reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej :-)

Pogoda piękna dzis w Gdańsku aż humor lepszy od razu.
Musze dzis kupic prezent na Zajączka dla mojej Chrzesniaczki i problem mam bo zupełnie nie mam pomyslu.
Moze ktoras pomoze? Marysia w lipcu kończy 3 latka.

Witam nowa staraczke :-) sciskam weteranki i brzuchatki ;**

Gochson ale takie sykle są na granicy normy więc moim zdaniem i tak musiała byś coś z tym zrobić. Druga faza u Ciebie wyszła 8 dni a to poniżej normy więc na pewno jest coś nie tak. Może powinnaś mieć wczesną stymulację jajeczkowania, tak jak u mnie 3, lub 4 dc i wtedy owulacja będzie wcześniej a i 2 faza dłuższa i większe szanse na dzidziola.

Miętowa witaj.
Czemu zielona światło z racji wieku?

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki :)

Takiego mam lenia,że dziś w pracy,siedzę i myślę...
Zaraz do domu,obiad i biorę się za wypieki :)

Miłego popołudnia i nie napracujcie się za bardzo,co by sił stsrczyło na przytulanki wieczorne :D

Czesc dziewczyny i u mnie dzisaj jest bosko slonko pieknie swieci ;)
Letta- kiedy odstawilas tabletki? Ja tez jestem po tabletkach odstawilam z koncem stycznia . Ostatnio zrobilam badania moj organizm juz wrocil do normy badania ok owulacja tez powoli sie pojawia. 44 dni to bardzo dlugie cykle ja bym.zrobila badania i poszla do gina.
Dziewczynki pozdrawiam Was serdecznie ;)

Jołasia na pewno babę,a jaką zapytam chłopców,bo to głównie dla nich i jeszcze sernik z bitą śmietaną (ubijasz i dodajesz do masy serowej)

Miętowa witaj :D

A co do zabawki to super są takie rybki do kąpieli z siatkami do wyławiania,fajna zabawa i na długo

Jołasia jak się starałam to dostawałam duphaston i cykle wtedy były 25-27 dni, więc trochę dłuższe. Z racji tego, że teraz mam przerwę to nic nie biorę.
W następnym tygodniu pójdę do lekarki to może znowu wezmę duphaston i powiem jej, że w następnym cyklu już chce zacząć starania.

Ja siedzę w pracy, wiec pewnie jak wrócę to mi się nic nie będzie chciała. Spróbuje tylko ogarnąć dom. My święta u rodziców spędzamy wiec nic nie pieczemy. Jutro pewnie z synkiem bedziemy farbowac tylko jajka.

reklama
My też do rodziców idziemy,na śniadanie wielkanocne do moich, póżniej do teściów, ale w domu też trzeba coś wszamać :) ale to i tak fajnie bo połowa roboty,a tak jakby wszystko samemu to masakra :p

Do góry