reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczyny.
Malusiolka ale mi narobiłaś ochoty na marchewkę z groszkiem! Jutro zrobię :tak: u mnie dziś barszcz czerwony i polędwica duszona z jarzynami.
Brzuch mnie pobolewa jak na @. Teoretycznie powinna być na dniach (wnioskuję po wizycie kontrolnej niecałe 3 tyg temu, byłam przed owulacją). Oby bo już jej wyczekuję ;)

reklama
My już po zakupach, byliśmy również w IKEI i Macu (córka nie odpusci takiej okazji :-D) idę poleniuchować.
Dziś śniło mi sie że urodziłam chłopczyka:szok: po raz pierwszy od momentu starania. Kiedyś często ciaża mi się śniła a od 10.2013 nic!!! i dziś nagle taki sen. Zakochałam się!!!!

Witam nowe staraczki!!!!!!!!

Jussastar leczyc sie w tym nie bede. Natomiast mam sprawdzone na wielu prZypadkach wsrod bliskiej przyjaciolki i znajomych ze diagnozy sie sprawdzily . W jakis sposob to dziala ze potrafoa odkryc gdzie jest problem np. Kolezanka miala celiaklie ktora wyszla jej tam duzo wczesniej niz wylapali lekarze. Sama sie wiele razy smiala ale wiele rzeczy z tego sie sprawdzilo. Ide z ciekawosci do polecanej pani dr .Moze cos sie dowiem moze nie. Dam Wam znac co tam mi wyjdzie

jołasia ale bedziesz brac clo przy monicie tak ? Ja clo bralam tylko raz, przestymulowalam sie niestety mimo ze bralam polowe zalecanej dawki, niestety nie na kadego dziala tak samo. Poza tym samo clo bardzo uposledza endometrium, dlatego u Nas dziewczyny stosuja Femare - i jedna odpukac wczoraj zaliczyla pozytywna betke :tak:przy AMH takim ze praktycznie mozna by rzec ze uniemozliwial jej zajscie w ciaze.

kasik eh no niestety czesto okauje sie ze nie wszystko uklada sie tak jak powinno :zawstydzona/y:ale trzeba wierzyc ze bedzie dobrze !! :tak:

Witam Kobietki w pochmurne popołudnie. A ja sie obudzilam z bolacymi skutkami:/. Jakoze moje cykle są bezbolene, jest to dla mnie coś nowego, więc podekscytowana zrobiłam rano test, ale oczywiście jedna kreska. Do okresu jeszcze 3/4 dni, więc pewnie za wcześnie na testowanie, ale nie mogłam sie powstrzymać :zawstydzona/y:.pozostaje czekać...

Iwo, zazdroszczę tak uroczego snu:). Mi sie śniło ze brałam ślub z kobieta, która wyglądała jak Priscilla Presley i byłam załamana, bo wiedziałam ze nie zrobię sobie z nią dziecka, a potem UFO, które wyciągnęlo mnie,D i nasz samochód na pokład :baffled:.... chyba nie powinnam oglądać tyle głupot przed pójściem spać :eek:

Malus kochana niemozliwa jest ciaza bo stosunek przerywany jeszcze sie niestaramy...musimy troszke odczekac:)
A poza tym musze policzyc jeszcze raz kiedy powinnam dostac...srednio mialam cykl z 30dniowy czasami troszke dluzszy przed ciaza

Wlasnie patrzylam dzis jest 28 dzien cyklu wiec ze spokojem trzeba pewnie doliczyc +/- 7 dni
Po porodzie czekalam 38dni na pierwsza @

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry jeśli tak można powiedzieć :sorry:
No więc tempka 36,90 więc niby ok ale testy zrobiłam 2szt. i 2 pokazują tylko cienie , zdjęć nie wklejam chyba mi wierzycie na słowo ;-) gdyby była mocniejsza to już od rana bym się chwaliła ;-)

Suwaczek usunęłam , wykres nowy ale mimo ,że zaznaczyłam nowy cykl to dalej mi zaznacza na zielono dziwny ten program

Gratuluję pięknego przyrostu bety przecudnie urosła :tak:

Do góry