reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Domka, miło że zajrzałaś :D :*

Aschlee, efekt na pewno pokażę, ale nie na ogólnym :*:)

Brrr, co u Ciebie?:* Dawno nie pisałaś.

Anka, ja też od 6-tej na nogach i wyspana jestem. Dobrze, że Roksanka wstała o 6-tej, bo M zaspałby do pracy :-D Szybko się biedny zerwał, ja zrobiłam mu kanapki i poleciał do pracy. Przyznaje się bez bicia, że to moja wina, bo wyłączyłam po 5-tej budzik jak dzwonił i myślałam, że zaraz wstanie, a tu psikus i dopiero dziecko nas obudziło :laugh2:

Ciężaróweczki nasze Kochane, jak się dzisiaj czujecie? :*:*

reklama
Malusiolka tylko pozazdrościć (oczywiście pozytywnie!) uroczego, naturalnego budzika. Wydaję mi się, że dziecko daję takiego powera do działania...a ja co ? :-) siedzę sama w domu i nie mam motywacji do niczego... Wiem, że Wam smęce, męce itd.ale to chyba wynik nie najlepszego nastroju z powodu nadchodzącej @..:dry:

attachment.php
attachment.php

My po wizycie bobas mierzy 8cm od głowy do dupki i prawdopodobnie to nasza mała modelka Maja:-)

Anka, owszem wstałam zrobiłam śniadanie dla męża, nakarmiłam Roksankę, zaraz wstała Oliwka to też zjadła i teraz mi mi się nie chce :p Ale pranie zaraz nastawię i naczynia trzeba pomyć ;)

Monarti, śliczny dzieciaczek :* Kochana, moją pierwszą córkę ginekolog nazwał modelką, bo za każdym razem jak miałam USG, to pokazywała co ma między nóżkami :-D Nawet mam takie zdjęcie USG :p

Maluś ale mnie dziś wyczułaś albo ja Ciebie, bo rzadko tu zaglądam i dziś nie wiem czemu wzięło mnie a zobaczę co na bb, a tam pytanie od Ciebie. Miłe to, dzięki:-) U mnie wyjątkowo dobrze. Bywam tu rzadko, bo forum nakręca a bez tego sporo mam spraw w głowie do ułożenia, przemeblowania. Fajnie, że są tu jeszcze osoby które znam:-) Obecnie powoli myślę co by na Wielkanoc upichcić, bo zostajemy we Wrocławiu, więc co zrobimy to będzie:-) no i stwierdziłam, że w tym roku "palmę" robię sama w ramach robótek ręcznych :-D:-D
Co do budzenia się rano to ja mam często tak, że jak wiem o której mam wstać to budzę sie 5-10 min przed budzikiem już wyspana taka moja intuicja :-)

Witam

Matik - po pierwsze tylko bardzo chłonę wiedzę, po drugie przeszlam nie jedną chorobę nowotworową w rodzinie a i sama kilka razy też na sobie z tym styczność miałam. Jak się wie co do czego, lepiej się wszystko przechodzi.

MotylkowaOna - tak zgadzam się ale jak ma się zrobione jakieś tak konkretne badanie anty to wiadomo co na tarczycy jest. Badania drogie ale dają większy komfort psychiczny, chyba dlatego lekarze wolą najpierw dać na biopsję. Po prostu ja miałam najpierw zrobione badanie z krwi, wyszło, że to nic groźnego, więc kontrolne usg i jak się okazało, że nie rośnie, następnie że znika to nawet igla nie była potrzebna. A biopsja daje wynik tylko co do konkretnego przypadku. Nawet jeżeli wyjdzie,że to nic groźnego, to ma na teraz spokój, ale jeżeli jeszcze raz coś wyskoczy to co, będzie musiała się jeszcze raz denerwować. Są różne typy guzów, w różnych typach choroby. Badania z krwi na anty, przzeciwciała w konkretne choroby pozwalają na dobre nakierowanie na leki. Mi lekarz odrazu trafił z diagnozą pomimo tego, że tsh nie było powyrzej normy.

Miłego dnia, wskakuję do wyra, @ dziś szczytowy dzień i mnie dobija. Wczorajsza migrena w ogolę nie dała mi normalnie funkcjonować. Tylko zestaw prochów pomógł.

hej :)

Monarti, Domka piękne dzieciaczki!

Aschlee super wieści :)

mi ovu przesunął owulację :/
zbieram się, bo za 2h ruszam w trasę
sory że ja tak z doskoku, ale jakoś się wbić nie mogę ostatnio...

reklama
Hej dziewczyny poproszę o kciuki. Jadę podglądać malucha. Młoda znowu w szpitalu tym razem czekamy na echo serca.

Nie nadrabiam, wybaczcie...

Do góry