reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Ula gratuluję a normy powinnas miec przy wyniku bo kazde labo ma swoje normy:-)
bada m.
Fanka BB :)
Ula super gratuluje 
Z tego co pamiętam w poprzedniej ciąży też miałaś termin na grudzień (,ale urodziłaś w styczniu) szczęśliwa dla Ciebie ta wiosna

Z tego co pamiętam w poprzedniej ciąży też miałaś termin na grudzień (,ale urodziłaś w styczniu) szczęśliwa dla Ciebie ta wiosna
Ostatnia edycja:
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Ulenka piękna beta;-) gratuluję
ulenka mowilysmy ze bedzie dobrzepiekna beta.Gratki
![]()
Ula gratuluję a normy powinnas miec przy wyniku bo kazde labo ma swoje normy:-)
dziękuję dziewczyny bardzo:-) kurcze ale jestem szczęśliwa

a co do norm to na moim wyniku nie wpisanych ale doszukałam się teraz w necie to wychodzi 4/5tydz czyli by sie zgadzalo:-)
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
dziewczyny dziękuję,dziękuję,dziękuję!!!!!!

bada m.
Fanka BB :)
Mamy dobre statystyki na Malusiowej liście jakby tak było co miesiąc to niedługo zabraknie oczekujących na @-i oby tak było 

Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Ula, gratuluję. Ja z tego ci pamiętam to przy Oliwce miałam ponad 1400 i u mnie pokazało 5/6 tydzień
Ta Panu ma rację, że nie ma sensu powtarzać netu, bo jest bardzo ładna. Jeszcze raz gratuluję :*
Aschlee, cieszę się, że książki podobają się. Ale bie dziwię się dla Twojego męża, bo długo przynich siedzisz
Aschlee, cieszę się, że książki podobają się. Ale bie dziwię się dla Twojego męża, bo długo przynich siedzisz
reklama
Bada m. Mam nadzieje ze w koncu lista staraczek zmieni sie w liste oczekujacych na Kruszynki
Ze mna to chyba cos nie tak jest chcialabym a boje sie...
Maz mowi ze od dzis wracamy do staran a ja raz sie ciesze a raz ogarnia mnie lek I mysle czy wszystko bedzie dobrze
Malus ja to wogole bym z nich nie wychodzila ale Mezus mowi ze ten kostek pochlania mnie calkowicie I az sie boi pomyslec co.bedzie jak dojdzie do tego nauka wykladow.Cos w tym jest bo jak sie w cos wkrece to potem chodze I mysle
wiec teraz dzien spedzam z rodzinka a w nocy sobie siedze I czytam 
Ale Maz powiedzial ze nic medycznego juz mi nie kupi bo to dla niego samoboj
Ze mna to chyba cos nie tak jest chcialabym a boje sie...
Maz mowi ze od dzis wracamy do staran a ja raz sie ciesze a raz ogarnia mnie lek I mysle czy wszystko bedzie dobrze
Malus ja to wogole bym z nich nie wychodzila ale Mezus mowi ze ten kostek pochlania mnie calkowicie I az sie boi pomyslec co.bedzie jak dojdzie do tego nauka wykladow.Cos w tym jest bo jak sie w cos wkrece to potem chodze I mysle
Ale Maz powiedzial ze nic medycznego juz mi nie kupi bo to dla niego samoboj

Ostatnia edycja: