reklama
bada m.
Fanka BB :)
Ja zrobiłam placki z cukinii
pierwszy raz robiłam i bardzo dobre wyszły
Przestało padać nareszcie

Przestało padać nareszcie

ulenka7883
mamusia Antolka:)))
daj przepis na te placki bo slysze ze pyszne i bym zrobila a nie mam sprawdzonego przepisuJa zrobiłam placki z cukiniipierwszy raz robiłam i bardzo dobre wyszły
Przestało padać nareszcie![]()
bada m.
Fanka BB :)
2 małe cukinie
2 jajka
1 łyżeczka vegety
10 dag żółtego sera-zetrzeć
bułka tarta,pieprz do smaku
Cukinie zetrzeć na tarce o dużych oczkach, posolić(troszeczkę), odstawić aby puściła sok. Sok odcisnąć, dodać dwa całe jajka i wymieszać. Następnie dodać utarty ser,vegetę i pieprz,wymieszać na końcu dodawać bułkę tartą, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Smażyć małe placki na patelni aż to uzyskania lekko złotego koloru.
Ja starłam robotem i nie obierałam ze skóry,bo teraz cukinia jest młoda i ma miękką skórkę
2 jajka
1 łyżeczka vegety
Cukinie zetrzeć na tarce o dużych oczkach, posolić(troszeczkę), odstawić aby puściła sok. Sok odcisnąć, dodać dwa całe jajka i wymieszać. Następnie dodać utarty ser,vegetę i pieprz,wymieszać na końcu dodawać bułkę tartą, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Smażyć małe placki na patelni aż to uzyskania lekko złotego koloru.

Ja starłam robotem i nie obierałam ze skóry,bo teraz cukinia jest młoda i ma miękką skórkę
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
2 małe cukinie
2 jajka
1 łyżeczka vegety
brzmi pysznie

jołasia
od 2008r, może kiedyś...
mychunia - wyskoczyło ze stawu, jest już na miejscu ale bardzo boli. Właśnie gmeram za ortezą na allegro. Takie miękkie ***** założyli, że
jsk z dwa razy ściągnę do smsrowania to się całkowicie rozleci. I tak 14 paczek waty i do tego duże bandaże to i tak dużo by wyszło. Wata miała by za zadanie trochę usztywnić i grzać a bandaż to wszestko trzymać.
Troszkę korki wywaliło tak gdzieś blisko pirdykneło.
jsk z dwa razy ściągnę do smsrowania to się całkowicie rozleci. I tak 14 paczek waty i do tego duże bandaże to i tak dużo by wyszło. Wata miała by za zadanie trochę usztywnić i grzać a bandaż to wszestko trzymać.
Troszkę korki wywaliło tak gdzieś blisko pirdykneło.
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
wychodzę na prostą
Tzn???
reklama