reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Matylku- baaardzo się cieszę, że Maluszek jest z Tobą i tak dobrze się ma! Tak już zostanie Kochana! 
Dziewczynki ja się czuję dobrze. Jedynie podbrzusze pobolewa, piersi mega bolą, jestem senna, zmęczona i mam zgagę. Poza tym naprawdę wszystko ok. Dziękuję Wam za zainteresowanie! To na dole, to moje dwie kreseczki z dzisiejszego poranka, hihi ;-)

Dziewczynki ja się czuję dobrze. Jedynie podbrzusze pobolewa, piersi mega bolą, jestem senna, zmęczona i mam zgagę. Poza tym naprawdę wszystko ok. Dziękuję Wam za zainteresowanie! To na dole, to moje dwie kreseczki z dzisiejszego poranka, hihi ;-)
Załączniki
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Anulka,piękne kreseczki 
Ja to na nic nie mam dzisiaj ochoty. Byłam z dziewczynkami na zakupach, wróciłyśmy po 14-tej to rosołek na szybkiego ugotowałam. Musiałam zaprać dywan i łóżko, bo Roksanka zasikała i śmierdziało. Zapach ni chciał zniknąć, to w internecie przeczytałam o mące kukurydzianej i pomogło. Dobrze, że miałam ją w domu
Na zakupy jutro też lecę żeby resztę rzeczy kupić i będę miała z głowy. Zostanie mi tylko posprzątać w mieszkaniu, ale tu mi M zaoferował pomoc
Jak pogoda będzie dopisywać, to w czwartek jak już wrócę od fryzjera M wytrzepie mi dywan, a ja go w piątek wypiorę i na święta będę mieć porządek 
Aschlee, ja cały czas trzymam za Was &&& abyś w końcu zobaczyła te II kreseczki i cieszyła się tą ciążą :*:* Moja cytrynko
asmi, tak chcemy do UK. Jeżeli macie szanse i jakaś fajna praca, to nie ma co zwlekać
My wyjechać od tak nie możemy, ale jak M będzie mieć coś nagranego, to jedzie sam/ z kolegą na 2/3 albo 4 miesiące, a później po nas przyjeżdża i wyjeżdżamy razem. Jeżeli uda mu się wyjechać z tym kolegą, to ja wtedy prawdopodobnie przeprowadzę się do jego narzeczonej na pokój i będę tylko płacić około 500zł, a nie za całe mieszkanie 1200zł gdzie byłabym sama z dziewczynkami przez parę miesięcy. tak zaoszczędzilibyśmy trochę pieniędzy i na początku w UK byłoby nam łatwiej. A gdzie dokładnie ma tą kuzynkę?
Ja to na nic nie mam dzisiaj ochoty. Byłam z dziewczynkami na zakupach, wróciłyśmy po 14-tej to rosołek na szybkiego ugotowałam. Musiałam zaprać dywan i łóżko, bo Roksanka zasikała i śmierdziało. Zapach ni chciał zniknąć, to w internecie przeczytałam o mące kukurydzianej i pomogło. Dobrze, że miałam ją w domu
Aschlee, ja cały czas trzymam za Was &&& abyś w końcu zobaczyła te II kreseczki i cieszyła się tą ciążą :*:* Moja cytrynko
asmi, tak chcemy do UK. Jeżeli macie szanse i jakaś fajna praca, to nie ma co zwlekać