reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny, pojechałam jednak na tą betę, bo i tak jechałam do miasta kupić prezent siostrze. Wynik w 1,5 godziny wyszedł całe okrągłe zero :-( nie powiem żeby mnie to jakoś bardzo ucieszyło... Ech.

reklama
Anula- dzięki za info :) Stosuje testy owulacyjne, pozytywny miałam dwa dni temu , ale coby sie zbytnio nie pośpieszyć włączę Duphaston w niedzielę.hmm..
Dośka- ale mnie ta twoja ,babyface ubawiła, Tez mam z tym problem słuchaj :-D
Wanda- głowa do góry.:blink:
Boli mnie dziwnie całe podbrzusze, zupełnie jak na okres. Lecę i sprawdzam non stop majtuszki czy przypadkiem nic nie leci, bo mam takie uczucie. A tu nic. Czuje jakbym zaraz miała dostać okres. Ale to raczej nie wchodzi w grę, bo przecież dzisiaj 14 dc. Nie wiem co jest grane.:no:

Hej dziewczyny:)

W nowym wątku to mój "pierwszy raz" :-D W nowy rok miałam takie postanowienie, że póki nie będę pewna, że się staramy tak na 100% to chwilowo przestaje być na bb. I jak widać nic mi z tego nie wyszło :no: Już się tu zadomowiłam i fajnie czytać co u Was dziewczyny:-)
A chciałam sobie taki odwyk zrobić, aby się za bardzo nie nakręcać, tym bardziej, że czekam na telefon w sprawie pracy. Do 10 stycznia mają się odezwać. Po dzisiejszym dniu w pracy, który mi dał się tak w kość to marze by mnie chcieli w tej nowej pracy. Szkoda, że tak się popsuło w pracy akurat teraz, tzn. mój mąż odebrał dziś wyniki nasienia i po bakterii nie ma śladu- nawet nie wiecie jaki sie ucieszyłam, do tego "moja endokrynolog" powiedziała mi, że tak na prawdę to moja prolaktyna nie jest taka wysoka i te tab które łykam to tak dla pewności, ale mało prawdopodobne by to przez nia - prolaktynę - nie mogła zajść w ciążę. Więc powoli wszystko sie układa dobrze, szkoda, że w pracy tak do d*py.

Mychunia blog fajny:) Ja tez lubię co jakiś czas ugotować małe co nieco :) blog prowadzę, ale nie o gotowaniu - na to jakoś czasu brakuje. A o scrapowaniu ;) Nie jestem w tym regularna, ale fajna sprawa:)

Anula1988 fajnie, że trafiłaś na "prawdziwego" lekarza który chce wam pomóc. powodzenia. My z mężem tez sie zbieramy na wizytę w klinice niepłodności. staramy sie od 10.2012 r. Bez skutków. Jak za 3-mc po badaniu nasienia wyniki nadal będą tak słabe jak we wrześniu to nic nam nie zostanie tylko taka klinika.

Gochson- jasne, że można ;-)
Powiem Ci Szczerze, że najdłuższy cykl jaki miałam to 30 a najkrótszy 26. ( tak wynika z notatek, które prowadzę 4 rok)
Przeważnie 27, 28.

reklama
Do góry