reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Hej :-)
Pogoda piękna dzis w Gdańsku aż humor lepszy od razu.
Musze dzis kupic prezent na Zajączka dla mojej Chrzesniaczki i problem mam bo zupełnie nie mam pomyslu.
Moze ktoras pomoze? Marysia w lipcu kończy 3 latka.
Witam nowa staraczke :-) sciskam weteranki i brzuchatki ;**
Pogoda piękna dzis w Gdańsku aż humor lepszy od razu.
Musze dzis kupic prezent na Zajączka dla mojej Chrzesniaczki i problem mam bo zupełnie nie mam pomyslu.
Moze ktoras pomoze? Marysia w lipcu kończy 3 latka.
Witam nowa staraczke :-) sciskam weteranki i brzuchatki ;**
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Gochson ale takie sykle są na granicy normy więc moim zdaniem i tak musiała byś coś z tym zrobić. Druga faza u Ciebie wyszła 8 dni a to poniżej normy więc na pewno jest coś nie tak. Może powinnaś mieć wczesną stymulację jajeczkowania, tak jak u mnie 3, lub 4 dc i wtedy owulacja będzie wcześniej a i 2 faza dłuższa i większe szanse na dzidziola.
Miętowa witaj.
Czemu zielona światło z racji wieku?
Miętowa witaj.
Czemu zielona światło z racji wieku?
Ostatnia edycja:
bada m.
Fanka BB :)
Witam dziewczynki 
Takiego mam lenia,że dziś w pracy,siedzę i myślę...
Zaraz do domu,obiad i biorę się za wypieki
Miłego popołudnia i nie napracujcie się za bardzo,co by sił stsrczyło na przytulanki wieczorne
Takiego mam lenia,że dziś w pracy,siedzę i myślę...
Zaraz do domu,obiad i biorę się za wypieki
Miłego popołudnia i nie napracujcie się za bardzo,co by sił stsrczyło na przytulanki wieczorne
KasikP
Czesc dziewczyny i u mnie dzisaj jest bosko slonko pieknie swieci 
Letta- kiedy odstawilas tabletki? Ja tez jestem po tabletkach odstawilam z koncem stycznia . Ostatnio zrobilam badania moj organizm juz wrocil do normy badania ok owulacja tez powoli sie pojawia. 44 dni to bardzo dlugie cykle ja bym.zrobila badania i poszla do gina.
Dziewczynki pozdrawiam Was serdecznie
Letta- kiedy odstawilas tabletki? Ja tez jestem po tabletkach odstawilam z koncem stycznia . Ostatnio zrobilam badania moj organizm juz wrocil do normy badania ok owulacja tez powoli sie pojawia. 44 dni to bardzo dlugie cykle ja bym.zrobila badania i poszla do gina.
Dziewczynki pozdrawiam Was serdecznie
bada m.
Jołasia na pewno babę,a jaką zapytam chłopców,bo to głównie dla nich i jeszcze sernik z bitą śmietaną (ubijasz i dodajesz do masy serowej)
Miętowa witaj
A co do zabawki to super są takie rybki do kąpieli z siatkami do wyławiania,fajna zabawa i na długo
Miętowa witaj
A co do zabawki to super są takie rybki do kąpieli z siatkami do wyławiania,fajna zabawa i na długo
Jołasia jak się starałam to dostawałam duphaston i cykle wtedy były 25-27 dni, więc trochę dłuższe. Z racji tego, że teraz mam przerwę to nic nie biorę.
W następnym tygodniu pójdę do lekarki to może znowu wezmę duphaston i powiem jej, że w następnym cyklu już chce zacząć starania.
Ja siedzę w pracy, wiec pewnie jak wrócę to mi się nic nie będzie chciała. Spróbuje tylko ogarnąć dom. My święta u rodziców spędzamy wiec nic nie pieczemy. Jutro pewnie z synkiem bedziemy farbowac tylko jajka.
W następnym tygodniu pójdę do lekarki to może znowu wezmę duphaston i powiem jej, że w następnym cyklu już chce zacząć starania.
Ja siedzę w pracy, wiec pewnie jak wrócę to mi się nic nie będzie chciała. Spróbuje tylko ogarnąć dom. My święta u rodziców spędzamy wiec nic nie pieczemy. Jutro pewnie z synkiem bedziemy farbowac tylko jajka.
reklama
bada m.
My też do rodziców idziemy,na śniadanie wielkanocne do moich, póżniej do teściów, ale w domu też trzeba coś wszamać
ale to i tak fajnie bo połowa roboty,a tak jakby wszystko samemu to masakra