reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Beebs ja z CLO mam corke zaszlam w pierwszym cyklu, i teraz z CLO rowniez zaszlam w ciaze z synem za pierwszym razem.
Jestem ciekawa czy kolejny raz uda mi sie zajsc tak szybko...

Aschlee a co adwokat mowi? macie wygrana ? i o co walczycie? o jakies odszkodowanie?

reklama
dzięki dziewczyny za wsparcie, sytuacja się już nie powtórzyła, choć trochę mnie teraz szczypie... :-(

Motylku trzymam kciuki żebyś ciążę utrzymała ;*

a ja dziś jestem cały dzień głodna :-( wstałam o 9 i zjadłam już 3 kromki i danio... w nocy budziłam się co godzinę :wściekła/y:

m-s gratulacje :tak:

ja mam rosołek wieprzowy z wczoraj, a na drugie surówka z kiszonej kapusty, ziemniaczki i mielone :-)

Maluś współczuję Twojemu mężowi sytuacji w pracy :-(

Dziekuje Kochanie za wsparcie :) tak adwokat mowi ze to na pewno bedzie dluga walka I na pewno bedzie nas kosztowala sporo norwow ale ze szansa na wygranie sprawy jest tylko musimy walczyc wytrwale.Tak staramy sie o odszkodowanie prawnik tak doradzil.Mnie zalezy na tym zeby nikogo juz nie skrzywdzila

Ja dzis czuje potrzebe odstresowania sie I zakupilam wino :cool:

Ostatnia edycja:
julia0903 u mnie tak samo, z synkiem się udało w drugim cyklu z clo, teraz w pierwszym. A teraz jak się będziesz starać też będziesz brać ? Staracie się już ?

Mychunia fajnie, ze teraz badanie bezproblemowe

Aschlee powodzenia w walce

Oj ja po podglądaniu...
Lewy jajnik trochę leniky dwa, może trzy malutkie pęcheżyki w prawym dwa dominujące, jeden 11, drugi 10 mm i coś tam jeszcze mniejszego. W środę kolejne sprawdzenie i doktorek powie czy i kiedy. Biorąc pod uwagę 2 mm na dobe w środe powinny mieć ok 14 mm a to będzie 11 dc Ok 20 mm wypada na weekend. Mam się pilnować jakby za bardzo bolało to kierunek lekarz, nawet szpital by sprawdzić czy nic złego się nie dzieje.

Co do pogody, u nas okropność. W radiu mówili że dla lubuskiego ostrzeżenie o nawałnicach. Właśnie przechodzi już czwarta nawałnica świata nie widać.

Goshon tak bede brac:) a z tego tez powodu biore ze moj maz zawodowo jezdzi...bedzie trudniej trafic w dni plodne:) choc ostatnio tez tak mowilam i sie od razu udalo...bylam w takim mega szoku! Lekarz sie smial:)
Jeszcze sie nie staramy, lekarz zalecil 3 miesiace...moze cos pod koniec wakacji jak juz zaczniemy , czas pokaze..

Dzien doberek !

co tam u Waas Malus, Aska, Susel, Ashlee, Julka ??
Iwo jak Malenstwo ?? kibicuje mocno zeby corcia wyzdrowiala i nie musiala juz wracac do szpitala :)
i reszta dziewczynek ??

Anulka wielkie gratki !!!!!!!! jestes normalnie moim mentorem teraz :) tak strasznie sie ciesze z Twojego szczescia !! dodajesz mi skrzydel :)
Ewelinka tobie rowniez strasznie mocno gratuluje !!! przewspaniale wiadomosci :)

u Mnie ten miesiac idzie na straty gdyz w tym miesiacu do srodka dostaly sie chyba tylko dwie partie ufoludów (ostatnie chyba w 9 dniu cyklu) a tak to reszta byla 'bez starankowa' gdzies indziej ;) i dobrze przyda mi sie taki miesiac spokoju i wyluzowania tym bardziej ze za 4 dni polska :laugh2::-):-D

ja ostatni tydzien bylam na maksa pochlonieta malenstwem ktorym sie opiekuje :) codziennie praktycznie dwu godzinny spacer z maluchem wiec od razu zyc mi sie zachcialo :) P. tez mowi ze opieka nad Malym ma na mnie zbawienny wplyw bo nie jestem nerwowa nie krzycze jestem duzo bardziej cierpliwa i opanowana :)
On jest cudny :) juz rozgryzlam go czemu placze, mniej wiecej kiedy mi sie obudzi . a lekarstwem na cale zlo swiata jest dla Malego herbatka ktora łoi litrami :szok: Jest na prawde super spokojny i co najwazniejsze na rekach nosic go musialam tylko raz :) tak sobie spokojnie lezy i gada do siebie i baaardzo duzo spi :) taka praca to przyjemnosc :)

Weekend minal super :) z sasiadami zrobilismy sobie pierwszego grilla w sezonie i bardzo milo spedzilismy czas :)

juz sie bardziej nie rozpisuje bo zasmiece pol strony :)

buziaki dziewczyny !!!!

reklama
Watpliwosci super ze praca Ci sie podoba no i przygotowujesz sie juz na swojego Maluszka;-)
Ale fajowo ze do Pl jedziesz troszke sie zrelaksujesz u rodzinki:tak:U mnie mozna powiedziec ze w porzadku od ginki dostalam zielone swiatlo powiedziala zebym tylko poczekala na wizyte u endokrynologa niby w tym tygodniu powinna przyjsc @ . Wiec czekam cierpliwie zobaczymy co powie endo w czwartek:tak:mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

Do góry