reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

ja chyba tez bede musiala rozwiesic na balkonie mimo deszczu,bo lazienka juz cala zawalona ,pranie wisi na sznurkach a w misce czeka nastepne. najwyzej zmoknie sobie jeszcze pare razy.
ale mnie glowa napiernicza masakra jakas. zmierze ciśnienie,moze od tego.
acha nie chce zebyscie myslaly ze sie nakrecam,ale mam od wcz wiecz bole w podbrzuszu,wcz wiecz to mialam takie lekkie skurcze ze biegalam do toalety bo myslalam ze 2mi sie chce ale nie ,dopiero pozniej to skojarzylam...

reklama
Malusiolka - ja może tylko kilka cykli w życiu miałam skrzepy :( daj znać co u Emka się wyjaśniło.

Motylku - na pewno fasolka ma się dobrze. Nie stresuj się.

Ewelinka - nie u każdego w 6 tyg widać serduszko ale zarodek na pewno będzie.

Uleńsko, nie nie jest mundurowym. W pierwszej pracy jest jako ślusarz-malarz i lakiernik, a w drugiej Operator maszyn myjących - robi na działalności i daje usługę.

Iwo, dziękuję:* Jak coś będę wiedzieć, to napisze. Dogadałam się z M, że najpierw zje na spokojnie obiad, a na 17-tą tak jak zawsze do drugiej pracy.

Co dobrego macie dzisiaj na obiad. Ja robię zapiekankę z ziemniakami, kiełbaską z cebulką smażoną i z serem :)

Ostatnia edycja:
Hej Kochane byłam w piątek u lekarza z @ mam koniec 6 tyg a dzidziuś jest na trochę mniej niż 6 tydzień, ale najważniejsze że bije serduszko, widziałam taka plamkę jakoś dziwnie był ustawiony i z boku taka plamka pikała aż mi łzy poleciały :);* jem kwas foliowy w sumie to od zabiegu i tabletki z DHA:) SAME WITAMINKI a i jak wybił 6 tydzień zaczęły się poranne wymioty..;(

Hej Kochane byłam w piątek u lekarza z @ mam koniec 6 tyg a dzidziuś jest na trochę mniej niż 6 tydzień, ale najważniejsze że bije serduszko, widziałam taka plamkę jakoś dziwnie był ustawiony i z boku taka plamka pikała aż mi łzy poleciały :);* jem kwas foliowy w sumie to od zabiegu i tabletki z DHA:) SAME WITAMINKI a i jak wybił 6 tydzień zaczęły się poranne wymioty..;(

brawo,brawo!!!
teraz dbaj o siebie podwojnie:-)

reklama
Do góry