reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam wszystkie dziewczyny z rańca. Jak noc minęła? Dziś to ja miałam jakieś głupie sny i od 5 nie śpię.

Cyntia
uff, że to uczulenie! Już spokojniejsza będziesz na szczęście :)

Olusia wysłałam Ci priva z nadzieją, że mnie przygarniesz ja FB

Mligocka co u ciebie??

Ponaglam pytanie o Bioenergoterapeutę. U nas jest taki magik w Gdańsku, ludzie z całego kraju i nie tylko do niego przyjeżdżają. Sama do niego chodzę z plecami bo mam takie problemy, że czasem chodzić nie mogę. A Dziadek potrafi cuda!!! Ostatnio jak u Niego byłam, to jakby czytał mi w myślach i pytał czy kiedyś brałam hormony, powiedziałam tak bo taka jest prawda, ale że bardzo dawno temu, On mi powiedział, że będę miała problem żeby w ciążę zajść. Chcę jutro do niego pojechać tym razem głównie z tym problemem, plecy mnie też bolą więc hurtowo sprawę załatwię. Jak się siedzi w poczekalni z tymi ludźmi to otwierają się oczy ilu ludziom on pomaga przez te lata. Sama chodzę do niego już z 6 lat i trafiłam przypadkowo zupełnie już mega zdesperowana było mi wszystko jedno kto i co bylebym mogła normalnie żyć bez bólu.

Ja dziś mam wolne :) A jak wasz dzień dziewczyny będzie wyglądał?? Jakieś obiadowe propozycje? Muszę coś wyprodukować synek od babci wraca.

Miłego dzionka!

Ostatnia edycja:
reklama
Wkleję Wam dzisiaj fotki, bo jestem w szoku, ze taka alergie można dostać! Tak jak lekarka mówiła mam tego więcej. Tam, gdzie wieczorem były krostki mam wielkie placki (na kolanach, ramionach, łokciach). Tam gdzie były placki (na biodrach) rozlało mi się jeszcze bardziej - na pupę i pachwiny. Doszły nowe miejsca. Tak dla pewności ide jeszcze do ogólnego lekarza - wezmę zwolnienie, bo na takim tyłku to ja nie usiedze w pracy za długo :-p

Hej kochane - wszystko mi się kumuluje. W pracy ważny projekt rusza od poniedziałku a ja jeszcze w lesie. Wystawiłam już o zdalny dostęp by móc z domu się logować a jeszcze wczoraj dostałam tel czy mogę pracować w nadgodzinach. Oczywiście grzecznie odmówiłam ale to co cisnelo mi się na usta.... dodatkowo sprawa z fasolka mam poczucie że wszystkim sie udaje tylko nie mi. Z tego wszystkiego na no-spie jadę, nie mam ochoty na przytulanko. W ogóle wszystko do dupy........

To się rozpisalam :)

Agniecha - najlepszego!!!!

Cyntia - ale przejścia miałaś! Ja miałam pokrzywke w dzieciństwie i pamiętam jakiś płyn do smarowania zewnętrznego. Dostałaś takie coś?

Iwo a co to za projekt, napisz coś więcej.
Nie martw się czasem tak jest, że jest źle i źle, ale w końcu się musi odmienić i to całe dobro jeszcze przed tobą. Ile się już starasz?

Dziewczyny z tym ze wg laboratorium w którym robiłam poziom prolaktyny jest w normie (mniej wiecej ppsrodku). Czy wyzszy poziom tsh mogl byc przyczyną pustego jsja plodowego?

Miłego dnia Kochane :*

005.gif

Starające się: 26

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik

Październik 2014:

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01
agamemnon - @ 24.01 - test wyszedł, tylko czekamy na potwierdzenie :)

Styczeń

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
CzekaCudu - @25.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Monarti - @ 7.02

Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,

Cyntia, pokaż fotkę. Dobrze, że to tylko od tego jedzenia :* Kiedy idziesz na betę, albo do lekarza?

iwo <przytul> Nie smuć się Kochana :* Musi się w końcu Wam udać :* A nie myślałaś czasem aby iść na rozmowę do psychologa? Mógłby Tobie trochę pomóc:*

agniecha, jak tam? Jak Mateuszek? :*

karotka, co tam? Dawno się nie odzywałaś? :*

Miss, odezwij się Kochana w końcu, bo się martwię :(:*

Ja się dzisiaj wyjątkowo wyspałam, bo dziewczynki tylko około 2-giej wstały na 5 minut i dalej poszły spać. W końcu mogłam do prawie 6-tej z M pospać (tylko, że od 5-tej budziłam go do pracy i jeszcze trochę, a zaspałby :p). Tylko, że trochę głowa boli, bo coś ciśnienie się zmienia. I niby wczoraj dostałam @ a już pod wieczór nic nie było i teraz też nic nie ma. Kurde nic mi się nie chce. Nawet nie wiem od czego ma zacząć i co mam zrobić na obiad ;/

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)

Maluś, Mati dobrze, strasznie wieczorem przezywał e jasełka :) A jak Twoje dziewczynki, zdrowe? Teściowa czepia się czy sie chociaż chwilowo uspokoiła?

Miss, odezwij się do nas, martwimy się!!!!!!!!

Ja się zaraz zbieram do pracy :( dzisiaj do 20 siedzę a jutro na 9 do pracy więc nieciekawie :(

Brrr85, jak tam samopoczucie? Idziesz 31 na tą imprezę firmową?

Czesc Dziewczyny ja dzis w nie najlepszym nastroju...bo jak teraz sie nie udalo to mam rok przerwy takze na rok chyba bede musiala opuscic forum.Tak czy owak za Was bardzo mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&

reklama
agniecha, dziewczynki na razie ok. Nie będę pisać, że zdrowe aby nie zapeszać. Co do teściowej, to mogę pomarzyć aby się uspokoiła. Wczoraj jak M wrócił do domu z pracy, to z pretensją do nas, że mamy uważać jak spuszczamy wodę z góry, bo ona nie chce później mieć brudno w kabinie prysznicowej. Jak powiedzieliśmy żeby uważali z babcią, bo ona non stop z wiader wylewa swoje szczyle i zaraz wodę spuszcza i to wszystko idzie na dół, a to wszystko idzie później na nas (nadal problemy z kanalizą). Przez idiotów mam bóle i to się nasila. Staram się nie denerwować, ale nie da się inaczej.

Aschlee, nie zostawiaj mnie :( Kochana, zostań tutaj proszę :*

Do góry