reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Kraolina wielkie gratulacje :tak:

a myśmy wrócili z zakupów po 13 i poszłam spać na 2 h :tak: a po drodze widzieliśmy z 6 boćków :szok::-D

mimozama
witaj :tak:

iwo mi się też ostatnio śniło, że urodzę synka :tak:

Matik
idź się przebadaj lepiej....

reklama
Ewelinka, Mychunia - moje sny śnią się głównie na odwrót :rofl2: z młodą mi się śniło że robią mi usg i widzą synka:sorry:

Letta - ale porąbany sen, jeszcze ślub to rozumiem ale skąd UFO?

Jussastar - mi cień dosłowie wyszedł 11dpo, więc nadzieja jest:tak:

Matik - przykro mi:zawstydzona/y: idź sprawdź czy wszystko z tobą jest OK

Ale produkujecie dziewczyny i jak tu za Wami nadążyć
Właśnie wróciłam z zakupów cos głowa mnie dzis boli zresztą strasznie wieje
Ewlinka,Mychunia. ,Iwo chyba jestem dziwna bo nie miewam snow
Mimozama-witaj
Matik- jejciu przykro mi ale dla pewnosci idz do gina

Letta - rodowitą mieszkanką nie jestem, ale hmm zastanówmy się. Oprócz tego co wymieniłaś to może podziemia?
Ciekawostką jest kaplica akustyczna w Archikatedrze. No i obowiązkowo Zamek i Kaplica Trójcy Świętej, Wieża Trynitarska.... może jeszcze Botanik? No i jak chcecie gdzieś pojechać do Kazimierz Dolny albo trochę dalej Sandomierz :)

Dzięki Iwo - ja wierzę mocno :):tak:

Dziewczyny przepraszam za to ze tak malo tu jestem:'( bylam u ginekologa ostatnio powiedziala ze macica i jajniki w porzadku, mam przyjsc w polowie miedzy jedna a druga miesiaczka i sprawdzi jajeczkowanie. Maz ma zrobic badanie plemnikow i tu moje pytanie czy to sie jakos nazywa? Gamon ze mnie i zapomnialam sie spytac. Ehhg.... to czekanie az nam sie uda to jakas masakra:'(

Zapewne chodzi Ci o spermiogram.:tak:

Maluś-
czekam na to aż ,zaskoczy, w końcu trochę odsapnę i wrzucę na luz :)

Jusstastar, dzieki. Pdziemia- super, napewno zaliczymy (wlasnie sprawidzilam w internecie i calkiem imponujace::), Kazimierz Dolny- bralam pod uwage, zeby sie tam wybrac, na Zamku bylismy :).Dzieki szerdzezne jeszcze raz!

Matik nie dziwne, to tylko program. Jak zaznaczasz mu pozytywny test ciążowy to on uważa że jesteś w ciąży a nie że rozpoczynasz nowy cykl.

A co do badania nasienia to u mnie w labolatorium pisze badanie fizyko-morfologiczne nasienia? Czy to jest ten spermiogram?

Letta - dużo fajniejsze podziemia są w Chełmie. Tamte są ciemne i dłuuugie i duch Bieluch wychodzi straszyć :) Te nasze lubelskie takie lajtowe :)

Karla - mój G też w następnym cyklu ma się iść badać i też mu się to nie uśmiecha... no ale obiecał już. W sumie rozumiem go jeśli chodzi o sposób pobrania nasienia. Bo to trzeba na miejscu prawda? No a w łazience w przychodni to trochę krępujące robić...

reklama
Gabis- wydawać by się mogło że to jedno i to samo, pewna nie jestem.
Karla21- nasienie może oddać w domu do sterylnego pojemnika na mocz pod warunkiem że dostarczycie nasienie do badania DO pół godziny, nie dłużej.I co ważne, chronić przed zimnem. Duża wygoda z której my skorzystaliśmy i oczywiście mniej stresu.
Warto zapytać czy byłaby taka możliwość, bo może tylko u mnie takie wygody:laugh2:

Do góry