ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
U mnie Gosiu to będzie 7 tydzień 0 dni :-) mam nadzieje ze tez juz zobaczę serduszko piękne ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!Dziewczyny 415,9
Dziewczyny mam do Was pytanko Moja kumpela z uczelni rodzi w maju, a więc adekwatnie nie będzie jej już w tym mc na zajęciach. Ostatni zjazd mamy pod koniec kwietnia i chciałabym jej wówczas wręczyć drobny upominek dla synka, który ma się urodzić. Nie jesteśmy przyjaciółkami, ale też nie zwykłymi znajomymi, stąd mój pomysł. Pytam Was zatem czy to nie za wcześnie na wręczanie upominków, czy nie przyniesie jej to pecha? Po narodzinach nie chciałabym jej się zwalać na głowę ani do szpitala, ani do domu - nawet nie będę miała śmiałości się wprosić. Doradźcie mi co o tym sądzicie