reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka to Wy się chcecie przenieść do UK. Mój T. też miał taką okazję ( w sumie nadal ma), bo ma kuzynkę w UK i ona się zaoferowała, że może to niej przyjechać i szukać spokojnie pracy. Miał jechać już w styczniu, ale on za bardzo nie chce. W sumie uważam, że można by było spróbować. Może jeszcze go namówię jak już uda się nam zajść w ciążę.

A jakie to ziółka?

reklama
Bonifratrzy , Sapieżyńska 3 Warszawa. Byłam całkowicie załamana tą sytuacją i chyba zaczęłam sie z tym godzić. Mąż miał wzmocnić pływaków * do inseminacji którą miałam mieć w marcu . I JAK MÓWIŁAM w lutym że jestem w ciąży to każdy bez wyjątku ale przecież zabieg za miesiąc. Test ciążowy robiłam 31 dc bo od dwóch dni nie miałam @ , ale u mnie to nic dziwnego bo tak sie zdarzało . Test musiałam zrobić przed badaniem z kontrastem na drożność jajników . Byłam wściekła jak zobaczyłam dwie kreski , bo stwierdziłam ze LEWY test mi sprzedali , a strasznie lało i nie chciało mi się wychodzić do apteki po kolejny. Zwyczajnie nie uwierzyłam. zadzwoniłam do kumpelki a Ona ,, wariatko jesteś w ciąży !!! ja do niej weź mnie nie wkurzaj bo zabieg dopiero za miesiąc i już zaliczka poszła ... a ona w ryk na ulicy i zaczęła wrzeszczeć z radości . Mój tego dnia miał kolejne testy pływaków na godzinę , 15 a ja o 14 robiłam test . zadzwoniłam do niego i mowie że jestem w ciąży a on na mnie nawrzeszczał że stoi już pod kliniką i mu głowę zawracam przed badaniami i że zabieg za miesiąc i że nie możliwe no bo jak ... ale zawrócił do domu . Rano kolejny test i znowu dwie różowe krechy ..... i mój tekst >>I co my teraz zrobimy <<... kolejnego dnia poszłam z testami do G a on na to że nic nie wskazuje na ciążę , i że nie da mi badań na betę ... No to ja go nawyzywałam aż pielęgniarka weszła ... i sama poszłam zrobiłam prywatnie Betę i 6 tydzień haaa. szłam ulicą śmiałam się i płakałam na raz.

No to rzeczywiście musiałaś być zaskoczona. Moja koleżanka też miała mieć inseminację w maju, a pod koniec stycznia dowiedziała się, że jest w ciąży. Fakt nie stosowała żadnych ziółek, ale byłam na bromergonie.

dziewczyny ja z dobrymi wiesciami,moje dziecko zyje ma sie dobrze. Drugie niestety musi sie wchlonac..oprocz tego jest krwiak jeszcze stad te krwawienie..

moj dzidziolek ma dokladnie 9 tyg czyli zgadza sie z om..serce jak dzwon.. Boze jak ja kocham tego ludzika na ekranie..

cudowne wiadomości Motylku:-) bardzo ,bardzo się cieszę. SUPEROWO!!

Bonifratrzy , Sapieżyńska 3 Warszawa. Byłam całkowicie załamana tą sytuacją i chyba zaczęłam sie z tym godzić. Mąż miał wzmocnić pływaków * do inseminacji którą miałam mieć w marcu . I JAK MÓWIŁAM w lutym że jestem w ciąży to każdy bez wyjątku ale przecież zabieg za miesiąc. Test ciążowy robiłam 31 dc bo od dwóch dni nie miałam @ , ale u mnie to nic dziwnego bo tak sie zdarzało . Test musiałam zrobić przed badaniem z kontrastem na drożność jajników . Byłam wściekła jak zobaczyłam dwie kreski , bo stwierdziłam ze LEWY test mi sprzedali , a strasznie lało i nie chciało mi się wychodzić do apteki po kolejny. Zwyczajnie nie uwierzyłam. zadzwoniłam do kumpelki a Ona ,, wariatko jesteś w ciąży !!! ja do niej weź mnie nie wkurzaj bo zabieg dopiero za miesiąc i już zaliczka poszła ... a ona w ryk na ulicy i zaczęła wrzeszczeć z radości . Mój tego dnia miał kolejne testy pływaków na godzinę , 15 a ja o 14 robiłam test . zadzwoniłam do niego i mowie że jestem w ciąży a on na mnie nawrzeszczał że stoi już pod kliniką i mu głowę zawracam przed badaniami i że zabieg za miesiąc i że nie możliwe no bo jak ... ale zawrócił do domu . Rano kolejny test i znowu dwie różowe krechy ..... i mój tekst >>I co my teraz zrobimy <<... kolejnego dnia poszłam z testami do G a on na to że nic nie wskazuje na ciążę , i że nie da mi badań na betę ... No to ja go nawyzywałam aż pielęgniarka weszła ... i sama poszłam zrobiłam prywatnie Betę i 6 tydzień haaa. szłam ulicą śmiałam się i płakałam na raz.

jaka niewiarygodna,wzruszająca ,i przepiękna historia. jak filmu....

reklama
Do góry