reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Watpliwosci rozmawiam o tym z Mezem on chcialby wrocic do staran juz zaraz po @ lekarka tez mnie do tego namawia dala mi sporo argumentow ze to dobre rozwiazanie ale sama nie jestem do konca przekonana tym bardziej ze teraz nerwowa atmosfera...no zobaczymy jak to bedzie.Czekam na @ a potem sie podejmie decyzje;-)

aschlee zobaczysz ,że wszystko się ułoży dobrze i nerwówka minie. A co do staranek to może i to będzie miało zbawienny wpływ na Was i wasze nerwy...może Was wyciszy i nie pozwoli się denerwować..

mychunia,.. pewnie najadlas sie strachu ale dobrze ze juz jest wszystko dobrze...:tak:

Motyl dobrze ze jestes pod dobra opieka w szpitalu... lez i odpoczywaj..;-)

ewelinka_shn ciesze sie ze USG w porzadku...:-)

m-s
super wiadomość
happy.gif.pagespeed.ce.LIkchqCFGu.gif

Malus
to faktycznie nie ciekawie ma twoj maz... oby sprawa sie szybko wyjasnila...:-)

Aschlee ciesze sie ze walczysz i trzymam kciuki bys wygrala !!:tak:

Anulla gratuluje... :tak:

Ewelina, super że jest dobrze :)

Watpliwosc, fajną masz pracę :) Ciesze się, że opieka nad maluszkiem dobrze na Ciebie wpływa. Niedługo sama zostaniesz mamą :*

Dziewczyny, jeżeli chodzi o mojego męża,to jak kierowniczek mu powiedział, to dopiero początek. M będzie protokół pisać na dniach z Behapowcem, policja pewnie jeszcze się będzie wypytywać co i jak i pewnie sprawa w sądzie. Najlepsze jest to, że kierownik zadzwonił do mojego męża i mówił, że dzisiaj będzie mieć przesłuchanie, ale nie powiedział tego, że to on ze swoją prawą ręką (z taką jedną babą) będą raptownie szkolenia robić i zmuszać do podpisania listy. M nie jest taki głupi i powiedział, że to nie jego podpisy i nie podpiszę tego skoro na to nie było szkolenia, a Oni do niego "Jak to nie Twoje? Jest napisane R........?", a M do nich"Tak, ale od razu widać, że różnią się te podpisy od mojego". Najlepsze jest to, że jeden chłopak z pracy pojechał do tego chłopaka co miał wypadek i dowiedział się, że gdyby nie mój M wyłączył maszyny, to chłopak nie dość, że rękę by stracił (a i tak stracił), to pręt wbijał mu się w klatkę piersiową i chłopak mógł umrzeć ;/ Jak mi to M powiedział przez telefon, to aż mi ciśnienie skoczyło;/ Jak M powiedział kierownikowi przez telefon jak kierownik w dzień dzwonił do niego, że gdyby nie wyłączył maszyny, to chłopak wykrwawiłby się, to na chwilę zamilkł. Ale i tak widać, że mają to gdzieś. Ale nie ujdzie im to na sucho, bo M wchodząc do biura włączył dyktafon i nagrał całą rozmowę. A i teraz wymyślili, że nie ważne co się będzie działo, to maszyny mogą wyłączać tylko mechanicy i brygadziści ;) Przez tych idiotów aż ciężko funkcjonować ;/ Nie mogę miejsca sobie znaleźć.

Nie dawno wróciłam z monitoringu owulacji. Lekarz powiedział mi, że owulacja już była. Wskazuje na to brak pęcherzyków i po endometrium było widać. Teraz to już całkiem zgłupiałam. W piątek mi mówił, że pęcherzyk za mały i nie będzie owulacji (miał 1,25). Przytulanki były z mężem w czwartek i niedziele i teraz nie mam pojęcia czy trafiliśmy i zresztą jak z tym pęcherzykiem.

Malusiolka współczuje sytuacji, którą ma Twój M. w pracy. Masakra co się teraz dzieję.

Dzień dobry :-)
Maluś wpisz Mnie proszę do poczekalni narazie ;-), ale się porobiło z Tą pracą Twojego męża..
Mam nadzieje że teściowa Cie już nie drażni bo jak tak to zdeptamy żmije:-D:-D ??? Wiesz że Ja chętna
Letta 4 dni Mi się okres spóźnił pierwszy raz tak miałam:no: trochę Mnie to nastraszyło bo testy były negatywne,
więc jutro idę na badania TSH, FT3 FT4 FSH LH ESTRADIOL TESTOSTERON sprawdzę czy wszystko w porządku jak nie to odrazu idę do ginki.
AsiaSZw o tak dawno Mnie tu nie było :-):-)
Aschlee nie odpuszczaj im muszą zapłacić za to co ci zrobili !!!!
Motylku odpoczywaj i walcz dzielnie o maluszka :tak:
Karolina grupa już dawno została zlikwidowana wszystko przez oszustów na forum i trolle !!!!!!!!
Zresztą i tak nikt tam nie pisał.

Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny :*

reklama
Jolasia ja w srode tez bede miala usg to mozemy porownac swoje pęcherzyki ;-) A ktory to twoj cykl z CLO bo moj pierwszy i szczerze powiem ze jestem w tym zielona. Te wymiary co podajesz to srednica pecherzyka czy to sie jakos inaczej mierzy? A ile powinny miec zeby pękały?

Do góry