reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malus tak szykujemy urlop. Tak nam sie podobalo odpoczywanie aktywne w gorach ze teraz jedziemy na wycieczke zycia do Paryża. :-) stwierdzilismy ze przed sezonem bedzie najlepiej.
Kocham Zoo !!! Jestem tam kilka razy w roku. Jest pieknie.

Aschlee to normalne ze sie boisz. Ale spokojnie do tego podejdz. Bedzie dobrze!

reklama
Asiu Paryz... alez wam zazdroszcze. Pieknie napewno bedzie. Ja bylam raz na sylwestra w Paryzu i wspominam to do dzis.

Dziewczyny a czy zastrzyk Ovitrelle moze falszuje tez wyniki bety z krwi? Bo na ulotce pisze tylko ze testy sa falszywie dodatnie 10 dni po zastrzyku.

Ostatnia edycja:
Asiu dziekuje za wsparcie...masz racje ten strach pewnie bedzie zawsze a ciagle o tym myslec I nakrecac sie nie ma sensu.Tez uwielbiam zoo jak bylam mala dziewczynka chcislam byc weterynarzem I pracowac w zoo :-D

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ula, - gratulki duże buziole :-D

gabis, - tak zastrzyk do 10 dni zafałszuje wynik ze względu na to ze jest to hormon który jest już po zapłodnieniu i wykaże się on na becie.

Ja dziewczyny zdycham, myślalam, ze cicha owulka taka była, bo coś mnie zakuło wczoraj a dzisiaj jakiś koszmar. Boli mnie aż cały prawy boj tak jajnik daje popalić. Mam też dużo śluzu płodnego i przekrwiony. Musze sie pilnować. temperatura 37,5. Na razie żyje, nie ma jakiegoś krwawienia. zaraz strzele sobie dawkę paracetamolu bo ból już nie do wytrzymania.:crazy: a owulacje poprzedziła mega migrena i jak tylko zaczoł nachodzic ból jajnika to głowa przeszła.
Miałam wziąść podusię i na siedzoąco troszkę chwastów wyrwać.
A mam stabilizator kolana. Troszkę inaczej się chodzi tak no stabilniej :rofl2:

Ostatnia edycja:
Jolasia doskonale wiem o czym mowisz. Moja owu tez byla mega bolesna, ale mam nadzieje ze chociaz owocna.

Mialam nadzieje ze zastrzyk falszuje tylko testy. No to niestety musze byc cierpliwa.

Ulenka gratulacje pieknej bety.

Asia, Paryż :D Zazdroszczę. Może kiedyś z M pojedziemy. Oddawba mi się marzy, ale nie ma nigdy czasu. Wiem, że zoo jest fajne i dlatego zabieramy dziewczynki i całą rodzinką na pewno miło spedzimy czas :)

Aschlee, strach będzie dopóki nie urodzisz zdrowego dziecka. Tak mówi mój ginrkolog. Mówiłam mu o moich obawach i strachu hak poroniłam, ale to normalne. Kochana, będzie dobrze :*

Watpliwosci, co tam u Ciebie?:*

Brrr, jak się czujesz? :*

Letta, a co u Ciebie? :)

Ją właśnie ziemniaki na obiad gotuje, bo M przyjedzie zjeść i zaraz do drugiej pracy leci. Dzisiaj na obiad ziemniaki, surówka z ogorka, pomidorów i szczypiorku ze śmietana i kurczak. Mięsko ze świąt zostało, a jest dobre i nie chce wyrzucać :)

U mnie grzmi,będzie pierwsza wiosenna burza:-p
Na obiad rosół,dziś bo w święta był żurek,a na drugie placki ziemniaczane ,ale dopiero po 4 jak m. z pracy wróci,żeby nie smażyć dwa razy :happy:

reklama
Do góry