reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

A ja dzisiaj na obiadek zrobilam placek po wegiersku bo Mezul mi juz dwa tygodnie marudzil;)

Watpliwosci jak tam po swietach w Pl?

Ewelinka masz prawo do zachcianek wiec nic nie zostalo tylko robic mizerie;)

Malus Kochana wiem ze obawy beda...to u mnie taka troche zacieta walka ze strachem.Wiem jedno ze chce miec drugie Dziecko.Jednak strach I ograniczone zaufanie do lekarzy jest silny...ale w sumie nie moge sie bac w nieskonczonosc...

Ostatnia edycja:
reklama
A u mnie zakupione śledzie na święta zostały więc dzisiaj ziemniaczki, śledź i ogórek ze śmietaną. Jutro dokończymy warzywa, dziś może uda nam sie skonsumować placek z kremem a sernik wróci znów do lodówki na jutro. W lodówce da rade. A M wszystko zje.

Czuje się jakby miało mi wyrwać narządy miednicy mniejszej. Jak po zapaleniu przydatków. Nie dość że sztywno chodzę przez nogę to jeszcze ten ból. Na szczęście temperatura spadła do 37.0 Już zaczynałam sie bać że coś moze być nie tak. A ja sama w domu, M do pracy pojechał.

Dziewcyzny, Motylek się nie odezwał:confused:

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Maluś- dziękuję, że pytasz. Ja czuję się ok, choć dzisiaj od rana mam takie mdłości, że szok. Ledwie co dałam radę w pracy... Życzę Ci, oby Oliwka dostała się do szkółki. Fajnie by było, miałaby kontakt z większą grupką dzieci i na pewno byłaby to super odskocznia.

Ewelinka- ja też miałam straszne wzdęcia i zaparcia aż do wizyty u ginki, bo ona dała mi świetny syrop bez recepty, który zaczął już po kilku godzinach działać. Teraz w końcu znowu regularnie chodzę do łazienki. Strasznie się źle czułam w tymi dolegliwościami, więc wiem co czujesz. Ten syrop to Lactulosum. Polecam gorąco.

Ula- gratuluję ciąży i wyniku bety! Pamiętaj jednak, że nie sama wielkość bety jest znacząca, tylko jej przyrost.

Gabis- trzymam mocno kciuki! Oby ten pierwszy cykl z clo i pregnylem okazał się trafiony!

Aschle- trzymaj się Kochana! Wiem, że jesteś dzielna Babka i sobie poradzisz z wszystkim!

reklama
Anula ja póki co jem Activie :-) jak nie pomoże to kupie syrop.

Mi nie dobrze jest tylko czasem:-) poki co nie mam ciaglych mdłości. Gin mi powiedzial ze moze to byc zasluga dobrego poziomu wit b6 ktora spozywam z magnezem. Powiedzial tez ze te ciaze moge lepiej znosic.

Do góry