reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Kraolina w tej ciąży,którą straciłam też bez przerwy mi tak bulgotało więc może to być jeden z objawów

Co do przytulanek w ciąży,mnie na początku każdej odrzucało od seksu więc go unikałam

reklama
ewelinko mnie pani doktor zabroniła do konca I trymestru sie kochać.. moj tylko za mna chodzi i miałczy no ale co jak zabroniła kategorycznie to nici z seksu..

hej dziewczyny :tak:

ja dziś sama cały dzień bo mąż o 4 rano pojechał na delegacje za wrocław :-(

Maluś nie smutaj się ;* u mnie ok nic nie boli, czasem coś zakłuje, plamienia brak :-D

mój mąż wczoraj powiedział, że ja jestem sexy i fasolka też na pewno będzie sexy po mamusi :-) i jak tu go nie kochać :-D

jussastar trzymam kciuki :tak:

Witam ja juz po pracy i po zakupach...Wpadlam dzisiaj w dzial warzywno owocowy i zaszalalam.Kupilam tez zdrowe platki sniadaniowe:-D a dla Meza i Corki planuje dzisiaj upiec ciacho bo obiecalam;-) nogi mi juz wchodza w tylek a tu dopiero 13...jakos ostatnio nie mam czasu na nic,praca,dom,nauka i tak w kolko:wściekła/y: trzeba by chyba troche wyluzowac.

Ewelinka ja pamietam w pierwszej ciazy tez mialam zakaz w pierwszym trymestrze,potem w kazdej nastepnej slyszalam to samo ze pierwszy trymestr lepiej odpuscic

Mychunia to superasnie ze wszystko dobrze przebiega.Oby tak dalej

Malus :* nie smutaj sie

Juz jutro wizyta lekarka-anestozjolog-w-masce.gifnie moge sie doczekac.Mam nadzieje ze beda same pozytywne wiesci

Załączniki

• lekarka-anestozjolog-w-masce.gif
    lekarka-anestozjolog-w-masce.gif
    110,8 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Ewelinka - my trochę się przytulamy ale później brzuch mnie pobolewa :( w pierwszej ciąży normalnie się kochalismy.

Blair - fajnie że owu się pojawiła :)

Gochson - to jeszcze miesiąc czekania wam został :(?

Julka - przytulam!

A wogóle to witam

E jednak cieżko dziś z czasem bo fajne seminaria ;)

Matik na działanie to juz za późno teraz czekam na efekty ;)

Ewelinka mi sie marzy taka sytuacja z moim Menem :)
Słodki ten Twój :)

KasikZ dokładnie :) w końcu :) przykro mi ze ze nic nie wyjdzie z Twoich planów :(

Jussastar mam nadzieje ze doszło do spotkania w tym dniu :) jajeczka i plemniczka ;)
&&&&&

Karolina dzięki :)

Iwo tak, nareszcie :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
Aschlee a ja mam w czwartek dzwonić o której mam przyjść na wizytę :tak:też mam nadzieję na same pozytywne wieści :tak:

ewelinka mój próbuje mnie podejść, ale mu powiedziałam, że bez zgody lekarza nie możemy

reklama
Ewelinka myślę ze warto sie wstrzymać. Kiedyś czytałam opinie ze nie tyle stosunek co orgazm może być szkodliwy, kobiecy bo wywołuje skurcze, a męski bo sperma może mieć jakieś bakterie. Na ile jest to prawda, nie wiem..

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Do góry