reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

dziękuje , potem była akcja z drugą ciążą . Okulista odradzał mi kolejną ciążę bo mogłabym calkowicie stracić wzrok . Z tą samą kumpelką założyłyśmy się która pierwsza do 30 zajdzie w ciąże . U mnie to była chyba sama myśl ... za pierwszym razem . powiedziałam swojemu ze może drugie On na to ze i tak się nie uda że znowu kłopoty jak przy pierwszym . Ale któregoś razu poprosiłam żeby normalnie skończył ... to był kwietniowy czwartek. Kilka dni później w niedzielę szalałam z Moim synem na łóżku . W pewnym momencie przestał się bawić i z bardzo poważną miną podszedł do mnie i mówi ** mamo ale nie możemy tak się bawić bo masz w brzuszku dzidzię ** , Zwaliło mnie z nóg . rozmowę slyszala teściowa i do mnie z pretensją że wpadliśmy i że jedno nam starczy . Zaprzeczyłam że jestem w ciąży bo dopiero na drugi dzień spodziewałam się @ .. wytłumaczyłam że oglądaliśmy kalendarz z ciąży i z tąd takie stwierdzenie młodego. nazajutrz miałam mieć robioną angiografię oka * badanie z kontrastem* i od kobiet wymagają żeby zrobiły test ciążowy. Ja już od kilku dni plamiłam więc za chwilę miała nadejść @. Zrobiłam test i padłam dwie różowe krechy . Moje dziecko wiedziało przede mną ale z cholerę nie wiem jak. teściowa tzn moja była teściowa do tej pory mi wypomina że wiedziałam wcześniej tylko nic nie mówiłam , oficjalnie dowiedziała się na samym końcu . Powiedziałam mężowi o ciąży a On na to że nie możemy mieć tego dziecka. Olek jest na świecie ma 5 lat .. a oni oboje są już tylko smutną przeszłością.

reklama
dziękuje Kochana,dobrze o ile tak to można nazwać... piersi mnie bolą nadal okropnie (w domku musze chodzić bez stanika) i zwiększyły się na pewno o jeden rozmiar (wszystkie staniki za małe) ,jajniki od czasu do czasu pobolewają (zwłaszcza jak coś dzwignę lub dużo chodzę) ale to wszystko może być zapowiedzią zbiżającej się @. Muszę teraz być cierpliwa i dzielnie czekać do pt, bo w pt obiecałam sobie testowanie. W pt /sob powinien przyjść @ i modle się by nie przyszedł. Niby mam jakąś dziwna intuicje że coś może być na rzeczy ale boje się do tego przyznać nawet sama przed sobą (aż teraz się dziwie ,że to napisałam) bo nie chce zapeszać. a jak przyjdzie @ to wyjde na glupka...chociaz natura kobieca tak działa....

jak ja To znam ... widzę normalnie siebie

U mnie dzisiaj frytki udko z rożna i warzywa na patelni;-)szybki obiad;-)

Życzę Wam miłego popołudnia;-)

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

Motylku uważaj teraz na siebie, szkoda, że to tak się musiało skończyć :-(

jołasia
chyba nie doczytałam co zrobiłaś z kolanem, że usztywnione?

a ja pomidorówkę i placki ziemniaczane :-)

reklama
Ja dzisiaj piekę kurczaka do tego ziemniaczki i myślę o marchewce z jabłkiem, ale to mąż musi mi jabłka kupić bo nie mam w domu.

Do góry