reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka he he nio stara stara jestem ale co tam.... kazdy ma cos z dziecka.... lubie tez hustawki :-D he he ...

AsiaSzw nio fajnie ze jestes z nami na fb... ty tez jestes piekna hehe :-)

Aschlee25 hmmm nie koniecznie, owszem nauka stres tak ale to ma byc relaks i na pewno bedzie wszystko dobrze... ja tez na studiach mialam stres itp ale jednak byl czas na przytulanki i na chwile wolne czy wyjscie z przyjaciolmi...

reklama
Aschlee - życie robi nam różne niespodzianki. W ciągu roku sporo może się wydarzyć i zmienić. Jak będzie ten moment, to nie będziecie mieć żadnych wątpliwości.

Moja beta to 100,4 mlU/ml :-D Wyniki on-line sa szybciutko! Jeszcze czekam za progesteronem. Jutro ide do ginekologa, tak jak kazał i zobaczymy, co mi tam przepisze. Mówił, ze jak będę mieć pozytywny wynik, to mam odstawić Acard.

Cyntia, gratuluję bety :* Kochana, jak będziesz po wizycie u lekarza i będziesz znała miesiąc porodu, to ciebie przeniosę :*

Ja już prawie obiadek mam gotowy. Ziemniaki ugotują się i siadamy do obiadku :) Dzisiaj na obiadek mam kotlety mielone, pulpeciki w sosie, ziemniaki i kalafior w bułce tartej :)

A tak poza tym jestem zmęczona. Miałam nadzieje, że przygotuje obiad i jeszcze odpocznę zanim mała wstanie, a tu taki traf, że starsza trochę za głośno się zachowywała i mała mi wstała ;/ Nie mam dzisiaj sił. Muszę bałagan w pokojach posprzątać, bo znowu narozwalały zabawek. Na szczęście z moimi rękoma trochę lepiej i mogę coś porobić. A i nawet nie wiecie.. ciesze się jak głupia. kanaliza nie jest jeszcze w 100% sprawna, a M zapytał się teścia czy mogę pranie zrobić i się zgodził :D Dwie pralki uprałam i nie musiałam męczyć się ręcznie :)

mychunia, a Tobie kiedy umowa się kończy? Masz coś już innego na oku? :*

reklama
Do góry