reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mam totalnego doła dzisiaj. 7 miesięcy i nic.... zaczynam na prawdę czuć się jakaś inna. Przecież wszystko robimy jak należy, pomiary, testy i nic... większość z Was chociaż ma już dzieci, albo była już w ciąży... wiem to nie jest dobre porównanie, jeśli straciłyście Wasze Aniołki, to chyba największy ból na świecie... ale chodzi mi o to, że macie jakieś światełko w tunelu, że jesteście zdolne do bycia matkami... a ja nie wiem co jest nie tak.

A każdy wyjazd do rodziny musi być zawsze okraszony pytaniami o dziecko... kurcze powiem Wam, że trudne to do zniesienia jest i starania są strasznie wykańczające psychicznie. :-(

Matik - hormonalne wszystkie ok. W tym tygodniu męża wyślę. I nie wiem czy robić coś dalej, lekarze każą czekać 12 miesięcy. Mój G to samo mówi, że w końcu nam się uda bez badań i tabletek, ale ja już w to wątpię...

Ewelinka! Wspaniała beta:) Gratuluję kochana:-) MOżesz spokojnie zapisać się do gina:tak:
Agniesiak, to chyba do poczekalni powinnaś iść prawda? Co do trolla to wiele osób tu wchodziło i się strasznie zachowywało i próbowało nam zniszczyć ten wątek ;)
Dzięki kochana! :tak: Chciałąm poinformować, że @ przylazła już:-) Cieszę się bo szybko pójdzie następny cykl i tak do lipca;-) hihihi:) Coraz bliżej staranka:-D

A ja gotuję już ryż :p Mam gulasz z wczoraj, także z ryżem sobie zjem;) No i przygotowałam już sobie (tzn. rozrobiłam) budyń :) hihihi, będzie na deser :-D Mam takiego smaka na budyń czekoladowy, że nawet sobie nie wyobrażacie :-)
Umowilam się do lekarza. Wolny termin to 24 kwietnia na 9 rano. Bedzie to gdzieś 7 tydzień. Nie za późno? jak myslicie?
Nie za późno :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinka nie za późno, ja byłam 6t4d czyli połowa 7 tygodnia było już serce, wcześniej nie ma sęsu, co najwyżej powiedzą ze prawdopodobnie wczesna ciąża, zapraszamy za 2 tyg.

Do góry