reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Miłego dnia babeczki :)
U mnie pogoda okropna :p 4 stopnie ,wiatr a i deszcz czasami

Gabis co do hormonów to racja,dobrze przebadać,chociaż mnie zawsze bolą piersi z tydzień,albo i wcześniej przed @,a prolaktyne mam w porządku.

Za wszystkie 3mam kciukasy &&&&&&&&&&

reklama
Ja lece do cory na dzien otwarty w przedszkolu milego dnia zyce wszystkim.
Ula zycze co zeby to bylo Twoje marzenie. ;) Ale staraj sie spokojnej do tematj podchodzic ja nieraz sie nakrecalam a ostatecznie ciazy nie bylo;(

Cześć dziewczyny jak samopoczucie brzuchatek i staraczek?
Motylku super wieści trzymam ciągle za Was mocno && i tak będę trzymać do samego końca
Mychunia :* Maluś:* Jak humorki przed świętami?? Macie jakieś pomysły na prezent dla Waszych męzczyzn?
Ewelinka już nie bawem ujrzysz swoje maleństwo.. :)
Anula piękne dwie kreseczki..
Aschlee Ty nasza cytrynkowa mamusio :*
Mi tempka idzie w górę.. :-)

Ja mam takie plamienia co miesiąc od zabiegu..

Hej :)

Ale paskudna pogoda, na szczęście od jutra zapowiadają poprawę :)

Motylku co u Ciebie?

Ulenka to mogła być implantacja zarodka :) oby tak było &&&&&

Anka no mojego tez ostatnio pokrecilo, od kilku dni biedny chodzi z bólem

Aschlee mam nadzieje ze nie będziecie musieli długo czekać na kolejne maleństwo :*
Oby udało sie ukarać tego babsztyla, oby juz nikogo więcej tak nie skrzywdzila

U mnie 11dc wg pierwszej wyznaczonej owu przez ovuf i wg mnie mogła wtedy być bo dwa dni wcześniej miałam straszne bóle jajnika. Temp ładnie wysoko ale to żadna nowość, jakoś nie wierze w to ze mogło sie udać, po prostu tego nie czuje, czekam raczej na @.
Tez mialyscie wczoraj taki senny dzień? Ja zasnęłam na wykładach, pózniej w domu koło 16 sie położyłam bo nie dałam rady i przespałam 1,5h i ok 20 juz ledwo na oczy widziałam. Chyba muszę jakieś witaminki wziąć.
A macie pomysł od czego mogą być osłabione dziąsła? Od dwóch dni są w gorszym stanie, a problemów z dziąsłami nie miałam od bardzo dawna (rok może więcej) a szczoteczke i pastę mam ta sama...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witam

Uleńka, - popieram wpis gabis. Ból piersi to prolaktyna a takie cyrki przed @ plamienia to niski progesteron. Ja tak ostatnio miałam.

Jeszcze chwilę kapusta na gazie, dorzucam mięso, koncentrat, przyprawy i bigos gotowy. Przebieram się i ruszam do zielonej do doktora.

Hej hej :-)
Karolinko ;** jutro mam nadzieje że zobacze Bombelka małego :-) dziś beta. .. oby wynik byl ok.

Blair trzymam kciuki:-)

Jolasiu mmm bigos ;-) na święta moj tata robi najlepszy bigos na świecie :-)

Motylku jak się czujesz?

Ewelinka oo to już jutro będziesz Bąbla podglądać? :) myślałam ze dopiero 24go, to czekam z niecierpliwością na wiadomości i może fotkę :D

Gabis &&&&& za jajeczka :)

KasikZ dzięki ale ja serio nie czuję że się udało, intuicja ;) z resztą organizm się już do @ przygotowuje, piersi od wczoraj sa już napięte i trochę bolące, podbrzusze-brzuch też się powoli powiększa i napina jak przed @
ale dzięki za wiarę :*

reklama
Tsj Blair jutro bo moze święta bede miala spokojniejsze jak zobaczę ze wszystko ok. 24ego tez ide :-) wtedy juz powinno byc serduszko bo teraz niekoniecznie ale mnie zadowoli chocby maleńki zarodeczek ;-)

Do góry