reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula wielkie gratulacje piekne kreseczki:):)

Gabis ja pamietam ze mialam jeden taki dzien po CLO ze tak mnie jajnik bolal ze szok;/ i udalo sie zajsc za pierwszym razem bez monitoringu:)

Susel chetnie bym pomogla ale kompletnie nieznam sie na tym;/
No mam nadzieje ze jestem plodna, i ze jesli zaczniemy sie starac uda nam sie szybko...czas pokaze,obawiam sie....

reklama
szukam specjalistki od badania szyjki. Jest tu taka? ;-) ja badam pierwszy cykl i jest to latwiejsze niz mi sie wydawalo ale mam problem. Wczoraj wieczorem mialam szyjke wysoko i miekko, dzisiaj wieczorem bylam w szoku bo byla bardzo nisko i twarda. Tempka nie skoczyla jeszcze i sluz byl dzisiaj rano jeszcze plodny (teraz juz nie) wiec nie wiem czy ta owulacja byla czy nie. Ciezko mi namowic chorego meza na przytulasy dlatego chcialabym jak najdokladniej to ocenic. Wczoraj byly starania i nie wiem czy to starczy.

kasikz dobrze ze udalo ci sie te swinstwa zidentyfikowac. Obys jak najszybciej sie wyleczyla! Musicie odlozyc starania?
motylkowa wspaniale wiesci!! Gratuluje silnego maluszka! :-)

moniczka moj to wrazliwy i pewnie by nie pil ziolek ale moze warto sprobowac. Wiesz co wchodzilo w sklad tych na poprawe nasienia? Ja pilam ziola o. Sroki i chyba podzialaly, ale sie nie dowiem czy to dzieki nim sie wtedy udalo. Teraz planuje inseminacje na maj, wiec mam nadzieje ze na koniec kwietnia sie zdziwia tak jak ty kilka lat temu (no moze nie az tak) ;-)

gabis dobrze ze masz monit w takim razie, bo bez niego to w ogole bys sie glowila co tam sie dzieje. Spokojnie, juz jutro sie troche sytuacja wyjasni. Napewno jest ok!

susel zawsze warto próbować

dziewczyny,cos sie dzieje...mam plamienia jakies takie brazowate... na @ jest za wczesnie bo to dopiero 26dc a ja mam @ co 30-31 dni,ale sie teraz wystraszylam...co to??pomozcie mi bo nie zasne

dziewczyny,cos sie dzieje...mam plamienia jakies takie brazowate... Na @ jest za wczesnie bo to dopiero 26dc a ja mam @ co 30-31 dni,ale sie teraz wystraszylam...co to??pomozcie mi bo nie zasne

mam tak samo od wczoraj a @ dopiero ma być w piątek . Spokojnie nie daj się zwariować , daj czas naturze . Przerabiałam już to i wiesz mi byłam na skraju załamania nerwowego z braku ciąży. Kiedy odpuściłam totalnie tak jak doradzili zakonnicy stał się cud.

a powiedzcie czy to moze z tego powstac jakies krwaweinie wieksze? ja rano o 4tej mam jechac do pracy pociagiem i sie boje by nic sie czasem nie wydarzylo...

reklama
Do góry