reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

A teraz ja coś napiszę :(
Smutno mi, Bo jestem z Wami już ponad dwa tygodnie i nadal nie zostałam wpisana do Waszej listy, a miesiączkę mam dostac 25.01.2014.
Hmm.., takie niezauważona jestem.
Ale mimo to mam nadzieję że miesiączki nie dostanę.
Dziś zrobiłam teścik - wiem że wcześnie i nie powinnam, ale widziałam mini mini cieniutką drugą kreseczkę. Powtórzę jutro i codzien. Chyba że nie będę widziała kreseczki.
A wy trzymajcie kciuki.
A jak nie wyjdzie to wyrzucam wszystkie te testy i meża do łóżka co noc będę zaciągała. ;p

reklama
A teraz ja coś napiszę :(
Smutno mi, Bo jestem z Wami już ponad dwa tygodnie i nadal nie zostałam wpisana do Waszej listy, a miesiączkę mam dostac 25.01.2014.
Hmm.., takie niezauważona jestem.
Ale mimo to mam nadzieję że miesiączki nie dostanę.
Dziś zrobiłam teścik - wiem że wcześnie i nie powinnam, ale widziałam mini mini cieniutką drugą kreseczkę. Powtórzę jutro i codzien. Chyba że nie będę widziała kreseczki.
A wy trzymajcie kciuki.
A jak nie wyjdzie to wyrzucam wszystkie te testy i meża do łóżka co noc będę zaciągała. ;p

nie smutaj mi sie tu, to napewno przeoczenie, przecież piszemy razem wiec jak jesteś niezauważalna!!!!!!!1 Maluś jak zaraz przyjdzie to napewno Cie dopisze :)

CzekaCudu napisz moze do Malusiolki prywatna wiadomosc bo tu tyle osob i tyle postow ze mozna sie zakrecic :)
ale jak dobrze pojdzie to moze wskoczysz zaraz do zaciazonych a nie na liste z @ :p :)

z calego serca Ci tego zyczę !!! :)

ALE dziękowac nie mogę bo to zapesza. Powiedziałam o tym tylko Wam, bo jeżeli mi nie pojdzie jednak to łatwiej mi będzie. M dowie się dopiero jak ja będę pewna.

Kudia, Twojego pista to nawet ciezko skomentowac... kazde dzieciatko bez względu na płeć jest wspaniałym cudem i nie rozumiem jak można zamartwiac się tym czy befzie chlopczyk czy dziewczynka. ..

Dawno nie pisałam ale sledzilam watek codziennie.

Dziś odebrałam wyniki badan zleconych po poronieniu...
Glukoza 98, prolaktyna 358.6, tsh 2.46, toxo igm i igg ujemne.
Czy ktoś sie orientuje czy prolaktyna i tsh nie za wysokie?

Gratuluje wszystkim które zobaczyly 2 kreseczki i w głębi duszy ogromnie zazdroszczę. Dbajcie o siebie ;***

Kudi, ile Ty masz lat dziewczyno? Zamiast cieszyć się, że jesteś znowu w ciąży skoro chcieliście drugie dziecko, to jeszcze marudzisz, że to może być drugi syn. Kobieto, ogarnij się bo Twoje słowa mogą zaboleć i to nie jedną dziewczynę na tym forum, które starają się o dziecko od wielu lat. Dla mnie marzy się chłopak, ale jakbym miała mieć 3 córkę, to też byłabym szczęśliwa. Najważniejsze, że zdrowe. Skoro martwisz się, że to chłopak, to po co starałaś się o 2 dziecko? Przepraszam jeżeli uraziłam Ciebie, ale to co piszesz to jest niepoważne. Ja mam dwie kochane córki i jakoś nigdy nie pisałam/nie mówiłam, że martwię się, że to będzie 2-ga córka.

Cyntia, zapomniałam wczoraj dodać, że opryszczka może pojawić się też w ciąży. Ja tak miałam na początku drugiej ciąży, a w pierwszej od początku do końca na oku małego kaszaka :p Nie martw się będzie dobrze:*

aureolcia, jakbyś nie była w ciąży dałabym Tobie kopniaka ;/ Kochana, nie rób testów, bo się zamartwiasz. Kreseczki są ładne i nie bladnie :*

CzekaCudu, przepraszam zaraz dopiszę Ciebie do listy. Jakiś czas temu pisałam, że nie widzę wszystkich postów w tym wątku. Może Twojego nie widziałam i to dlatego nie wpisałam Ciebie na listę. Staram się zawsze uzupełniać.

agniecha, ciesze się, że jasełka udane :* Ciekawa jestem jak będzie moja w przedszkolu :D

Asia, mieszkaliśmy 7 miesięcy, później na stancji 2 miesiące, ale M zarabiał bardzo mało i musieliśmy wrócić i tak razem około 3 lat mieszkamy z przerwami. Ale jeszcze trochę dam radę. Muszę dać radę.

005.gif

Starające się: 26

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik

Październik 2014:

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01
agamemnon - @ 24.01 - test wyszedł, tylko czekamy na potwierdzenie :)
Styczeń

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
CzekaCudu - @25.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Monarti - @ 7.02

Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,

reklama
Maluś - jestem, ale w nienajlepszym nastroju:-(nie chce pisać bo będę beczeć......

Czekacudu - na pierwszej też jesteś ;-)

Do góry