reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej :)
U mnie tez paskudnie i zimno :( od czw ma być juz cieplutko :)

Motylku
Bardzo sie cieszę ze Fasolka jest silna i walczy :)
Przykro mi z powodu drugiego dzieciątka :(

Niestety resztę doczytam pózniej bo teraz brak czasu :(

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Chce wam bardzo mocno podziekowac,nie wie..m co by bylo gdyby nie wy,zwariowalabym..

Anula kiedy wizyta??
Aschlee trzymam kciuki za to ,zeby w koncu sprawiedliwosci stalo sie za dosc..

Dziewczyny bardzo mocno wam wszystkim kibicuje..
m-s gratulacje!!

Motyl to jeszcze 2 tygodni i nie będzie zarodkiem a płodem ;-) byle do końca kwietnia.... a wiesz już do kiedy będziesz siedzieć w szpitalu?

ale mam przedowulacyjne stresy! sluz i szyjka wskazuja na nadchodzaca owulacje, ale ten test owulacyjny... taki to bym chciala miec ciazowy bo kreska pieknie widoczna ale rownie mocna to ona nie jest i mam teraz dylemat. maz chory wiec staje na glowie zeby byly serduszka na wykresie i myslalam ze test mi podpowie okreslic kiedy sie starac, ale moze to jeszcze nie czas. na dniach sie pewnie okaze. trzymajcie kciuki zeby udalo nam sie wycelowac te serduszka bo nie latwo jest go do nich namowic przy chorobie.

jolasia mialam podobnie. u mnie bylo TSH 3,06 a po miesiacu brania tabletek bylo 3,86, ale zwiekszyla mi endo dawke o polowe tabletki i juz spadlo ladnie. tylko ciekawi mnie ze Ty bralas az euthyrox 75, bo ja biore 1.5 tabletki euthyrox 25 a zaczynalam z wiekszym TSH niz Ty.

mychunia moglas podraznic sobie szyjke, spokojnie. chociaz wspomnij o tym na nastepnej wizycie.

Moniczka dobrze rozumiem, 4 lata sie staraliscie o pierwsze dziecko? a teraz walczycie juz o 3! cudownie! gratuluje wytrwalosci! obys tym razem nie musiala dlugo czekac!

Beebs podoba mi sie Twoj post, widac ze sie nie poddajesz! oby ta innowacyjna metoda przyniosla jaknajszybszy skutek!

ewelinka trzymam kciuki za czwartek!

m-s gratuluje serduszka!! to musi byc wspaniale! wcale sie nie dziwie ze lzy uronilas.

julia ja nawet nie wiedzialam ze Ty na CLO sie staralas. oby teraz tez wam sie tak szybko udalo jak juz bedziecie chcieli sie starac.

watpliwosci oby badania dobrze wypadly (albo wykazaly cos co latwo wyleczyc) i szybko wam sie udalo po tym odpoczynku! a w ogole Twoj post taki pozytywny ze az milo sie czyta!

asmi pecherzyki z tego co pamietam to rosna 3mm na dobe a peknac moga juz przy 18 (i wiecej), wiec mozliwe ze mialas owu w miedzy czasie. to niedzielne przytulanie powinno zadzialac! &&&&

tak staram się o trzecie ale z innym mężczyzną .... zobaczymy co będzie bo bardzo oboje tego pragniemy

iwo, w czwartek mojego męża kolega przyjeżdża na parę dni z UK i mój M, on i taki jeden Łukasz w czwartek,albo w sobotę mają się spotkać i pogadać. Może akurat się uda.

Motylku, ciesze się :* A kiedy do domku?

Aschlee, bidulko Ty moja <przytul>:*Ja tak mam od piątku nieprzespane noce ;/ Jeszcze jak pomyślę, że święta i trzeba robić, to odechciewa się żyć. Do nas ma przyjść moja mam z babcią, a M planuje żeby tak około 16-tej jak rodzinka pojedzie (w niedziele, albo w sobotę) przyszedł kolega z narzeczoną i z małą. Fajnie w tą niedziele było :) Przynajmniej nie będziemy za bardzo myśleć o swoim problemie.

Kasia, M któregoś razu jak podawał znajomym numer nowy telefonu, to przez przypadek wysłał do swojej siostry, ale zaraz ją zablokował. Ale taki traw, że Kasiunia była wczoraj u mamusi w pracy i napisała od mamy SMSa (Niby to mama, ale wiem że teściowa nie umie wysyłać SMSów. Wiem,że jak mieszkaliśmy razem ja to robiłam :)). Taki SMS "Miałeś wysłać na konto". Nie będę płacić za 4 dni 200zł i tak za dużo płaciliśmy. Nie zapyta się jak tam dzieci tylko takie coś. Trzeba będzie też ją zablokować, bo wczoraj znowu mi przez nią ciśnienie poszło do góry, a tak to w ogóle się nie odzywa :) Obrażona pewnie za to, że 1.04 miała imieniny M nie dzwonił, a za 2 dni ma urodziny i też nie mamy zamiaru dzwonić :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja na jutro mam wizytę u pani G ... zobaczymy co powie , doradzi , jak wszystko wzmocnić . W piątek 25 powinna nadejść @ ..ale już wczoraj mocno plamiłam ... a dziś nic zero. Mój T jest na wspomaganiu ziółkami od zakonników . Przechodziłam przez to z byłym zmienialiśmy tylko kliniki przez 4 lata bo on nie mógł . I w ostatniej klinice Novum Pani Ginekolożka * pierwsza w Polsce od Inwitro * powiedziała żeby spróbować ziołolecznictwa . Zaczął pić w listopadzie a w styczniu byłam w ciąży . zakonnicy mówili że średnio 3 miesiące folgowania i są efekty. Ziółka sprawdziłam też na sobie . Jakieś 6 tygodni po porodzie straciłam wzrok . Lekarze robili co mogli , powiedzieli żeby udać się do zielarzy no i tak zrobiłam . Widzę choć po zmroku jest gorzej i dlatego wysłałam mojego od razu po ZIÓŁKA..

Do góry