reklama
no ja na 3-cie nie mówię nie bardziej mąż, już teraz było "ostro" bo on chciał 2-gie ale jeszcze nie teraz, może za rok .... i i tak dobiłam do różnicy 5 lat ;-)
ja zawsze chciałam mieć troje dzieci ... o pierwsze starałam się cztery lata bo mój byly mąż nie mógł * od 4.04.2014 jestem szczęśliwą rozwodką * , drugiego syna nie koniecznie chciał mieć i to boli najbardziej. Olek ma 5 lat ... a teraz ja nie chcę męża. Z moim kochanym pracujemy nad córeczką , nastawiam się na powakacje na razie to treningi ;-) i w miarę luźne podejście bez spinki
bada m.
Fanka BB :)
Miłego dnia dziewczyny
Pogoda u mnie fatalna,a do tego w połowie drogi do szkoły moje dzieci olśniło,że mieli być ubrani na galowo i nie są skleroza nie boli
Niezmiennie trzymam za nas wszystkie kciuki &&&&&&&&&&&
Pogoda u mnie fatalna,a do tego w połowie drogi do szkoły moje dzieci olśniło,że mieli być ubrani na galowo i nie są skleroza nie boli
Niezmiennie trzymam za nas wszystkie kciuki &&&&&&&&&&&
Asiu badalam sie quanteciem - to dziwne urzadzenie ( na zasadzie medycyny i fiZyki kwantowej) pani dr jest normalnym lekarzem i homeopata poza tym zyje ekologicznie nie wiem czy wierze so konca temu ale u moich znajomych sie sprawdzilo poza tym wiele rzeczy sie zgadza np. Poza slodkim na nic nie mam apetytu wlasciwie moglabym nie jesc ... Dostalam leki - mam zaplanowane leczenie. Zobaczymy co dalej w razie co moge weryfikowac badaniami tylko pojedyncze badania kolo 200 zl. Poki co probuje to jak nie bedw dzialac
MotylkowaOna
dziewczyny ja z dobrymi wiesciami,moje dziecko zyje ma sie dobrze. Drugie niestety musi sie wchlonac..oprocz tego jest krwiak jeszcze stad te krwawienie..
moj dzidziolek ma dokladnie 9 tyg czyli zgadza sie z om..serce jak dzwon.. Boze jak ja kocham tego ludzika na ekranie..
moj dzidziolek ma dokladnie 9 tyg czyli zgadza sie z om..serce jak dzwon.. Boze jak ja kocham tego ludzika na ekranie..
bada m.
Motylkowa wieści rzeczywiście dobre Odpoczywaj i dbajcie o siebie,mnóstwo &&&&&&&& kochana i za Ciebie i fasolkę
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Motylku super :-) bardzo się cieszę ;** odpoczywaj Kochana
reklama
Asia no dzis udan sie do apteki po cos mocnego zeby chociaz troche spac.
Motylkowa to super wiesci.Bardzo sie ciesze ze z Dzidziolkiem wszystko ok.
Dzisiaj jestem nie przytomna najchetniej zakopalabym sie w lozku na caly dzien.A tu jeszcze tyle roboty
Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk
Motylkowa to super wiesci.Bardzo sie ciesze ze z Dzidziolkiem wszystko ok.
Dzisiaj jestem nie przytomna najchetniej zakopalabym sie w lozku na caly dzien.A tu jeszcze tyle roboty
Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk