reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zrób jak uważasz. Natomiast to jest odpowiedź na twoje pytanie. Zaznaczyłaś dodatnie testy więc oznacza tempke na zielono.

Letta - to jesteśmy w takiej samej sytuacji. Też czekam jeszcze 4 dni na @ bo dziś test negatyw. Za wcześnie i już ;-) Wierzę, że będzie zielona kropka na końcu cyklu...

A propos snów... nad ranem śniło mi się, że mój znajomy się zabił i skoczył z dachu... ale najgorsze, że we śnie widziałam jego zwłoki, a raczej to co z nich zostało... flaki na wierzchu... no porąbany sen

Dziewczyny przepraszam za to ze tak malo tu jestem:'( bylam u ginekologa ostatnio powiedziala ze macica i jajniki w porzadku, mam przyjsc w polowie miedzy jedna a druga miesiaczka i sprawdzi jajeczkowanie. Maz ma zrobic badanie plemnikow i tu moje pytanie czy to sie jakos nazywa? Gamon ze mnie i zapomnialam sie spytac. Ehhg.... to czekanie az nam sie uda to jakas masakra:'(

Jussastar, mam do Ciebie pytanie z innej beczki. W lipcu przylatujemy do Lublina na 6 dni i probuje znalezc miejsca w Lublinie ktore moge pokazac mojemu D. Jak bylismy w Lublinie dwa lata temu, bylismy na przejazdzce rowerowaj nad zalewem, Muzeum Wsi Lubelskiej, oboz koncentrayjny i kilka pubow na Starowce. Lublin zmienil sie od momentu jak wyjechalam (ponad 6 lat temu). Bylam naprawde pod wrazeniem jak Lublin wypieknial. D byl rowniez pod wrazeniem naszego Lublina i goscinnosci i zyczliwosci mieszkancow:) Jakoze jestes rodowita Lublinianka tak jak ja, znasz jakies fajne miejsca, ktore moglabym mu jeszcze pokazac?

reklama
Mligocka, ciesze się, że nasienie Twojego męża jest ok :) To najważniejsze. &&&&&&& aby ten cykl był Twój :* Może jak zajdziesz w ciąże trochę się uspokoi z tą robotą i w końcu będziesz mogła odpocząć :)

Lisica, pierwszy raz zrobiłam pierś smażoną na oliwię obtaczaną w mące ziemniaczanej i do tego dałam marchewkę z groszkiem. Sosik pyszny wyszedł + do tego ryż brązowy i surówka z salaty lodowej, ogórka, pomidora i szczypiorku, zalane śmietaną i przyprawione solą i pieprzem :D

Matik, przykro mi <przytul> kochana, zrób badania jak będziesz mieć możliwość aby wiedzieć co i jak. Jeżeli poroniłaś, to powinni sprawdzić, czy się oczyściłaś.

Julia, czyli u mnie ciąża nie możliwa skoro miałam stosunek przerywany ;) Ale z drugiej strony M sam nie wie, czy coś mu wyleciało. Dzisiaj 39dc. Jajnik coś mnie z lewej strony boli. A poza tym wczoraj przed snem uderzyłam się prawą nogą koło palca(najgrubszego) i niedawno zauważyłam, że mam spuchnięte. Dobrze, że trochę. Dziwiłam się od rana co mnie tak boli.

Karla, witaj :)

Do góry