimo ze bolalo. Chyba ze ważne jest tu natezenie bólu.

Taki ogromny bol byl teraz po clo. A wtedy tez bolalo ale tak znośnie i nie bylo nadmiaru sluzu.

Ostatnia edycja:
Aaa juz rozumiem.

Jolasiu nawet sie nie waż nam wysylac tych chmur :-) grrr

Brrr co u ciebie? Dawno sie nie odzywalas.

Ja dziewczyny mam ostatnio takiego dola starankowego ze szok. Nawet nie mam ochoty ostatnio na sex nie wspomne juz o tym ze infekcja ktora mialam calkiem mnie zdolowala bo byla zaraz po ovu i nawet gdyby sie udalo to bakterie skutecznie uniemorzliwilyby dalszy rozwoj. Nawet ciezko mi ostatnio o tym myslec :-(

Asiu Kochana nie smutaj sie...w koncu wszystkie bedziemy odliczaly czas do porodu a potem narzekaly na nie przespane noce.Glowa do gory o dzialamy dalej :tak:

Ja testuje w tym miesiacu wieska...Maz mial dziwna mine jak mu powoedzialam Kochanie Przy tych starankach jako wspomagacz bede brala wieska :-D widzac jego mine mialam niezly ubaw potem :)

Ostatnia edycja:
Kochane przepraszam ze tak późno ale byla obsuwa u gina. Dopiero weszlam do domu. Maluszek ma 5 mm co dokładnie odpowiada temu że owu byla pozniej czyli dzis 6 t 2 dz. Serdudzko bije 136/min.
A oto moj Skarb ;** fotogeniczny prawda?:-) 20140424_113816.jpg

Załączniki

• 20140424_113816.jpg
    20140424_113816.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry