reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asik nic nie mów! Jest masakra w sezonie. Nawet po Monciaku się przejść nie można jest dziki tłum. Najgorsze jest to, że to buraki są wielokrotnie. My zawsze na wylegiwanie się wybieramy miejsca o których turyści nawet nie wiedzą :)

Motylkowa a jaki masz tel? na androidzie czy coś innego. Ja weszłam w aplikacje-pobierz-BabyBoom- i jest supcio, albo przez sklep play to i tak jest darmowa aplikacja

reklama
Ja mam HTC na windows!! zaraz zerknę moze to znajdę!! idę spać kochane bo wstaje o 3:30 wiec pasowałoby sie przespać!!

Dobranoc :*

ja też mam htc na windows więc jak znajdziesz to daj znać bo ja to sieroa jestem jeśli chodzi o jakies sprawy techniczne :)

aureolcia, jak byłam w ciąży z Matim to kreskę też miałam jaśniejsza od kontrolnej więc myslę, że nie masz się o co martwić :)

O rany nie mów, że tak wcześnie do pracy wstajesz?!
Poszukaj tam gdzie gry pobierasz albo wpisz sobie w google.

Ja też przechodziłam cytomegalię i to w pierwszej ciąży walczyłam, to był dramat, ale na szczęście mój Paweł jest zdrowy. Ma co prawda problem z serduszkiem ale ważne, że zdrowy fizycznie i psychicznie z resztą da się żyć.

Aureolcia :) piękna kreska.

Asik nic nie mów! Jest masakra w sezonie. Nawet po Monciaku się przejść nie można jest dziki tłum. Najgorsze jest to, że to buraki są wielokrotnie. My zawsze na wylegiwanie się wybieramy miejsca o których turyści nawet nie wiedzą :)

Motylkowa a jaki masz tel? na androidzie czy coś innego. Ja weszłam w aplikacje-pobierz-BabyBoom- i jest supcio, albo przez sklep play to i tak jest darmowa aplikacja

łał to są takie miejsca...:)
Ja jeśli morze to lubię urlopik w Łebie spędzać :)

Tak Asiu właśnie tak wcześnie bo dojeżdzam 70 km do pracy! nie mogę znaleźć tego BB w aplikacjach, zerkne jeszcze przez google :)

Aureolcia cudna kreseczka :) nie ważne że blada ważne że jest!!

Ja w Łebie byłam chyba z 10 lat temu na obozie jakimś! cudne miejsce :)

Ostatnia edycja:
noi dupa!! naprodukowałam post a on mi znikł.. ojjjj

Asiu jak to ściągnąć na tel próbowałam ale nie daje rady :/
a co do fb , prześlij Olusi link do swojej stronki a ona cie doda do grupy :)

Agniecha najlepszego :*

Cyntia mnie szlag chciał trafić jak to przeczytałam!! skoro ona nie chce synka ja go bardzo chętnie od niej wezmę..!! My juz ponad 2 lata.. i jak juz była ciąża to dupa!! wiec niech sie kobieta cieszy ze wogóle zaszła!!! ahhh problemów innych na świecie nie ma..!!

motylkowa popieram twoja wypowiedź w 100% co do kudia81

reklama
Do góry