reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
2 małe cukinie
2 jajka
1 łyżeczka vegety
10 dag żółtego sera-zetrzeć
bułka tarta,pieprz do smaku
Cukinie zetrzeć na tarce o dużych oczkach, posolić(troszeczkę), odstawić aby puściła sok. Sok odcisnąć, dodać dwa całe jajka i wymieszać. Następnie dodać utarty ser,vegetę i pieprz,wymieszać na końcu dodawać bułkę tartą, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Smażyć małe placki na patelni aż to uzyskania lekko złotego koloru. :happy2:

Ja starłam robotem i nie obierałam ze skóry,bo teraz cukinia jest młoda i ma miękką skórkę

2 małe cukinie
2 jajka
1 łyżeczka vegety
10 dag żółtego sera-zetrzeć
bułka tarta,pieprz do smaku
Cukinie zetrzeć na tarce o dużych oczkach, posolić(troszeczkę), odstawić aby puściła sok. Sok odcisnąć, dodać dwa całe jajka i wymieszać. Następnie dodać utarty ser,vegetę i pieprz,wymieszać na końcu dodawać bułkę tartą, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Smażyć małe placki na patelni aż to uzyskania lekko złotego koloru. :happy2:

Ja starłam robotem i nie obierałam ze skóry,bo teraz cukinia jest młoda i ma miękką skórkę

brzmi pysznie:-D dzięki

mychunia - wyskoczyło ze stawu, jest już na miejscu ale bardzo boli. Właśnie gmeram za ortezą na allegro. Takie miękkie ***** założyli, że
jsk z dwa razy ściągnę do smsrowania to się całkowicie rozleci. I tak 14 paczek waty i do tego duże bandaże to i tak dużo by wyszło. Wata miała by za zadanie trochę usztywnić i grzać a bandaż to wszestko trzymać.

Troszkę korki wywaliło tak gdzieś blisko pirdykneło.

reklama
Do góry