reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Moniczka bo my w ogóle to fajne jesteśmy ;)

Julia :* zobaczę jaka bedzie jutro temp, powinna powoli spadać, jeśli tak bedzie to nawet głowy sobie nie bede zawracać testowaniem.
Bardzo mi przykro powodu synka, gdzieś czytałam piękna teorie ze dzieci poronione nie odchodzą, one po prostu zmieniają datę przyjścia :*

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Lisica, tak kupiłam na razie żel z tej firmy, a balsam mam inny. Nie było balsamu w aptece i babka powiedziała, że na dniach ma być, to kupię :)

Julia, na razie nic nie wiadomo co dalej będzie. Na razie z tego co mi M mówi i słyszałam nagranie, które zrobił, to bardzo się boją, że w sądzie będzie sprawa. Niech się boją, bo z tego co wiem to wczoraj chłopak ze szpitala wyszedł i chce się sądzić. Kochana, smutno mi się robi jak się smucisz :( Ale nie dziwie się, bo taka strata boli i to bardzo. Niedługo zobaczysz piękne II kreseczki i Gabryś z nieba będzie Wam pomagał przy kolejnym maluszku :*

ulenka, niby liczy się od ostatniej @ ale może wyjść tak, że datę porodu ginekolog wyznaczy Tobie od owulacji. Ja miałam ostatnią @ w październiku, a na wizycie lekarz mówił,że jest młodsza nawet o miesiąc.

Ewelina, za bardzo się martwisz. Ja wiem,że straciłaś maluszka, ale powinnaś się cieszyć każdym dniem ciąży. Jak lekarz powiedział, że wszystko ok, to jest ok. Nie wszystkie kobiety widzą bijące serduszko w 6 tygodniu, a może nawet pokazać się w 7-mym. Myśl pozytywnie :)

Gosia, piękne maleństwo :*

Byłam u fryzjera na 16-tą wróciłam po 18-tej, później o 19-tej na zakupy pojechaliśmy i wróciliśmy po 21-wszej. Padam na twarz. Niedawno dziewczynki zasnęły i ja też uciekam dobranoc :*

Witam się porannie:-) dzis troche poźniej bo jade do pracy autem i zaosczcedziłam sobie czas:-)

kurcze jak ja sie fatanie czuje,spac mi sie chce,jajnki mega bola,wczo tylko jak dluzej pochodzilam a dzis juz caly czas czuje,identycznie jak w poprzedniej ciąży.dziwne zjawisko u siebie zauwazylam i zupelnie mi nie znane...hehe odrzuca mnie od jedzenia,a ja przeciez lakomczuch jestem:-D w ogole gdybym teraz nie musiala to chyba bym nic nie jadla,normalnie nie moge patrzec na jedzenie.

dobra koniec o mnie.

Któraś dzis testuje???
po pracy zaraz zajrze i mam nadzieje na dobre wiesci.
trzymam kciuki za Was dziewczyny za testujace i za te ktore intensywnie przytulaja sie do swoich mezow:-D

A to dla Was z samego rana świeżutkie i pachnące jak bułeczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

buziole

Witam:happy2:

Dziś pół nocy nie przespałam tak noga bolała.

Ula ja kilka złapię. Może się przydadzą...

Miłego dnia

Hej
U mnie wszystko jasne temp spadła i juz bedzie szła w dół, test negatywny (inny nizwczoraj). Wiec szykuje sie na kolejny cykl.

Miłego dnia :)

Witam sie z rana.
Dziewczyny przepraszam ze ja tak smęce o tym moim zastrzyku ale pierwszy raz mam stymulacje i strasznie to przezywam.
I powiedzcie mi czy nie lepiej serduszkowac tez przed zastrzykiem? Ja mam go zrobic w sobote wieczorem to bedzie 14dc i dzialac w niedz.wieczorem. Nie bedzie to za pozno? Bo ile po zastrzyku peka pecherzyk?

Dzień dobry! W pracy siedzę :) idę się kluc po południu a stąd mam bliżej więc wolne się nie opłacało.

Jolasia - ja też dziś spać nie mogłam.

Blair - jak widać pisana ci nadmorska fasolinka :)

Witam Kobietki.U mnie dzis paskudna pogoda.Brzuch mnie cos pobolewa.A ja dzisiaj znow przespalam przez 3 godziny bez przerwy wiec nie narzekam.Mialam piekny sen ze bylam w ciazy I mialam taki ogromny brzuch I urodzilam pieknego Synusia...Takie sny moge miec codziennie :tak:

Milego dnia Kochane

reklama
Gabis niestety nie pomogę bo nie znam sie na tym :(

Iwo tak :) może mały marynarz wróci z nami ;)

Aschlee fajny sen :) mi sie śniło ze miałam kontrole policyjna ;)

Do góry