reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

A ja w do mu. Sami z mężem. Teściowa pewno sama będzie siedziała. Synuś jak nie pojedzie do kochanicy to do niej przyjdzie. Nie to żeby bezinteresownie. Po prostu na jedzenie, bo sam sobie nie zrobi. Albo ona nadrze ryja na niego i ten z łaski przyjdzie chlipnie rosoła, zagryzie jajkiem i do siebie. Nawet rodzina od niej stroni. Ma czego chciała.

reklama
Malus :*

Widzę ze pieczecie juz na święta, mnie to czeka jutro :) z samego rana jadę do Rodziców i sie zacznie pichcenie :)

Motylku jak sie czujecie z fasolkiem?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Motylku ciesze sie ze z Wami ok.Mam nadzieje ze juz jutro bedziecie w domku i ze reszta ciazy przebiegnie spokojnie :tak:

Malus :*

Mietowa witaj.Ciesze sie ze masz juz zielone swiatelko:tak: czemu myslisz ze to ze wzgledu na wiek?

Mnie wlasnie nawiedzila @ Pierwszy raz w zyciu ciesze sie ze nadeszla;-)

Kochane ja tak teraz zeby potem nie zapomniec.Zycze Wam zdrowych Swiat Wielkanocnych,szybkiego zajscia w ciaze,a tym ktore juz sa zafasolkowane to zycze spokojnych pozostalych miesiecy:tak:
Zobacz załącznik 620523 f381be9f002520cb5331d0eb.gif

Ja dopiero jutro biore sie za pichcenie:tak:

Załączniki

• f381be9f002520cb5331d0eb.gif
    f381be9f002520cb5331d0eb.gif
    101,9 KB · Wyświetleń: 68
Jutro bede wiedziec wiecej,teraz wiem tyle co pisalam dzidziol sie dobrze rowija , lekarze chca zaobserwowac co sie bedzie dzialo z krwiakiem, czy bedzie sie wchlanial czy moze sam zejdzie ,byle by sie nie powiekszal..

a czuje sie puki co dobrze, oprocz tego ze piersi chce mi rozsadzic..

Ivo,Gosia,Monarti a jak wy sie czujecie??

DHej kobietki produkujecię co nie miarą:-)

Dzisiaj ogarnęłam dom wreszcie lśni ale już czuje brzuszek za dużo na raz:-( jeszcze mąż ma mi wreszcie zabudować zmyzarke i będzie idealnie:-)

Mój syn znowu chory to norma na WIELKANOC:-(
Motylkowa cieszę się że dzidzius na się dobrze:-)

Jolasiu, KasiuP, mialam takie porabane cykle przed tabletkami, jak bralam tabletki, to mialam 28 dni z zegarkiem w reku, i teraz wydaje mi sie, ze moj organizm wraca do nieregularnych cykli zanim zaczelam brac tabsy. Wlasnie przed chwila rozmawialam z kolezanka, ktora jest w ciazy (rodzi za trzy tygodnie:-)), i powiedziala mi, ze w przychodni mogo mi zrobic tylko ogolne badania morfologiczne, a do ginekologa- na szczegolowe badania- pod katem ciazy- musze dostac skierowanie i czsami trzeba dlugo czekac na swoja kolej (nawet do dwoch miesiecy!). Jej udalo sie zajsc w ciaze za pierwszym podejsciem, jej cykle trwaly 35-40 dni, byla na scislej diecie przez 6 miesiecy,zanim zaszla w ciaze, jadla bardzo zdrowo, zero cukru, zero alkoholu itd, i twierdzi, ze jej to pomoglo zajsc w ciaze za pierwszym razem.Pamietam, jak bralysmy razem lunch w pracy, smialam sie, ze ktoregos dnia zamieni sie w krolika, bo miala na talerzu same salatki, marchewki, brokuly...hmmm..przy moich lunchu zajmujacym prawie pol stolu...:zawstydzona/y:. Jestem rasowym kwietniowym Byczkiem i na diety sie ne nadaje, lubie pozadnie sie najesc, wyspac i wylezec, a co:-)!

reklama
Padam na twarz. Upiekłam 2 ciasta, zrobiłam farsz na krokiety, obrałam i ugotowałam warzywa na sałatkę jarzynową, ugotowałam jajka, na faszerowane, do barszczu do sałatki i do krokietów, przygotowałam mięso do pieczenia, pozmywałam naczynia, zrobiłam obiad, i teraz chwilę mogę posiedzieć. Niedługo idę sprzątać, tak aby na jutro za dużo nie zostało.

Do góry