reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair87 - ja tam spadku nie widzę u ciebie - takie wahania przeciec to normalne:-)
Gabis - pęka najszybciej w ciagu 24 h-, a zazwyczaj około 36 h. Mi nawet ostatnio w 42 h po.

Dziewczyny potrzebny mi pomysł na jakis szybki obiad na jutro. I jakies miesko na obiad w drugi dzien świat. Bo przeciez samej kiełbasy nie bedziemy jeść:) Moze cos podpowiecie?

polędwiczki wieprzowe w sosie kawowo śliwkowym lub rolada z indyka faszerowana szpinakiem

reklama
Letta - to spokojniej. Ty już posprzątałaś a ja właśnie czekam żeby ciasto drożdżowe wyrosło. Ma być z niego pyszna baba drożdżowa z bakaliami.

Motylku - tylko jak wyjdziesz do domu to uważaj. M niech lata na około ciebie. A właśnie, gdzie święta. M wszystkiemu sawił czoło?

Letta zgadza się ja tylko ten cykl miałam 30 dni tak to mam 28 i tak miałam przed tabletkami, a nawet ci powiem że czuje się lepiej niż przed tabletkami i podczas brania tabletek. Fakt okres jest ciut mocniejszy ale dolegliwości dużo mniejsze :tak:
Co do badania to tylko morfologi i mocz w przychodzi na robiłam 4 dni temu badania sama na własną rękę bez skierowania od gina żeby zobaczyć wszystko ok.:-)

Motylku zdrówka- dużo odpoczywaj w święta !!!!
Widzę dziewczyny że święta pełną parą i przygotowania też:-) My u rodziców więc nic nie szykujemy :-p

Ostatnia edycja:
Motyl - ja dalej nie czuje ze w ciąży jestem ;-) no zaczyna się kulka pojawiać rano w dolnej części brzucha przy pełnym pęcherzu więc coś tam już namacalnie mam, masz tam w szpitalu jakieś mile towarzyszki?

Widze Kobietki, ze przygotowania do Swiat u Was pelna para. Ja mam dzis dzien nicnierobienia i leniuchowania:-). Jak poznalam D, przygotowalam Wielkanocne posilki dwa razy, ale sie poddalam, bo suma sumarum, jadlam wszystko sama:sorry2:. Jednach co do niektorych polskich tradycji trudno go przekonac. Ale jestesmy zgodni, ze jak pojawi sie dziecko, wdrozymy intensywnie zarowno tradycje i polskie i angielskie. Wiec w tym roku symbolicznie zakupilam sobie ciasto (D nie lubi ciast, wiec cale dla mnie:-)), kilka jajek i tyle. Pewnie i tak na swieta wyladujemy u jego rodzicow...

:-)Jolasiu tak moj R stawil czola porzadkom,jutro zrobi zakupy i juz.. W niedziele mamy chrzciny,R za chrzestnego wiec musi isc ,ja postanowilam zostac w domu zeby nie przeciazac organizmu..

Gosiu wszystkie mile panie wyszly juz do domu, zostalam sama i tak lezam i patrzam w sufit..

Kobietki powiedzcie czy dobrze pamietam wiesia sie bierze od pierwszego dnia miesiaczki do owu jedna tabletka dziennie tak? Bo troche skleroze mam ;)

Dzis wpadlam na pomysl zeby zrobic salatke jarzynowa ale cholera wszystkie sklepy pozamykane:mad:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry