reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Blair, cześć :* Ja też rzadko piszę, bo nie wiem co mam pisać ;)

Monarti, ciekawa jestem czy po urodzeniu dzieciaczek też będzie lubić zdjęcia :D

Domi, to nic, że od tyłu, ale widać śliczności malutkie :* Co do teściowej, to 3/4 tygodnie już się nie ozywa ;) I dobrze. Jakoś mnie to nie rusza.

Brrr, telepatia :D Kochana, ja Ciebie rozumiem, że forum nakręca, ale od czasu do czasu napisz :) Jak zrobisz palemkę, to pochwal się. A co do świąt, to już się ich boje. Niby 2 dni, ale mam trochę roboty. Dobrze, że M trochę mi pomoże, bo się bym nie wyrobiła sama.

Iwo, &&&& za wizytę u lekarza :* Kochana, i zdrówka dla córeczki :* Daj znać co i jak.

Ostatnia edycja:
reklama
Monarti śliczna :** az mi lza poleciała. Bardzo Gratuluję :***

Iwo trzymam mocno kciuki ;-) i za dzidziusia i za badania cory :-)

Blair ja tez jakos nie mogę się często wbić w temat. Caluje ;**

Malus ;**

hej dziewczyny :tak:

przepraszam, że tak mało się udzielam, ale czekam z nie cierpliowścią na wizytę i nie umiem się na niczym innym skupić :-(

jołasia widzę, że mamy podobne zainteresowania pieczenie i szydełkowanie :tak:

Malusiolka ja trochę zestresowana :baffled:

Monarti cudny bobo :tak:

Domka super :tak:

iwo powodzenia na usg i zdrówka dla córci ;*

Witam się i ja!
Iwo kciuki zaciśnięte.

Monarti śliczny maluszek :)

Ja mam dzisiaj trochę doła. Pokłóciłam się z moim T. I jakoś nic mi się dzisiaj nie chce. Do tego stanęłam na wagę i mi się znowu przytyło. Ostatnio mam straszny apetyt, ale dzisiaj powiedziałam sobie dość. Niby wczoraj na monitoringu cyklu lekarz nic nie był mi w stanie jeszcze powiedzieć, a wieczorem zakuł mnie prawy jajnik ( na nim był większy pęcherzyk). Nie wiem co to mogło znaczyć czy to owulka czy inny powód skoro gin jeszcze nie był mi w stanie nic powiedzieć. Z dzidzi w tym cyklu chyba nici, bo mój T był wczoraj zbyt zmęczony i nie było przytulanek.

Monarti, Domka - śliczne bobaski !
Iwo - kciukasy mocno zaciśniete! &&

No właśnie, widzę, że asmi21 poruszyła temat zmęczenia u partnerów. Jak sobie z tym radzicie? U nas panuje odwrotna tendencja niż stereotypowa, że to kobieta nie chce, bo głowa, bo to, bo tamto... Częściej to ja chce, a T. jest zmęczony - dzień, drugi, trzeci i wybucham złością...Wiem, że na zmęczenie nie ma się wpływu, ale w takim tempie to nigdy dziecka się nie doczekamy...no bo jak? wiatropylna nie jestem :-D

Ostatnia edycja:
Hi Kobietki, chcialam tylko zameldowac z rana ze @ jeszcze nie przyszła, powinna przyjść dwa dni temu, jesli liczyć moje cykle jako 34 dni. w dzień okresu, we wtorek byłam pewna ze przyjdzie, bo wszystko ma to wskazywało, nawet założyłem sobie moje babciowo-okresowe majtki na noc, a tu nic :). Sutki już nie bolą, mam tylko biały sluz, Nie duzo ale jest.jak Nie przyjdzie do piatku, to w sobote testujemy:)

Moj D powiedzial swoim rodzicom ze staramy sie o dziecko, obydwoje sie poplakali. Moj D nigdy Nie chcial mieć dzieci (w jego poprzednim 13-letnim związku obydwoje nie chcieli mieć dzieci), więc był to dla nich szok:)

Ewelinko, masz swój pierwszy skan w dniu moich urodzin, więc obydwie będziemy świętować:)

Mialam problem z netem przez ostatnie trzy dni, więc nawet nie wiem co u Was, ale dzisiaj już jest OK, więc Was troszkę nadrobie:)

Ok, zamykam do pracy

reklama
Do góry