reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Starające się: 16 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn

Czekamy na potwierdzeniepotwierdzenie:
julia0903 - @5.04
jołasia - @7.04

Kwiecień:
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10
.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04
ulenka7883 - @20.04
watpliwosci - @25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04

Maj:
susel - @1.05
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
kasikz - @5.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85

Malusiolka dziękuje za wpisanie na listę. Co tam w ogóle słychać? Jak dzieciaczki? Ja z moimi byłam wczoraj u lekarza, Adaś już praktycznie zdrowy, a Ula mi w niedziele dwa razy od kaszlu zwróciła flegmą i się wystraszyłam. Ale lekarz powiedział, że oskrzela czyste i jest po prostu przeziębiona zresztą ja mam ponoć też to co dzieci. Mam nadzieję, że to moje osłabienia nie wpłynie źle i uda mi się zajść w ciążę.

asmi, dziękuję że pytasz :* U mnie tak sobie, bo nie mam od wczoraj humoru. Co do dziewczynek, to na razie jest dobrze. czekam do 14-tego aby złożyć deklarację do przedszkola. Niech Twój syneczek kuruje się. Kochana, a jakieś leki mu podajesz?

Znaczy syneczek już dobrze to córcia teraz choruje. Lekarz kazał jej dawać pulneo i na gardło tantum verde. Ja jeszcze daje stodal i sanosvit wapno.

reklama
Do góry