Dzien doberek !
co tam u Waas
Malus, Aska, Susel,
Ashlee, Julka ??
Iwo jak Malenstwo ?? kibicuje mocno zeby corcia wyzdrowiala i nie musiala juz wracac do szpitala
i reszta dziewczynek ??
Anulka wielkie gratki !!!!!!!! jestes normalnie moim mentorem teraz tak strasznie sie ciesze z Twojego szczescia !! dodajesz mi skrzydel
Ewelinka tobie rowniez strasznie mocno gratuluje !!! przewspaniale wiadomosci
u Mnie ten miesiac idzie na straty gdyz w tym miesiacu do srodka dostaly sie chyba tylko dwie partie ufoludów (ostatnie chyba w 9 dniu cyklu) a tak to reszta byla 'bez starankowa' gdzies indziej
i dobrze przyda mi sie taki miesiac spokoju i wyluzowania tym bardziej ze za 4 dni polska
:-)
ja ostatni tydzien bylam na maksa pochlonieta malenstwem ktorym sie opiekuje
codziennie praktycznie dwu godzinny spacer z maluchem wiec od razu zyc mi sie zachcialo
P. tez mowi ze opieka nad Malym ma na mnie zbawienny wplyw bo nie jestem nerwowa nie krzycze jestem duzo bardziej cierpliwa i opanowana
On jest cudny
juz rozgryzlam go czemu placze, mniej wiecej kiedy mi sie obudzi . a lekarstwem na cale zlo swiata jest dla Malego herbatka ktora łoi litrami
Jest na prawde super spokojny i co najwazniejsze na rekach nosic go musialam tylko raz
tak sobie spokojnie lezy i gada do siebie i baaardzo duzo spi
taka praca to przyjemnosc
Weekend minal super
z sasiadami zrobilismy sobie pierwszego grilla w sezonie i bardzo milo spedzilismy czas
juz sie bardziej nie rozpisuje bo zasmiece pol strony
buziaki dziewczyny !!!!