reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair, cześć :* Ja też rzadko piszę, bo nie wiem co mam pisać ;)

Monarti, ciekawa jestem czy po urodzeniu dzieciaczek też będzie lubić zdjęcia :D

Domi, to nic, że od tyłu, ale widać śliczności malutkie :* Co do teściowej, to 3/4 tygodnie już się nie ozywa ;) I dobrze. Jakoś mnie to nie rusza.

Brrr, telepatia :D Kochana, ja Ciebie rozumiem, że forum nakręca, ale od czasu do czasu napisz :) Jak zrobisz palemkę, to pochwal się. A co do świąt, to już się ich boje. Niby 2 dni, ale mam trochę roboty. Dobrze, że M trochę mi pomoże, bo się bym nie wyrobiła sama.

Iwo, &&&& za wizytę u lekarza :* Kochana, i zdrówka dla córeczki :* Daj znać co i jak.

Ostatnia edycja:
reklama
Monarti śliczna :** az mi lza poleciała. Bardzo Gratuluję :***

Iwo trzymam mocno kciuki ;-) i za dzidziusia i za badania cory :-)

Blair ja tez jakos nie mogę się często wbić w temat. Caluje ;**

Malus ;**

hej dziewczyny :tak:

przepraszam, że tak mało się udzielam, ale czekam z nie cierpliowścią na wizytę i nie umiem się na niczym innym skupić :-(

jołasia widzę, że mamy podobne zainteresowania pieczenie i szydełkowanie :tak:

Malusiolka ja trochę zestresowana :baffled:

Monarti cudny bobo :tak:

Domka super :tak:

iwo powodzenia na usg i zdrówka dla córci ;*

Witam się i ja!
Iwo kciuki zaciśnięte.

Monarti śliczny maluszek :)

Ja mam dzisiaj trochę doła. Pokłóciłam się z moim T. I jakoś nic mi się dzisiaj nie chce. Do tego stanęłam na wagę i mi się znowu przytyło. Ostatnio mam straszny apetyt, ale dzisiaj powiedziałam sobie dość. Niby wczoraj na monitoringu cyklu lekarz nic nie był mi w stanie jeszcze powiedzieć, a wieczorem zakuł mnie prawy jajnik ( na nim był większy pęcherzyk). Nie wiem co to mogło znaczyć czy to owulka czy inny powód skoro gin jeszcze nie był mi w stanie nic powiedzieć. Z dzidzi w tym cyklu chyba nici, bo mój T był wczoraj zbyt zmęczony i nie było przytulanek.

Monarti, Domka - śliczne bobaski !
Iwo - kciukasy mocno zaciśniete! &&

No właśnie, widzę, że asmi21 poruszyła temat zmęczenia u partnerów. Jak sobie z tym radzicie? U nas panuje odwrotna tendencja niż stereotypowa, że to kobieta nie chce, bo głowa, bo to, bo tamto... Częściej to ja chce, a T. jest zmęczony - dzień, drugi, trzeci i wybucham złością...Wiem, że na zmęczenie nie ma się wpływu, ale w takim tempie to nigdy dziecka się nie doczekamy...no bo jak? wiatropylna nie jestem :-D

Ostatnia edycja:
Hi Kobietki, chcialam tylko zameldowac z rana ze @ jeszcze nie przyszła, powinna przyjść dwa dni temu, jesli liczyć moje cykle jako 34 dni. w dzień okresu, we wtorek byłam pewna ze przyjdzie, bo wszystko ma to wskazywało, nawet założyłem sobie moje babciowo-okresowe majtki na noc, a tu nic :). Sutki już nie bolą, mam tylko biały sluz, Nie duzo ale jest.jak Nie przyjdzie do piatku, to w sobote testujemy:)

Moj D powiedzial swoim rodzicom ze staramy sie o dziecko, obydwoje sie poplakali. Moj D nigdy Nie chcial mieć dzieci (w jego poprzednim 13-letnim związku obydwoje nie chcieli mieć dzieci), więc był to dla nich szok:)

Ewelinko, masz swój pierwszy skan w dniu moich urodzin, więc obydwie będziemy świętować:)

Mialam problem z netem przez ostatnie trzy dni, więc nawet nie wiem co u Was, ale dzisiaj już jest OK, więc Was troszkę nadrobie:)

Ok, zamykam do pracy

reklama
Do góry