reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
no ja na 3-cie nie mówię nie bardziej mąż, już teraz było "ostro" bo on chciał 2-gie ale jeszcze nie teraz, może za rok .... i i tak dobiłam do różnicy 5 lat ;-)

ja zawsze chciałam mieć troje dzieci ... o pierwsze starałam się cztery lata bo mój byly mąż nie mógł * od 4.04.2014 jestem szczęśliwą rozwodką * , drugiego syna nie koniecznie chciał mieć i to boli najbardziej. Olek ma 5 lat ... a teraz ja nie chcę męża. Z moim kochanym pracujemy nad córeczką , nastawiam się na powakacje na razie to treningi ;-) i w miarę luźne podejście bez spinki

Witam sie z rana. U mnie w pracy do dupy. Przeniesli mnie na inne miejsce i wogole porazka. Jedyny plus ze mam teraz dostep do forum i moze bede na biezaco.

Jutro mam monitoring i jakos juz zaczynam sie bac.

Milego dnia kobitki.

Miłego dnia dziewczyny :)

Pogoda u mnie fatalna,a do tego w połowie drogi do szkoły moje dzieci olśniło,że mieli być ubrani na galowo i nie są :p skleroza nie boli

Niezmiennie trzymam za nas wszystkie kciuki &&&&&&&&&&& :)

Asiu badalam sie quanteciem - to dziwne urzadzenie ( na zasadzie medycyny i fiZyki kwantowej) pani dr jest normalnym lekarzem i homeopata poza tym zyje ekologicznie;) nie wiem czy wierze so konca temu ale u moich znajomych sie sprawdzilo poza tym wiele rzeczy sie zgadza np. Poza slodkim na nic nie mam apetytu wlasciwie moglabym nie jesc ... Dostalam leki - mam zaplanowane leczenie. Zobaczymy co dalej w razie co moge weryfikowac badaniami tylko pojedyncze badania kolo 200 zl. Poki co probuje to jak nie bedw dzialac

dziewczyny ja z dobrymi wiesciami,moje dziecko zyje ma sie dobrze. Drugie niestety musi sie wchlonac..oprocz tego jest krwiak jeszcze stad te krwawienie..

moj dzidziolek ma dokladnie 9 tyg czyli zgadza sie z om..serce jak dzwon.. Boze jak ja kocham tego ludzika na ekranie..

reklama
Asia no dzis udan sie do apteki po cos mocnego zeby chociaz troche spac.
Motylkowa to super wiesci.Bardzo sie ciesze ze z Dzidziolkiem wszystko ok.

Dzisiaj jestem nie przytomna najchetniej zakopalabym sie w lozku na caly dzien.A tu jeszcze tyle roboty

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Do góry