reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Wklejam zdjęcie z telefonu - może mi się uda.
20140122_101934.jpg
Te plamy sa czerwone, nabrzmiałe. Mam w wielu miejscach, symetrycznie po lewej i prawej stronie. Najważniejsze, ze nie ma to wpływu na fasolkę. Żadnych leków i maści nie dostałam, bo lekarka mówiła, ze w ciąży nic z tego nie wolno. Ale dostałam skierowanie do szpitala na dermatologie jakby było gorzej.

Dziś zrobiłam bete i progesteron. Wynik będzie po południu.

Malusiolka - ja dziś robię schabowe z gotowaną kapustą kiszoną :-) No to @ coraz bliżej!

Załączniki

• 20140122_101934.jpg
    20140122_101934.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka nie ma sprawy zostane tutaj:) Nie zostawie Ci samej.Nie ma takiej opcji zzylam sie z Wami bardzo po prostu chyba lape meeeeega dola z tego powodu :-( to rok przez ten rok masa rzeczy sie moze zmienic boje sie ze to bedzie takie przeciaganie w czasie...i ze potem po prostu tak sobie to wszystko obrzydze ze nie bede juz chciala bo bede bala sie kolejnego rozczarowania i kolejnego

Aschlee, nie masz prawa nas zostawiać i koniec :)

Maluś, brak słów z tą teściową :( Ona juz chyba sie nie zmieni, podejrzewam, że z wiekiem może byc tylko gorzej niestety :( Obyście się szybko mogli wyprowadzić na swoje i miec ja w d....!!! &&&&&&&

Cyntia, jak przeczytałam pierwszego posta o tych plamach i krostach to stasznie się wystraszyłam że to jakaś choroba zakaźna, no ale na szczęście nie :) Trzymam kciuki na bete, zerknę później z pracy jaki wynik no ale na pewno dobry :) &&&&&&

ide do pracy, będę późnym wieczorem, buuuuzzzziiiaki!!!!!!!!!!!

Cyntia ojej ale rozciągnięte. A boli cię?

Aschle bądź dobrej myśli. I zostań z nami.

Gochson a jak u ciebie??

Maluś bądź ponad nimi i nie daj się sprowokować.

Do mnie przyszła właśnie dostawa testów owulacyjnych :) na kolejny miesiąc. Już się nie mogę doczekać tego monitoringu i modlę się aby była owu!!!

Witajcie - a tu snieg za oknem.... zrobilo sie bialo.... moze pojde lepic bałwanka.... :-D

Cyntia
to dobrze ze to tylko sie tak skończylo i ze pokrzywica nie zagraza fasolce.... :-) faktycznie czerwone masz i grudki... hmmm myslisz ze od zupy ktora jadlas? hmmm .... trzymam kciuki za bete !! :-)

mychunia no ja nie za bardzo lubie gory i chyba bym nie chciala tam mieszkac.... :-) ja lubie gory zeby pozjezdzac na nartach.... ja bym z checia zamieszkala w cieplych krajach z widokiem na plaze, ocean, palmy hehe :tak: nio albo jakos nie daleko tego.... ;-)

iwo:) tez wiele razy mialam taki okres i nie chcialo mi sie nawet przytulac... tez czasem mam wrazenie ze wszystkim sie udaje tylko nie mi... no ale w koncu kazdej z nas sie uda... !! nie ma innej opcji...:tak:

AsiaSzw wyslalam do ciebie zaproszenie na fb... :tak:

Aschlee25 a czemu bedziesz musiala na rok opuscic forum i staranka?

Oluś, nie za stary jesteś na lepienie bałwanka? :p Nie no żartuje, też z chęcią zrobiłabym bałwanka, ale może w niedziele jak M będzie w domu :)

Aschlee, ciesze się :* Kochanie, w końcu i Tobie się uda zobaczysz :*

Cyntia, współczuje Tobie <przytul> Ale powinno szybko zejść. Moje córki też miały nie raz takie plamy. Rzadko kiedy od jedzenia, ale często od kolorów. Za każdym razem kiedy coś kupowałam dla dziewczynek musiałam bardzo dobrze wyprać, bo inaczej wyglądały tak jak Ty teraz albo gorzej. Uważaj Kochana co jesz i gdzie jesz :*

agniecha, sama widzisz. Wiek swoje robi i raczej na lepsze nie wyjdzie. Jak najdalej się od nich wynieść i mieć w końcu spokój. W końcu jak się wyniesiemy i M będzie mieć wole w pracy to razem będziemy mogli spędzić ten czas, a nie ja sama z dziećmi, a on przy pomaganiu rodzicom. Przecież To ja i dziewczynki jesteśmy teraz najważniejsze :)

Asia, staram się. Ale mnie w domu nauczyli szacunku do starszych ludzi. Tylko, że oni robią tak, że zaczynam to olewać. Starszy
to nie oznacza, że może mną pomiatać.

reklama
Olusia bo moj stwierdzil ze za duzo nauki,stresu a za rok sie juz przyzwyczaje i inaczej bede do tego podchodzic:-(

Do góry