reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Cyntia- nie robiłam żadnych badań, prócz tych co miałam w domu czyli toxo i cytomegalia. Doktorka stwierdziła, że jak na razie nie ma potrzeby etc. etc.:confused:
Może faktycznie powinnam zbadać sobie poziom tych hormonów, dla własnej ciekawości nawet.
Polezę na te badania tak jak radzisz w 21 dc.

A ja siedzę w pracy. Dobrze, że w miarę spokojnie, i mogę na necie posiedzieć :-D

reklama
Maluś - jak się miewasz? Już lepiej sypiasz? Smutek pewno jest i będzie, ale trzeba iść dalej. Ja wierzę, że nasze duszyczki są u góry i wspierają nas dobrą energią.

Emalia - bardzo mocno trzymam kciuki!! Bardzo mocno!!

mligocka - prolaktynę i progesteron się bada w 20-22 dc, to tak umownie - najbardziej chodzi o 7 dzień po owulacji, a w przypadku cykli 28 dniowych to koło tego 20-22 dnia cyklu wypada :) Ja po pierwszym poronieniu nie robiłam żadnych badań, ale wtedy nie chciałam się starać przez dłuższy czas. Teraz porobiłam, bo chcę jak najszybciej dalej się starać i mieć pewność, że wykluczyłam proste do wyleczenia problemy.

Wandziu - współczuję Tobie tych stresów i trzymam kciuki za jutro....

Ostatnia edycja:
I ja się witam późnym wieczorem...

Witam także nowe staraczki :)

Brrr, mi też te dwa dni pracy daly nieźle w kość :( Zaczęłam marzyć o nowej, spokojnej pracy, ahhhh, dobrze, że mam teraz trzy dni wolnego

Wandzia, przykro mi że wynik zerowy :(

Emalia, trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&

Coś dzisiaj mam zły nastrój, może jutro będzie lepiej

agniecha <przytul> coś się stało?

Cyntia, od dwóch dni w miarę udaje mi się pospać trochę. Staram się myśleć o tym, że mam rodzinę i mam dla kogo żyć. Bardzo tęsknię za Nikolką, ale nie zmienię tego :(
[*] Miałam w środę jechać na cmentarz, ale jakoś czasu mało było. Za to jedziemy w niedziele i kupię najładniejszy znicz jaki znajdę i postawię u taty na grobie dla mojego dzieciaczka. Kochana, musimy być silne i siebie wspierać <przytul> dla Twoich maluszków
[*] Strata dziecka daj dużo do myślenia. Ja w końcu przestałam sprzątać po teściach i im gotować. Są oburzeni, ale wiem że przez zmęczenie straciłam fasolkę. Niby tacy kochani teście cieszyli się, że jestem w ciąży, później współczuli straty dziecka (trwało to tylko parę godzin), a jak dzisiaj powiedziałam, że jak bliżej wizyty u lekarza (którą mam jutro) stresuje się, to olali mnie i nic nie powiedzieli. No tak wzięli na 3 dni synka córeczki i on jest najważniejszy. Moja starszą córkę traktują jak *****, a on najważniejszy ;/

emaila, rozumiem i poczekam na Twoją betkę tyle ile będzie trzeba :*

Miss, co z Tobą? Martwię się? :(

Dobranoc Dziewczynki Moje Kochane :*

Maluś, nic konkretnego się nie stało, chyba załapałam zimową depresję :( Boje się, że nie uda się mi zostać drugi raz mamą, w pracy mnie wkurzyli na maksa, ciagle o coś pretensje, ciagle cos źle.....

A Ciebie bardzo podziwiam, super babka z Ciebie, taka silna!!!!!!!!!! :)

Miss, no właśnie, odezwij sie do nas!!!!!!!!!!!!!!

agniecha, będzie dobrze zobaczysz <przytul> Za bardzo myślisz o dziecku i tu jest problem, bo włącza się blokada, która przeszkadza w zajściu w ciąże. Odpuść sobie trochę i zobaczysz będzie lepiej. I dziękuję, że tak o mnie myślisz :*

Ja będę później, bo teraz idę nakarmić dzieci i na 10-ta do ginekologa. Trzymajcie kciuki za mnie, bo się stresuje, że przez to brzuch mnie boli ;/

Dziewczynki robiłam wczoraj ponownie test i znowu jest blady cień NA BANK to jest wina testów. Napiszcie mi jakie wy robiłyście, chodzi mi o te co oszukiwały bym po nie nie sięgała juz więcej - mój to PEPINO 10

Wanda- przytulam!!!

Cytnia - to z testami to moje postanowienie, powiem o tym na najbliższej wizytcie, zobaczymy co powie ginka

Maluś - ja nadal nie widze listy, możesz na priv? :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Maluś- trzymam kciuki, ale wiem, że będzie dobrze! :tak:

Iwo- mi test pepino 10 przez dwa dni, dzień po dniu pokazal II kreski, a gdy poszłam na bete to była ona mniejsza niż 2, także ten test to niezły shit... :no:

Do góry