reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Bada, teraz się nie stresuje @ tylko pracą męża. Dzisiaj ma przesłuchiwać ktoś w pracy mojego M związku z tym wypadkiem co się stał w piątek. Masakra jakaś. Jeszcze kierownik dzisiaj dzwonił do męża i pytał dlaczego się nie podpisał na szkoleniach. A M powiedział, że ktoś podrobił jego podpisy, to się okazało, że to drugi kierownik to zrobił i dzisiaj idzie M do niego to wyjaśniać. Ma zdjęcia tych papierów i jak będzie trzeba to w sądzie pokaże. Dzisiaj też ma do tego kierownika co do niego dzwonił przyjść jak przyjedzie do pracy, bo On chce z nim o czymś pogadać, a My wiemy że chodzi o to aby kłamać w sprawie tego chłopaka. Od paru dni źle mi się śpi po się denerwuje. M co weźmie do ręki, to leci wszystko na podłogę. Pobił już dwa kubki. Będę musiała kupić mu jakieś tabletki aby się uspokoił. Poszłam na zakupy, to nic nie kupiłam;/ Nie mam głowy do tego. Nie wiem jak moje święta będą wyglądać.

Karolcia, nie wiem o co chodzi z tą grupą. Nie widzę jej ;) Ale i tak nikt tam nie pisał.

Motyl, będzie dobrze masz już 9 tydzień, jutro się zacznie 10-ty więc chyba czas działa korzyść. Największe ryzyko jest do końca 11 tygodnia potem bardzo mocno spada więc byle do końca kwietnia ;-)

Letta, jazda jakoś idzie do przodu, ale na razie sama jeszcze nie jeździłam. Nie ma i tak na razie szans na samotny wyjazd, bo M ciągle pracuje, a drugi samochód sprzedany. Raz sama zaparkowałam jak pojechaliśmy nad jeziorko przejść się, a tak to wysiadam i M parkuje :p

Motylku szkoda ze nie zrobili usg bo bys była spokojniejsza ale moze tak lepiej skoro tak zadecydowali. Trzymam kciuki nadal.

Ja nie chce w swieta sie denerwowac i umowilam sie na ten vzwartek do innego gina z nadzieja ze xobacze serduszko. To będzie 6 tydz 0 dni więc chyba juz coś zobaczę ;-)

Malus jak to czytam to normalnie nie moge uwierzyc jak mozna tuszowac tak powazna sprawe I podrabiac czyjes podpisy...szok...

U mnie grad leci co chwila to wiekszy moment I zrobilo sie bialo...co za pogoda:mad:

reklama
Do góry