reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ależ mi się chce spac. ;p
Chodzę sikac do chwilę. Powiedzcie mi prosze co może byc przyczyną?
(nie mówię o ciąży, byłam w niej juz 4 razy wiem jak to działa - sikanie zaczyna się później - więc nie chodzi mi o objaw ciąży) może się przeziębiłam? Ale nie boli mnie nic.
Hmm., może poprostu wygrzeję w nocy nery i mi przejdzie.

reklama
CzekaCudu &&& aby była coraz ciemniejsza i żeby @ nie przyszła :)

Iwo nie smutaj, wiem, że łatwo mówić ja wczoraj cały dzień beczałam, ale musi być lepiej.

Co myślicie o bioenergoterapeutach? Macie jakieś doświadczenia?

iwo, a czemu taki nastrój? Wygadaj się, może trochę Ci ulży :(
Malus, początki w przedszkolu sa ciężkie dla maluszka bo nie wie o co chodzi ale potem jest ok. Mati widziałam na początku, że czuł sie taki opuszczony, samotny, nowe miejsce, nieznajomi ludzie aż nie raz płakałam po zaprowadzeniu go, no ale na szczęście minęło. Ma jakieś tam momenty kryzysowe ae chyba ja częściej bo mało czasu z nim spędzam, czasem po powrocie do domu godzinka zabawy i zaraz kąpiel i spanie, doba powinna być dłuższa. Zdecydowanie moim zdaniem za duzo godzin w pracy się spędza :(

Iwo- co się dzieje?

Ewelinka- Twoja prolaktyna wynosi bez obciążenia 358?? Sluchaj, jeśli tak to masz ją meeega za wysoko! Optymalny poziom to ok. 15-20 ng/ml. Sprawdz jeszcze czy masz ten wynik w takiej jednostce jak napisałam.

aureolcia gratuluje pieknej kreseczki.... :tak:

CzekaCudu trzymam kciuki za twoja kreseczke....

ewelinka_shn prolaktyne masz o wiele za wysoka.... prawdopodobnie bedziesz musiala brac leki na jej obnizenie.... jesli chodzi o ths to masz troszke za wysokie, ale na pewno jak wezmiesz leki to spadnie... takie dobre ths zeby zaciazyc to 1-2

Malusiolka dobrze napisalas !! wiele dziewczyn zrobilo by wszystko zeby byc w ciazy.. dla mnie nie wazne czy dziewczynka czy chlopczyk wazne zeby bylo i zeby bylo zdrowe !! jednak wiele ludzi nie docenia tego co ma!!.. niestety... i mam mnóstwo przykladow nawet z pracy !! i poza nia...

iwo:) co kochana sie dzieje?

Pojechałam do opieki nocnej. Lekarz mi nic nie poradził na opryszczke. Wróciliśmy do domu. Pokazuje P., ze mam wzdety brzuch, a ten pokazuje na moje biodro, a tam czerwony placek, na drugim biodrze to samo, kropki na ramionach, plecach różnej wielkości. Wróciliśmy do przychodni. Wystraszona jestem.

Ostatnia edycja:
Jestem! Poszłam do drugiego lekarza - super babka. Okazało się, ze to pokrzywnica - reakcja alergiczna, pokarmowa. Domyślam się po czym - zjadłam w bufecie rosół na jakiejś taniej kostce rosolowej, był aż zielony.. Nie miałam dziś obiadu i musiałam cokolwiek zjeść.. Żałuję.
Lekarka nie mogła mi nic zalecic poza wapnem w związku z ciążą.
Ostrzegła, ze może być więcej placków i krost. Pojawiło się parę nowych, ale te wokół oczu i bąbel na ustach zmalały.
To wszystko tak swędzi i ma grudki napuchniete, ze serio myśleliśmy, ze to opryszczka. Narzeczony to nawet polpasca mi sugerował :-D Uf, jak mi ulżyło! A, i to ciąży nie powinno zagrozić.

Ostatnia edycja:
reklama
witam porannie :-)

oj po przedłużonym weekendzie ciężko się wstawało...

kudi witaj i z tym co będzie nigdy tak do końca nie wiadomo, więc nie martw się na zapas :tak: i na pewno w złym wątku napisałaś, bo tu się stara o dzidziusia i nieważne czy o chłopca czy dziewczynkę tylko o zdrowe dzieciątko... wiele z nas ma problemy z zajściem w ciążę lub ja straciła.... każda z nas też ma swoje marzenie co do płci, ale co będzie to i tak będziemy się bardzo cieszyć :tak:

agniecha spóźnione naj z okazji imienin :tak:

dziewczyny ja też kocham góry i mogłabym w nich mieszkać :-D

aureolcia super, leć na betę i zobacz jak przyrasta :tak:

czekaCudu nie martw się za dużo się dzieje i na pewno dziewczyny przez nieuwagę a nie chcący Cie pominęły :tak: trzymam kciuki żeby kreseczka ciemniała ;*

cyntia cieszę się, że wiesz już co Ci dolega. Zdrówka życzę ;*

lecę się zbierać do pracy do wieczorka :tak:

Do góry