reklama
Dzień Dobry i Witam :-)
Jestem na forum nowa no ale dział jak najbardziej dla Mnie więc grzecznie się tu rozgoszczę oby nie na długo mam nadzieję i zmienię dział na mamusiowy.
Poczytuje was moje Panie już jakiś czas i "dorosłam" do przedstawienia się w Temacie
Jestem na forum nowa no ale dział jak najbardziej dla Mnie więc grzecznie się tu rozgoszczę oby nie na długo mam nadzieję i zmienię dział na mamusiowy.
Poczytuje was moje Panie już jakiś czas i "dorosłam" do przedstawienia się w Temacie
Kocicowa_Mama
Zaciekawiona BB
dzień dobry wszystkim :-)
Kraolinka gratuluję pięknej bety
Ewelinka, ja też gniję w łóżku, ale dobrze mi z tym ;-)
mieliśmy dziś z mężem wybrać się na krótką wycieczkę za miasto, bo musimy sprawdzić jedną rzecz, ale komisyjnie stwierdziliśmy, że nam się nie chce i zostajemy w domu
ja jeszcze przez tydzień mam L4, a potem wracam do pracy; jak pomyślę o porannym wstawaniu, to mi słabo ;-) ale z drugiej strony - przez to siedzenie w domu tak się rozleniwiłam, że aż wstyd mam w planach od poniedziałku zabrać się za generalne porządki w domu
Mimozama witaj
życzę wszystkim miłej soboty :-)
Kraolinka gratuluję pięknej bety
Ewelinka, ja też gniję w łóżku, ale dobrze mi z tym ;-)
mieliśmy dziś z mężem wybrać się na krótką wycieczkę za miasto, bo musimy sprawdzić jedną rzecz, ale komisyjnie stwierdziliśmy, że nam się nie chce i zostajemy w domu
ja jeszcze przez tydzień mam L4, a potem wracam do pracy; jak pomyślę o porannym wstawaniu, to mi słabo ;-) ale z drugiej strony - przez to siedzenie w domu tak się rozleniwiłam, że aż wstyd mam w planach od poniedziałku zabrać się za generalne porządki w domu
Mimozama witaj
życzę wszystkim miłej soboty :-)
bada m.
Fanka BB :)
Witam się i ja :-) u mnie pada od rana
Nadal brak @,dziś 4 dzień,czekam niecierpliwie,jak nie nadejdzie przez weekend to w pon. zatestuje,chodź czytam,że asmi21 też miała opóźnienie
Trzymam kciuki za wszystkie i gratuluje co niektórym
Witajcie asmi i Mimoza :-)
Nadal brak @,dziś 4 dzień,czekam niecierpliwie,jak nie nadejdzie przez weekend to w pon. zatestuje,chodź czytam,że asmi21 też miała opóźnienie
Trzymam kciuki za wszystkie i gratuluje co niektórym
Witajcie asmi i Mimoza :-)
Ostatnia edycja:
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Julia, hehe.. tajemnicza, ale za to ciekawa jestem Kochana, a może @ nie przyjdzie przez 8 miesięcy? &&&&&& :*:*
Aschlee, dzisiaj trochę mnie głowa boli, bo ciśnienie się zmienia. A tak poza tym ok. Brak @ i nawet nie czuje, że mogłabym ją dostać. Rano obudziłam się i było mi niedobrze, bo jeść mi się chciało Ale żeby nie było, że ja sobie wmawiam ciąże Wczoraj nie jadłam kolacji i to dlatego (nie chciało mi się). Ja dzisiaj na obiadek robię pierś z kurczaka duszoną z groszkiem i marchewką i ryż
Kraolina, gratuluję z całego serca!! :*:*
Asmi, witaj Mamy w podobnym wieku dzieci, tylko że u mnie starsza córka 4 latka teraz będzie mieć
Mimiozama, witaj
mligocka, brrr, co tam u Was Kochane? :*
Motylku :*
Aschlee, dzisiaj trochę mnie głowa boli, bo ciśnienie się zmienia. A tak poza tym ok. Brak @ i nawet nie czuje, że mogłabym ją dostać. Rano obudziłam się i było mi niedobrze, bo jeść mi się chciało Ale żeby nie było, że ja sobie wmawiam ciąże Wczoraj nie jadłam kolacji i to dlatego (nie chciało mi się). Ja dzisiaj na obiadek robię pierś z kurczaka duszoną z groszkiem i marchewką i ryż
Kraolina, gratuluję z całego serca!! :*:*
Asmi, witaj Mamy w podobnym wieku dzieci, tylko że u mnie starsza córka 4 latka teraz będzie mieć
Mimiozama, witaj
mligocka, brrr, co tam u Was Kochane? :*
Motylku :*
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Starające się: 15 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3
Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn
Czekamy na potwierdzenie:
JustynaU - @25.03
ana0808 - @28.03gabis- @4.04
susel - @5.04
julia0903 - @5.04
Kwiecień:
kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
karolina859 - @8.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
ulenka7883 - @20.04
watpliwosci - @25.04
Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Conti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3
Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn
Czekamy na potwierdzenie:
JustynaU - @25.03
ana0808 - @28.03gabis- @4.04
susel - @5.04
julia0903 - @5.04
Kwiecień:
kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
karolina859 - @8.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
ulenka7883 - @20.04
watpliwosci - @25.04
Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Conti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama
MotylkowaOna
Maluś :*
reklama
mligocka
Witam się południowo. Melduje się z oddziału
Maluś- dzięki że pytasz.
U mnie jak zwykle standard. Roboty nie do przerobienia i w pracy i w życiu osobistym. Dużo się dzieje, za dużo. Nie wyrabiam na zakręcie.
Maż wykonał badanie nasienia, wyniki w porządku.
Ja w dalszym ciągu na bromku, o dziwo wszystkie skutki uboczne jakie miałam na początku minęły.:-) Obecnie również na luteinie.
W miarę możliwości podczytuje. W tym miejscu mam okazje pogratulować dziewczynom , które ujrzały dwie kreseczki, trzymam kciuki za pozostałe i również za siebie
Pozdrawiam, mligocka
Maluś- dzięki że pytasz.
U mnie jak zwykle standard. Roboty nie do przerobienia i w pracy i w życiu osobistym. Dużo się dzieje, za dużo. Nie wyrabiam na zakręcie.
Maż wykonał badanie nasienia, wyniki w porządku.
Ja w dalszym ciągu na bromku, o dziwo wszystkie skutki uboczne jakie miałam na początku minęły.:-) Obecnie również na luteinie.
W miarę możliwości podczytuje. W tym miejscu mam okazje pogratulować dziewczynom , które ujrzały dwie kreseczki, trzymam kciuki za pozostałe i również za siebie
Pozdrawiam, mligocka