kierownik by mnie nawet zostawił, ale osoba po nim co zlecała mi robotę powiedziała szefowi, że na pewno nie będę wstanie go nigdy zastąpić w 100%,a wykonywałam wszystko co mi kazali! od początku wolał na moje miejsce chłopaka to raz, a po drugie jak mogę go zastąpić jak cokolwiek się dzieje z zabezpieczeniami nie bierze mnie żebym popatrzyła jak sobie radzić z tym problemem i w ogóle nie mówił mi co się dzieje....
reklama
Dziewczyny co na obiaddddd ratunkuuu. Mój syn miał dziś chęć na zupkę chińską więc pierwsze danie już zaliczyliśmy ale muszę zrobić coś. Paszteciki chciałabym dziś zrobić z kapuchą na zagrychę.
O której wasi mężczyźni do domu z pracy wracają? Mój zawsze po 20 smutno mi wieczorami czasem.
Mychunia a szukasz już czegoś nowego?
O której wasi mężczyźni do domu z pracy wracają? Mój zawsze po 20 smutno mi wieczorami czasem.
Mychunia a szukasz już czegoś nowego?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
No moj wraca ok 16 do domku.... :-)
Ja robie barszczyk z ziemniakami i jajkiem a na 2 wlasnie sie zastanawialam....
Ja robie barszczyk z ziemniakami i jajkiem a na 2 wlasnie sie zastanawialam....
watpliwosci3
Fanka BB :)
moj P. wraca kolo przed 19 a wychodzi po 6 rano .. taki urok pracy przy wykonczeniowce ..
ja na obiad dzisiaj mam gołąbki z makaronem (z ziemniakami nie lubie )
starszny dzisiaj jest ten dzien nic mi sie nie chce oby się szybko skonczył
ja na obiad dzisiaj mam gołąbki z makaronem (z ziemniakami nie lubie )
starszny dzisiaj jest ten dzien nic mi sie nie chce oby się szybko skonczył
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
no moj wychodzi po 7 a czasem przed 8 i wraca do domu ok 16, no czasem jest dluzej ale to sa dni sporadyczne... :-)
AsiaSzw - Przykro mi ze twoj tak dlugo pracuje... a co robi jesli moge wiedziec?
watpliwosci3 golabkow z makaronem jeszcze nie jadlam.... natomiast lubie z ziemniakami....
AsiaSzw - Przykro mi ze twoj tak dlugo pracuje... a co robi jesli moge wiedziec?
watpliwosci3 golabkow z makaronem jeszcze nie jadlam.... natomiast lubie z ziemniakami....
Mychunia rozumiem. Też bym chętnie odpoczęła.
Olusia mój jest miłośnikiem motoryzacji i ma swój warsztat, mógłby tam mieszkać. Zanim zostaliśmy parą tak na poważnie to wielokrotnie siedział do 24 i w każdy weekend włącznie z niedzielą i świętami. Dużo czasu minęło zanim się przyzwyczaił, że ma po co do domu wracać. Weź się z takim na randkę umów jedynym rozwiązaniem było mieć ciągle coś z autem
Olusia mój jest miłośnikiem motoryzacji i ma swój warsztat, mógłby tam mieszkać. Zanim zostaliśmy parą tak na poważnie to wielokrotnie siedział do 24 i w każdy weekend włącznie z niedzielą i świętami. Dużo czasu minęło zanim się przyzwyczaił, że ma po co do domu wracać. Weź się z takim na randkę umów jedynym rozwiązaniem było mieć ciągle coś z autem
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Asia, mój wstaje o 5-tej, myje się i o 5:30 idzie na dół robić sobie kanapki do pracy i wraca 21/22-giej. Miało być lepiej, a i tak ma teraz dużo pracy. Jeszcze trochę i ja pójdę do pracy, a on częściej będzie w domu. W soboty idzie na 16-tą i wraca 3/4 rano.
mychunia, jeżeli nie możesz spać w nocy, to odpoczynek przyda Ci się :*
Olusia, ja tam szybko wymyśliłam obiad
My już po obiadku. Teraz czekam na telefon od męża i dalej muszę sprzątać.
mychunia, jeżeli nie możesz spać w nocy, to odpoczynek przyda Ci się :*
Olusia, ja tam szybko wymyśliłam obiad
My już po obiadku. Teraz czekam na telefon od męża i dalej muszę sprzątać.