agniecha83
Fanka BB :)
Agniecha to wszystkiego najlepszego ) przede wszystkim spełnienia marzeń!!!
bardzo bardzo dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agniecha to wszystkiego najlepszego ) przede wszystkim spełnienia marzeń!!!
Dziewczyny - no załamka z tą moją opryszczką. Pisałam, że mi wyskoczyła w kąciku ust i że miewałam z nią już przeboje. Nie brałam Heviranu, bo niewskazany w ciąży. Dziś na wieczór wyszła mi opryszczka na dolnej wardze ust i zaczyna się na powiece pod i nad jednym okiem i nad drugim. No nie wierzę. Od dziecka mam problem z tym g*wnem Nie spodziewałam się takiej akcji na początku ciąży. Czekam za P. i jedziemy do lekarza. Aż mnie głowa z tego wszystkiego rozbolała. I znowu ryczę. Jeśli ma być ok z maluszkiem, to jak pisałam - mogę mieć całą twarz w opryszczce - byleby ciąża przeszła spokojnie i fasolka była zdrowa.
Hej Wam!
Nie udzielam się ale Was czytam, uśmiejecie się co zrobiłam. Ale od początku, zamówiłam testy owulacyjnej + gratis były 3 ciążowe oraz u tego samego sprzedawcy ciążowe ale kasetowe.
Jak tylko dotarły 15.01 zrobiłam 1 owulacyjny w południe w 12dc, wyszedł pozytywny. Wieczorem zrobiła raz jeszcze i już była 1 kreska – tylko 1 tłusta, następnego dnia tez jedna. No nic myślę sobie wstrzeliła się tym 15.01 i dokładnie wzrost mi pokazał (1 test i od razu pozytyw). Wczoraj znowu zrobiłam owulacyjny (tak dla sportu) a tam druga kreska lekko widoczna, wiec zgłupiała dziś znowu zrobiłam owulacyjny i ta 2-ga kreska tez widoczna już bardziej niż wczoraj.
A teraz dojdę już do meritum ;-) patrzę na allegro za owulacyjnymi a one maja różowe paseczki (moje niby owulacyjne miałam 15.01 różowy, 15.01 po południu niebieski, rano 16.01 niebieski).
No i właśnie – moje gratisy to były ciążowe pomieszane z owulacyjnymi (byłam pewna ze gratis tez kasetowy był;-)
Witajcie, tak naprawdę nie wiedziałam pod jaki wątek się podpiąć, ale mam nadzieję, że może tu znajdę odpowiedź. Mam już synka i bardzo chciałam mieć drugie dziecko, dziewczynkę. Starania chcieliśmy rozpocząć z nowym rokiem, ale okazało się że jestem już w ciąży. No i zamiast się cieszyć to się martwię, że będzie to kolejny syn. Chodzi o to, że miałam nieregularne cykle, przedostatni 30 ostatni 29. Do poczęcia doszło 16 dnia cyklu. Według moich obliczeń jest to dzień owulacji, czyli raczej będzie syn, prawda?
Dziewczyny, a badałyście się na Toksoplazmoze i cytomegalię??
Motylkowa tylko pierwszy tydzień byś była zadowolona potem turyści by ci dom zdemolowali i nigdy nie przespałabyś całej nocy. Ale rozumiem Cię bo ja tak Kocham Góry! mogłabym mieszkać na Szrenicy
A jeśli chodzi o uzależnienie to witaj w klubie, ja sobie pobrałam BB na telefon i jestem mega szczęSliwa korzystam z niego jak z FB rewelacja. Polecam
Apropo FB może mogłabym dołączyć do was??
Miss, hop hop, gdzie jesteś? Jeszcze w szpitalu? Odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!
A mi się coś smutno zrobiło, dzisiaj mam imieniny a moj m nawet nie pamięta