reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cześć Dziewczyny :) widzę, że tu już zakupki, praca, obiady - a ja po 12 dopiero co z łóżka wypełzłam :-D No nic, ale za to popołudnie intensywne się zapowiada :)

Witam się i ja!
Niedawno wróciłam ze spacerku z dziećmi. Jesteśmy już po obiadku. I zabieram się za ciacho. Tak więc życzę miłego dnia. Odezwę się później.

Ja salceson z jabłkami, kakao i cynamonem. Nie wiem czy mi dzisiaj wyjdzie, bo pierwszy raz robię z brązowym cukrem i mąką pełnoziarnistą.

Twoje ciasto brzmi smakowicie. Jak robisz polewę orzechową?

Zjadlabym ciacho ale robic mi się nie chce :p Taki Len mnie ogarnął ze szok. Leze prawie caly dzień brzuchem do gory ;) zrobilam tylko pranie. Obiad z wczoraj tylko zrobie mizerie bo mam ogromną ochote . Bardziej na ten jogurt z mizeri w sumie z przyprawami :-)

Ciasta brzmią pysznie :-D my dziś kończymy niedzielne wypieki,a do tego smaże pancakesy,od zeszłych wakacji je robię i u mnie w domu wyparły zwykłe naleśniki zupełnie,a każdy je z czym innym -jak to u mnie w domu :tak:

Matik najlepsze życzonka dla Twoich chłopców :happy: STO LAT !!!!! i dla mamusi też bo bez niej by się nie obyło ;-)

reklama
Ja robię te
Moje Wypieki | Pancakes
a masła daje 1/3 kostki,nie trzymam się tych 75g

fajnie tak się przy okazji powymieniać przepisami,ja lubię nowości i nie boję się eksperymentów w kuchni :)

asmi,aschleey doradźcie mi czy robić jakieś badania/hormony po tej ciąży bioch. bo jutro mam okazje,wyjątkowo mam na popołudnie do pracy i do tego będę w 2 dc .Sama już nie wiem co robić,czy traktować to jak mówił lekarz,że tak się zdarza,czy pokłuć się trochę :)

Ostatnia edycja:
Do góry