reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam wieczorkiem po ciezkim dniu.
Malus pytalas co u mnie.Duzo latania zalatwiania, ale w koncu wieczor i troche spokoju:tak:
Ale dzisiaj duzo naskrobalyscie:-D ciezko bylo nadrobic ale w koncu sie udalo;-)
Lece troche do ksiazek...zajrze jeszcze potem.
Juz sie nie moge doczekac srody;-)

a no będę od 9 rano wizytę mam na 13:30 więc po z miłą chęcią:-):-) zostaję do południa kolejnego dnia, bo na wariata nie mam ochoty do domu wracać;-)

Mychunia ale zaszalalas... super...;-)

Ewelina gratuluje wysokiej bety...:-)

Motylku ja tez mam w domu 2 pary simbadek... :tak:

hej dziewczyny:-) nie pisałam przez week bo mało czasu było,ale jak tylko mogłam od razu wskakiwałam do Was by poczytać co tu skrobiecie.
Ewelinko szczere gratulacje i trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoją fasolkę:-) teraz już musi być tylko lepiej:tak:

a ja dziś mega przemęczona jestem,w pracy mało ludzi a roboty od cholery, ale na szczęście już wieczór uffff.
płodne już mi się skończyły i teraz już tylko wyczekiwać co będzie dalej...

xAnkax witaj :-)
dziewczyny a Wy co się tam w Pozku umawiacie beze mnie?? hehe

Ostatnia edycja:
Dziewczyny proszę o pomoc!

Jak wygląda monitoring USG, ile razy trzeba chodzić i ile za wizytę? Robi to każdy ginekolog czy w klinice niepłodności trzeba? Poradźcie pliss!

Ja postanowiłam miesiąc dać sobie na monitoringu i wysłać G na badania nasienia. Jak nic nie da to nie robię wykresów więcej i daję sobie trochę odpoczynku od tego wszystkiego.

Dziewczyny proszę o pomoc!

Jak wygląda monitoring USG, ile razy trzeba chodzić i ile za wizytę? Robi to każdy ginekolog czy w klinice niepłodności trzeba? Poradźcie pliss!

Ja postanowiłam miesiąc dać sobie na monitoringu i wysłać G na badania nasienia. Jak nic nie da to nie robię wykresów więcej i daję sobie trochę odpoczynku od tego wszystkiego.

kochana ja nie wiem czy każdy gin to robi ,ale ja chodzę na NFZ i to w przyszpitalnej poradni i mi robi USG ,jest mi w stanie pow czy jajeczko juz pękło czy nastąpi to zaraz...mądra sprawa

reklama
Do góry