reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Agniesiak super termin ja jak chciałam zacząć to też w sierpniu tylko 2011 i się udało tylko krótko trwało ale termin fajny urodzić na wiosnę chociaż jak już tu mieszkamy to mi to obojętne :) trzymam kciuki żeby łan się udał :) &&&&&

reklama
Jołasia – rób test i to już!!
Ula – właśnie za bardzo uzależnia to forum :-p
Blair – ale serduszkowaliście w dzień owulacji, przynajmniej tak ovu pokazuje :tak:Więc może akurat!
Ewelinka – wcale nie głupie… każda by tak chciała hehe
Mi dziś temp wróciła wyżej z 36,77 na 36,85 więc może jeszcze jest nadzieja ??? Oby :-) Normalnie aż mi chęci do życia wróciły. Mam dziś ważny dzień w pracy. Trzymajcie kciukasy!!

Witam
Dzisiaj temperatura spadła, więc nawet jak @ bardzo się nie rozkręci jak zawsze to i tak oznacza nowy cykl.

Ulenka - wczoraj test jedna krecha.

Daję M rok w Polsce. Dopóki nie skończy szkoły. Później wyjazd. W Polsce nie zarobi na mieszkanie, ewentualne leczenie, inseminację, czy utrzymanie dziecka. U mnie ze zdrowiem też będzie coraz gorze. Mój kręgosłup daje mi kilkanaście lat w miarę normalnego funkcjonowania a dalej to jedna wielka niewiadoma. Dlatego teraz póki czas trzeba zarobić na mieszkanie, dziecko. U nas nie ma przyszłości. Ja cały czas zarabiam najniższą i to na zlecenie a on ma niewiele więcej. Nawet w razie ewentualnej adopcji nie mamy miejsca. Pierw M wyjedzie, spłacimy dług na koncie i jak coś odłożymy to wtedy może i ja wyjadę. Tylko będziemy szukać miejsca gdzie można z pieskiem. Bo ja naszego pupila nie zostawię nikomu.

Miłego dnia.

Miłego dzionka dziewuszki :)
U mnie pogoda piękna,ciepło i słonecznie -ponoć ostatni dzień
Dziś rano przyszła @ nareszcie, jeżeli już muszę szukać plusów tego stanu to fajnie, że nie urodzę już w tym roku, bo bratowa męża rodzi we wrześniu i byłoby ciągłe porównywanie, później być może byliby razem w szkole i nazwisko to samo,a tak nasz bobas będzie rok młodszy :)

Witam wszystkie starające się oraz brzuchatki
Ewelinka tak się cieszę że betka rośnie ;)
U mnie dzisiaj cudowny humorek po owocnej podwójnej nocy z moim R .. czuję się rewelacyjnie ;)
To dopiero początek cyklu ale mam nadzieję że zakończy się on sukcesem ;)
Dzieciaczki moje już poza domem.. miałam pojechać z rana razem z R do Czech ale niestety nie miałam możliwości.. :(
Buziam Was mocno i życzę słonecznego dnia :*

Karolina super ;**

Dziewczyny cos ze mna nie tak. Od chwili w ktorej dowiedziałam się o ciąży unikam seksu... boje sie ze zacznę krwawic... no strach ogromny... mam ogromną ochotę na zbliżenie ale strach zwycięża. Poeiedzcie mi czy mam sie co bac czy moge wyluzować?

ewelinka_shn nie jestem lekarzem, więc nic nie poradzę, no ale ja np. dostałam zakaz od lekarza w pierwszym trymestrze. Myślę, że to lekarz ocenia, wiem, że nie zawsze zbliżenia są wskazane. A powiedz mi bierzesz teraz coś, czy nie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny. Mam dziś do Was pytanie. Od kilku dni praktycznie non stop burczy mi w brzuchu właściwie tak bulgota? Nie wiem jak to określić, ale jest to praktycznie non stop, nawet wtedy kiedy zupełnie nie jestem głodna. Czy taka dolegliwość to też jakiś objaw ciąży czy poprostu mam coś z jelitami?
Ewelinka co do seksu to ja tez na razie nie daje rady..ale to przez to że coraz mocniej bolą mnie cycochy ;/ Mam nadzieję że to minie;p

Do góry