reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Bada, teraz się nie stresuje @ tylko pracą męża. Dzisiaj ma przesłuchiwać ktoś w pracy mojego M związku z tym wypadkiem co się stał w piątek. Masakra jakaś. Jeszcze kierownik dzisiaj dzwonił do męża i pytał dlaczego się nie podpisał na szkoleniach. A M powiedział, że ktoś podrobił jego podpisy, to się okazało, że to drugi kierownik to zrobił i dzisiaj idzie M do niego to wyjaśniać. Ma zdjęcia tych papierów i jak będzie trzeba to w sądzie pokaże. Dzisiaj też ma do tego kierownika co do niego dzwonił przyjść jak przyjedzie do pracy, bo On chce z nim o czymś pogadać, a My wiemy że chodzi o to aby kłamać w sprawie tego chłopaka. Od paru dni źle mi się śpi po się denerwuje. M co weźmie do ręki, to leci wszystko na podłogę. Pobił już dwa kubki. Będę musiała kupić mu jakieś tabletki aby się uspokoił. Poszłam na zakupy, to nic nie kupiłam;/ Nie mam głowy do tego. Nie wiem jak moje święta będą wyglądać.

Karolcia, nie wiem o co chodzi z tą grupą. Nie widzę jej ;) Ale i tak nikt tam nie pisał.

Motyl, będzie dobrze masz już 9 tydzień, jutro się zacznie 10-ty więc chyba czas działa korzyść. Największe ryzyko jest do końca 11 tygodnia potem bardzo mocno spada więc byle do końca kwietnia ;-)

Letta, jazda jakoś idzie do przodu, ale na razie sama jeszcze nie jeździłam. Nie ma i tak na razie szans na samotny wyjazd, bo M ciągle pracuje, a drugi samochód sprzedany. Raz sama zaparkowałam jak pojechaliśmy nad jeziorko przejść się, a tak to wysiadam i M parkuje :p

Motylku szkoda ze nie zrobili usg bo bys była spokojniejsza ale moze tak lepiej skoro tak zadecydowali. Trzymam kciuki nadal.

Ja nie chce w swieta sie denerwowac i umowilam sie na ten vzwartek do innego gina z nadzieja ze xobacze serduszko. To będzie 6 tydz 0 dni więc chyba juz coś zobaczę ;-)

Malus jak to czytam to normalnie nie moge uwierzyc jak mozna tuszowac tak powazna sprawe I podrabiac czyjes podpisy...szok...

U mnie grad leci co chwila to wiekszy moment I zrobilo sie bialo...co za pogoda:mad:

reklama
Do góry