reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

A ja spotkałam sie z taka sytuacja tylko to akurat było jak leżałam w szpitalu i przyszła do dziewczyny kolezanka z pracy i przyniosła prezent dla dziecka chociaz mały miał sie urodzic prawie tydzien później.. moim zdaniem dobrze zrobisz , bo w sumie i tak potem bedzie miała wystarczajaco obowiazków z dzieckiem i brak czasu na przyjmowanie gości.. ja myśle ze to jak najbardziej w porzadku.. napewno sie kolezanka nie obrazi i bedzie miło zaskoczona :)

reklama
Piękny dzień :)

Ewelinka gratuluje,wiedziałam,że będzie dobrze :tak:

Kraolina zadzwoń do swojej lekarki i powiedź ,że spodziewasz się dziecka,napewno Cię przyjmie lub zrób jak pisałaś 1 raz idź prywatnie,a potem poproś o wizytę na NFZ lub możesz chodzić co drugą prywatnie,moja koleżanka tak robiła

xAnka myślę,że nie będzie za wcześnie tym bardziej,że jak mówisz nie planujesz odwiedzin po rozwiązaniu,napewno będzie jej miło :-)

U mnie nadal @ brak-6 dzień,dziś przyszły testy,więc jak będzie bez zmian jutro testuje,okropne jest oczekiwanie....

Ewelinko gratuluje pięknej bety. Mój lekarz jeśli chodzi o ciąże to też mówi, by przychodzić w 7 tygodniu, więc za późno na pewno nie będzie. Bada m. a jakie testy kupiłeś?

dziewczyny, napiszcie proszę - kiedy zacząć łykać Oeparol (i w jakich dawkach) - czy w tym cyklu, kiedy zaczynam starania, czy można już wcześniej

reklama
Do góry